Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Αναδιαρθρώστε την υπερβολική πίστωση και εξοικονομήστε

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

Schufa-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Schufa-ουδέτερο

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβείο

Η filancoop έχει λάβει στο παρελθόν βραβεία, μεταξύ άλλων, για την καλύτερη πιστωτική πύλη και τον πιο δίκαιο πιστωτικό πάροχο.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις διευκολύνσεις υπερανάληψης

Εκατομμύρια καταναλωτές στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τη δυνατότητα υπερανάληψης. Αφού το ρυθμίσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα υπερανάληψης για να υπερβείτε το λογαριασμό σας μέχρι ένα συμφωνημένο ποσό ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι βολικό, αλλά έχει επίσης σαφή μειονεκτήματα:

Εφόσον ο λογαριασμός είναι αρνητικός, σύμφωνα με το Stiftung Warentest μέσο επιτόκιο υπερανάληψης σχεδόν 10 τοις εκατό (από 10/2020). Αυτός είναι ένας από τους πιο ακριβούς τρόπους δανεισμού.

Εάν υπερβείτε τον λογαριασμό σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα τον εξισορροπήσετε ξανά. Όσοι δεν το πράττουν συνεχώς πληρώνουν σχεδόν 10 τοις εκατό τόκο για την υπερανάληψη.

Μια γρήγορη πληρωμή με κάρτα EC και μπορεί να συμβεί. Κατά κανόνα, δεν είναι άμεσα προφανές αν έχετε υπερβεί τον λογαριασμό σας και κατά πόσο. Αυτό μπορεί να είναι ακριβό και επικίνδυνο λόγω των υψηλών επιτοκίων.

πληροφορίες
Συμπέρασμα
Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα υπερανάληψης μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα! Εάν εξοφλείτε τη διευκόλυνση υπερανάληψης σε δόσεις για αρκετούς μήνες, είναι προτιμότερο να στραφείτε σε δάνειο με δόσεις.

3 λόγοι για τους οποίους αξίζει τον κόπο ο επαναπρογραμματισμός των διευκολύνσεων υπερανάληψης

Τα δάνεια με δόσεις είναι σχεδόν 40% φθηνότερα από τις διευκολύνσεις υπερανάληψης

Laut Stiftung Warentest, τα επιτόκια υπερανάληψης είναι κατά μέσο όρο 9,6% (από 10/2020). Για τα δάνεια με δόσεις, από την άλλη πλευρά, τα επιτόκια είναι σύμφωνα με Bundesbank στην Ελλάδα είναι μόνο 5,9% κατά μέσο όρο (από 11/2020). Όσο περισσότερο χρόνο χρειάζεστε για να αποπληρώσετε το δάνειο, τόσο πιο πιθανό είναι να αξίζει τον κόπο να μεταβείτε από τη διευκόλυνση υπερανάληψης σε δάνειο με δόσεις.

Μειώστε τα χρέη με προγραμματισμένο τρόπο χάρη σε ένα δάνειο με δόσεις

Σε αντίθεση με τη διευκόλυνση υπερανάληψης, η αποπληρωμή ενός δανείου με δόσεις δεν εξαρτάται από τη δική σας αυτοπειθαρχία. Οι δανειολήπτες συμφωνούν με την τράπεζα σε ένα χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής. Το αργότερο στο τέλος της διάρκειας, το ποσό του δανείου, συμπεριλαμβανομένων των τόκων, εξοφλείται πλήρως. Οι τόκοι που θα προκύψουν μέχρι τότε είναι ήδη καθορισμένοι όταν συνάπτετε το δάνειο. Έτσι γνωρίζετε ακριβώς πόσα πρέπει να βάζετε στην άκρη κάθε μήνα και μπορείτε να προγραμματίζετε καλύτερα.

Τα χρήματα βρίσκονται γρήγορα στο λογαριασμό

Μέσω μιας ψηφιακής αίτησης πίστωσης, μιας αυτοματοποιημένης σύγκρισης πιστώσεων, της ψηφιακής υπογραφής καθώς και της αναγνώρισης μέσω βίντεο, σας απαλλάσσουμε από πολλούς τρόπους που οδηγούσαν σε καθυστερήσεις. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο. Εν τω μεταξύ, ένα δάνειο τμηματικής καταβολής μπορεί να συναφθεί μέσα σε λίγα λεπτά από την άνεση του σπιτιού σας. Και τα χρήματα μπορούν ήδη να εκταμιευθούν εντός 48 ωρών μετά τη σύναψη του δανείου. Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, η εκταμίευση είναι δυνατή εντός 24 ωρών.

Διευκόλυνση υπερανάληψης Πίστωση δόσεων
Ø Επιτόκιο 9,6 % 5,9 %
Αποπληρωμή ανεξάρτητο σταθερό μηνιαίο επιτόκιο
Διαθεσιμότητα / Πληρωμή Άμεσα για ηλεκτρονικά δάνεια, ιδανικά την ίδια εργάσιμη ημέρα ή εντός 48 ωρών.

 

Παράδειγμα υπολογισμού για την αναδιάταξη της διευκόλυνσης υπερανάληψης

Το παράδειγμά μας υπολογισμού έχει ως στόχο να καταδείξει τις οικονομικές επιπτώσεις της αναπροσαρμογής της διευκόλυνσης υπερανάληψης. Υποθέτουμε ότι διαθέτετε επί του παρόντος δυνατότητα υπερανάληψης 2.500 ευρώ. Στην περίπτωση αυτή, το επιτόκιο υπερανάληψης είναι 10 τοις εκατό, το οποίο είναι αρκετά ρεαλιστικό για τις περισσότερες τράπεζες. Αν πάρετε αυτή την πίστωση για ένα έτος, η δαπάνη για τόκους είναι περίπου 250 ευρώ. Εάν υπερβείτε το πιστωτικό σας όριο κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, θα πρέπει να καταβληθούν πρόσθετοι τόκοι υπερανάληψης. Εάν αντικαταστήσετε τη διευκόλυνση υπερανάληψης με ένα δάνειο με δόσεις, μπορείτε να επωφεληθείτε από σημαντικά χαμηλότερο επιτόκιο. Για το παράδειγμά μας, υποθέτουμε επιτόκιο 4 τοις εκατό. Αυτό οδηγεί σε ετήσια πληρωμή τόκων περίπου 50 ευρώ. Σε αυτό το παράδειγμα, θα εξοικονομήσετε περίπου 200 ευρώ από την αναδιάταξη της διευκόλυνσης υπερανάληψης. Σημειώστε ότι αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα υπολογισμού. Μπορείτε να μάθετε πόσο θα κόστιζε ένα δάνειο με δόσεις στην περίπτωσή σας χρησιμοποιώντας τη σύγκριση δανείων.

Το παράδειγμα υπολογισμού μας με μια ματιά:

Διευκόλυνση υπερανάληψης Πίστωση δόσεων
Ποσό δανείου 2.500 Euro 2.500 Euro
Τόκος ~ 250 Euro ~ 50 Euro
Διάρκεια 1 Έτος 1 Έτος
Ποσό αποπληρωμής 2.750 Euro 2.550 Euro

Καθορίστε τις συνθήκες

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Για να αντικαταστήσετε την υπερανάληψή σας με δάνειο με δόσεις

Ελέγξτε το υπόλοιπο του τρεχούμενου λογαριασμού σας. Το ποσό που ο λογαριασμός σας είναι αρνητικός είναι το ελάχιστο ποσό που πρέπει να δανειστείτε με το δάνειο δόσεων για να εξισορροπήσετε τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, είναι συχνά σκόπιμο να ορίζεται το ποσό του δανείου λίγο υψηλότερο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα βρεθείτε ξανά σε υπερανάληψη αμέσως λόγω απροσδόκητων εξόδων. Για να επαναπρογραμματίσετε τη διευκόλυνση υπερανάληψης, επιλέξτε "Επαναπρογραμματισμός" στο πεδίο "Σκοπός". Επιλέξτε το επιθυμητό ποσό στο πεδίο εισαγωγής "Καθαρό ποσό δανείου". Τώρα καθορίστε στο πεδίο εισαγωγής "Διάρκεια" πόσους μήνες θα θέλατε να αποπληρώσετε το δάνειο. Κάντε κλικ στην επιλογή "Go to loan comparison" για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

Με τη σύγκριση δανείων filancoop, έχετε μια επισκόπηση των προσφορών που είναι προσαρμοσμένες σε εσάς με ρεαλιστικά επιτόκια που ταιριάζουν με την πιστοληπτική σας ικανότητα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να πάρετε γρήγορα μια καλή απόφαση. Ισχύουν τα εξής: Όσο χαμηλότερο είναι το επιτόκιο που επιλέγετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η εξοικονόμηση που επιτυγχάνετε με την αναδιάταξη της διευκόλυνσης υπερανάληψης.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση δανείου, θα πρέπει να την υπογράψετε ψηφιακά με τη χρήση QES (= ειδική ηλεκτρονική υπογραφή) ή ιδιοχείρως και να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας μέσω ταχυδρομείου ή με τη διαδικασία της βιντεοσκόπησης. Εφόσον όλα τα έγγραφα υποβληθούν άμεσα και πλήρως, τα χρήματα μπορούν να βρίσκονται στο λογαριασμό σας εντός 48 ωρών από τη σύναψη του δανείου. Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, η πληρωμή μπορεί να γίνει την ίδια εργάσιμη ημέρα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις διευκολύνσεις υπερανάληψης

Ναι, διότι διαφορετικά η τράπεζα υποθέτει ότι θέλετε να υποβάλετε αίτηση για άλλο δάνειο. Επομένως, επιλέξτε „Αναδιάρθρωση οφειλών“ ως σκοπό εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τη διευκόλυνση υπερανάληψης με ένα δάνειο με δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο, ο νέος δανειστής ενημερώνεται ότι δεν πρόκειται να χρεωθείτε περαιτέρω, αλλά αντίθετα σκοπεύετε να εξισορροπήσετε τον λογαριασμό σας.

Η αίτηση δανείου διεκπεραιώνεται ψηφιακά μέσω της filancoop – η μεταφόρτωση εγγράφων, η ηλεκτρονική υπογραφή και η διαδικασία βιντεοσκόπησης το καθιστούν εφικτό. Ως εκ τούτου, η εκταμίευση μπορεί ιδανικά να πραγματοποιηθεί ήδη 48 ώρες μετά την έγκριση της πίστωσης. Αυτό σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε τη διευκόλυνσή σας για υπερανάληψη το συντομότερο δυνατό.

Τα επιτόκια υπερανάληψης στις περισσότερες τράπεζες είναι διψήφια. Συγκριτικά, τα δάνεια με δόσεις είναι δυνατόν να χορηγηθούν με επιτόκιο περίπου 3%, ανάλογα με την τράπεζα και τις απαιτήσεις του δανειολήπτη. Επιπλέον, τα δάνεια με δόσεις προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια σχεδιασμού, διότι σε αντίθεση με τη διευκόλυνση υπερανάληψης, η αποπληρωμή ρυθμίζεται με τη μορφή σταθερών μηνιαίων δόσεων. Για τους λόγους που αναφέρθηκαν ανωτέρω, η διευκόλυνση υπερανάληψης θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης και μόνο για βραχυπρόθεσμη γεφύρωση.

Η τράπεζα πρέπει να διατηρεί το πιστωτικό όριο που συμφωνήθηκε για τη διευκόλυνση υπερανάληψης - ακόμη και αν ο πελάτης δεν χρησιμοποιεί επί του παρόντος το πιστωτικό όριο. Κατά συνέπεια, η τράπεζα δεν μπορεί να εργαστεί με αυτά τα δεσμευμένα χρήματα. Ο κάτοχος του λογαριασμού μπορεί να αντλήσει τα χρήματα ανά πάσα στιγμή εντός του πιστωτικού ορίου. Για το λόγο αυτό, η τράπεζα δεν έχει τη δυνατότητα να προγραμματίσει αξιόπιστα την ακριβή ζήτηση για τις χορηγηθείσες διευκολύνσεις υπερανάληψης. Η μεγάλη ευελιξία του κατόχου του λογαριασμού όσον αφορά τη χρήση της πιστωτικής του γραμμής οδηγεί τελικά σε υψηλότερο κόστος.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από το filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: