Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Απλά συνάψτε ένα δάνειο online

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

Schufa-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Schufa-ουδέτερο

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβείο

Η filancoop έχει λάβει στο παρελθόν βραβεία, μεταξύ άλλων, για την καλύτερη πιστωτική πύλη και τον πιο δίκαιο πιστωτικό πάροχο.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Τα πιο σημαντικά στοιχεία για το δάνειο

 • Ο γενικός όρος πίστωση περιλαμβάνει δάνεια και άλλες μορφές χρηματοδότησης.
 • Στην καθημερινή χρήση, οι όροι πίστωση και δάνειο χρησιμοποιούνται συχνά ως συνώνυμα.
 • Με ένα δάνειο, ο δανειστής σας παρέχει ένα συγκεκριμένο ποσό δανείου.
 • Μήνα με μήνα, αποπληρώνετε το δάνειό σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδουλευμένων τόκων, μέχρι την πλήρη εξόφλησή του.
 • Με ένα δάνειο, η δόση παραμένει η ίδια καθ' όλη τη διάρκεια, γεγονός που παρέχει ασφάλεια σχεδιασμού.

Τα πλεονεκτήματά σας με ένα δάνειο μέσω της filancoop

Εμπειρία και ικανότητα

Εξειδικευόμαστε στα δάνεια για περισσότερα από 10 χρόνια. Από τότε, η filancoop έχει ήδη λάβει αρκετά βραβεία - μεταξύ άλλων ως "Καλύτερη Πιστωτική Πύλη" (το 2017) καθώς και ως "Ο πιο δίκαιος πιστωτικός πάροχος στην Ελλάδα" (επίσης το 2017). Επιπλέον, οι ειδικοί πιστωτικοί μας έχουν πολυετή εμπειρία στον τομέα τους και μπορούν, ως εκ τούτου, να σας συμβουλεύσουν με επάρκεια. Είναι επίσης σε συνεχή επαφή με όλους τους συνεργάτες της filancoop και επομένως μπορούν να σας ενημερώσουν για τις τρέχουσες ειδικές προσφορές.

Ταχύτητα

Μέσα σε λίγα λεπτά από την εισαγωγή των στοιχείων σας, θα λάβετε πολυάριθμες προσφορές δανείων. Χάρη στην ατομική επισκόπηση που δημιουργούμε για εσάς, μπορείτε να δείτε τις πιθανές εξοικονομήσεις με μια ματιά. Η σύναψη της σύμβασης πραγματοποιείται επίσης χωρίς καθυστέρηση. Οι συνεργάτες μας και οι τράπεζες προσφέρουν μια ποικιλία ηλεκτρονικών διαδικασιών, από την αποστολή εγγράφων έως την ηλεκτρονική υπογραφή και τη βιντεοσκόπηση. Αυτό επιταχύνει την επεξεργασία και την εκταμίευση του δανείου σας.

Αποκλειστικοί όροι

Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 20 τράπεζες και συνεργάτες εδώ και αρκετά χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καταφέραμε να διαπραγματευτούμε διάφορους ειδικούς όρους για τους πελάτες της filancoop που είναι διαθέσιμοι μόνο μέσω της πύλης μας. Έτσι, μπορείτε επιπλέον να Εξοικονομήστε χρήματα μέσω της σύγκρισης δανείων μας.

Δάνεια για κάθε ανάγκη

.

Είτε είστε εργαζόμενος, δημόσιος υπάλληλος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος, προσφέρουμε δάνεια βάσει αναγκών για όλες τις ομάδες-στόχους. Επιπλέον, μπορείτε να αποφασίσετε μόνοι σας αν θέλετε να ζητήσετε δάνειο για δική σας χρήση ή για συγκεκριμένο σκοπό. Το τελευταίο αξίζει τον κόπο, για παράδειγμα, όταν αγοράζετε ένα αυτοκίνητο ή εργάζεστε στο σπίτι σας.

Υπολογίστε τους όρους

Χρησιμοποιήστε την αριθμομηχανή δανείων μας για να πάρετε μια ιδέα για το πώς μπορεί να αλλάξει το κόστος του δανείου σας ανάλογα με το ποσό και τη διάρκεια. Η αριθμομηχανή λαμβάνει επίσης υπόψη το πραγματικό επιτόκιο, το οποίο δείχνει το συνολικό κόστος χρηματοδότησης. Στη συνέχεια, απλά ξεκινήστε τη σύγκριση δανείων και λάβετε αμέσως τις προσφορές των προσωπικών σας δανείων.

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Παραδείγματα υπολογισμού

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Αποτελεσματικό επιτόκιο Μηνιαίο ποσοστό Συνολικά έξοδα τόκων
25.000,00 EUR 84 Μήνες 3 % 330,33 EUR 2.747,93 EUR
25.000,00 EUR 96 Μήνες 3 % 293,24 EUR 3.150,97 EUR
25.000,00 EUR 84 Μήνες 4 % 341,72 EUR 3.704,49 EUR
25.000,00 EUR 96 Μήνες 4 % 304,73 EUR 4.254,26 EUR

Για να κάνετε κλικ στην ηλεκτρονική αίτηση

Με την filancoop, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά από την εισαγωγή των στοιχείων σας μέχρι την ολοκλήρωση της αίτησης δανείου. Φυσικά, μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία ανά πάσα στιγμή. Εφόσον δεν έχετε υπογράψει σύμβαση, δεν υπάρχουν υποχρεώσεις για εσάς.

Αποφασίστε το ποσό του δανείου και την επιθυμητή διάρκεια. Είναι σημαντικό να καταχωρίσετε τον κατάλληλο σκοπό, διότι αυτό μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο ύψος των τόκων. Όσον αφορά το συνολικό κόστος, μπορείτε έτσι να εξοικονομήσετε μετρητά Εξοικονομήστε χρήματα εάν, για παράδειγμα, υποβάλετε αίτηση για ένα δάνειο που προορίζεται για τη χρηματοδότηση αυτοκινήτου..

Για να μπορέσουμε να βρούμε τα κατάλληλα δάνεια για εσάς, θα πρέπει να δώσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, την οικογενειακή σας κατάσταση, τη διαβίωσή σας και τη σχέση εργασίας σας, μεταξύ άλλων. Απαιτούνται επίσης τα τραπεζικά σας στοιχεία. Τα δεδομένα σας θα αντιμετωπίζονται εμπιστευτικά και θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αίτηση δανείου σας. Τα δεδομένα προωθούνται στον δανειστή μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης SSL.

Μόλις λάβετε όλες τις πληροφορίες, θα σας υποδειχθούν τα δάνεια που είναι κατάλληλα για εσάς. Στις λεπτομέρειες της προσφοράς της προσωπικής σας επισκόπησης θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με το ΣΕΠΕ και τυχόν ειδικά χαρακτηριστικά (π.χ. δικαίωμα έκτακτης αποπληρωμής). Όταν συγκρίνετε τους όρους των διαφόρων δανείων, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το πραγματικό επιτόκιο είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο. Η τιμή αυτή δείχνει το συνολικό κόστος του δανείου. Αφού αποφασίσετε για ένα δάνειο, μπορείτε να υποβάλετε απευθείας αίτηση. Για να το κάνετε αυτό, στέλνετε στον δανειστή τα έγγραφα που σας ζητούνται. Στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας.

Απαιτήσεις

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο γρήγορα και εύκολα μέσω της filancoop. Για να το πάρετε, οι τράπεζες πρέπει να είναι βέβαιες ότι θα εξοφληθείτε εγκαίρως και πλήρως. Συνεπώς, υπάρχουν ορισμένοι όροι που πρέπει να πληρούν οι δανειολήπτες για να εγκριθούν. Τα περισσότερα κριτήρια ρυθμίζονται από το νόμο – αλλά μπορούν να συμπληρωθούν από εσωτερικές τραπεζικές κατευθυντήριες γραμμές. Κατά κανόνα, ισχύουν τα εξής:

 • Ο δανειολήπτης πρέπει να είναι ενήλικας.
 • Πρέπει να υπάρχει κατοικία στην Ελλάδα.
 • Ο δανειολήπτης πρέπει να έχει λογαριασμό στην Ελλάδα.
 • Πρέπει να υπάρχει τακτικό εισόδημα.
 • Η πιστοληπτική ικανότητα πρέπει να είναι επαρκής (= φερεγγυότητα και θετική συμπεριφορά πληρωμών).

Έγγραφα

Για να μπορέσει η τράπεζα να ελέγξει την πιστοληπτική σας ικανότητα και την ακρίβεια των στοιχείων σας, θα πρέπει να προσκομίσετε ορισμένα έγγραφα. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα συγκεκριμένα έγγραφα που χρειάζεστε από την αναλυτική προσφορά δανείου της τράπεζας που έχετε επιλέξει. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα χρειαστείτε τα εξής:

 • Τα τρέχοντα μισθολογικά δελτία
 • Τρέχουσες τραπεζικές καταστάσεις
 • ειδοποιητήρια φορολογικής βεβαίωσης εάν δεν υπάρχει άλλη απόδειξη μισθού
 • Δήλωση σύνταξης, κατά περίπτωση
 • Γνωστοποίηση αποδοχών, κατά περίπτωση

Γνωστοποίηση αποδοχών, κατά περίπτωση

Για όλους τους τύπους δανείων, πρέπει να αποδεικνύετε την ταυτότητά σας κατά την υποβολή της αίτησης. Ένας τρόπος για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας είναι να χρησιμοποιήσετε το Διαδικασία Post-Ident. Θα λάβετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα από την τράπεζα. Στη συνέχεια, πηγαίνετε σε ένα ταχυδρομείο της επιλογής σας με τα έγγραφά σας και την έγκυρη ταυτότητά σας. Ο υπάλληλος στο χώρο του ξενοδοχείου θα πραγματοποιήσει τη συμφωνία δεδομένων. Στη συνέχεια, τα έγγραφα αποστέλλονται απευθείας στην τράπεζα και το δάνειό σας μπορεί να εγκριθεί μετά την επιβεβαίωση από τον δανειστή. Πολλές τράπεζες προσφέρουν πλέον και το Διαδικασία Video-Ident on. Μπορείτε να νομιμοποιήσετε τον εαυτό σας μέσω βιντεοκλήσης από την άνεση του σπιτιού σας. Εάν η τράπεζα συνεργάζεται επίσης με την QES (ειδική ηλεκτρονική υπογραφή), τότε μπορείτε ακόμη και να υπογράψετε τη σύμβαση πίστωσης ψηφιακά. Στην περίπτωση αυτή, η έγκριση πραγματοποιείται μέσω ενός κλειδάριθμου που μπορεί να ληφθεί και να εισαχθεί μέσω φορητού υπολογιστή, tablet ή smartphone. Οι προαναφερθείσες ηλεκτρονικές διαδικασίες εξασφαλίζουν ιδιαίτερα γρήγορη εκταμίευση.

έκθεση πελατών της filancoop

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα πάντα, από τις συμβουλές μέχρι τα χρήματα στο λογαριασμό.
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Αυτό έχει σημασία όταν συγκρίνετε δάνεια

Χρεωστικοί τόκοι

Το χρεωστικό επιτόκιο περιγράφει τον τόκο που πρέπει να πληρώσετε αποκλειστικά για τα χρήματα που σας παρέχονται. Παραμένει το ίδιο για ένα κανονικό δάνειο με δόσεις καθ' όλη τη διάρκεια. Με άλλα είδη δανείων, όπως τα ακίνητα δάνεια, ωστόσο, μπορεί να αλλάξει όταν λήξει το σταθερό επιτόκιο. Δεδομένου ότι η χρηματοδότηση των ακινήτων γίνεται συνήθως μέσω πολλών διαδοχικών δανείων, το επιτόκιο μπορεί να αλλάξει με κάθε επόμενη χρηματοδότηση.

Αποτελεσματικό ετήσιο επιτόκιο

Πριν υποβάλετε αίτηση για δάνειο, θα πρέπει να ελέγξετε το ΣΕΠΕ των διαφόρων τραπεζών. Αυτό είναι ιδιαίτερα εύκολο μέσω της πύλης μας, επειδή το ΣΕΠΕ εμφανίζεται για όλες τις προσφορές στην ατομική σας επισκόπηση. Σε αντίθεση με το χρεωστικό επιτόκιο, το πραγματικό επιτόκιο περιλαμβάνει όλα τα έξοδα που προκύπτουν στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης. Προκειμένου να συγκριθούν δάνεια που αποτελούνται από διαφορετικά στοιχεία κόστους, η τιμή αυτή είναι επομένως καθοριστική.

πληροφορίες
Σημείωση
Κάθε δανειολήπτης δεν λαμβάνει τους ίδιους όρους από την τράπεζα. Αντίθετα, το επιτόκιο εξαρτάται από την προσωπική σας πιστοληπτική ικανότητα. Το λεγόμενο επιτόκιο των δύο τρίτων, το οποίο δίδεται με κάθε προσφορά δανείου, αποτελεί μια κατευθυντήρια γραμμή. Σας ενημερώνει για το επιτόκιο που έλαβαν τα δύο τρίτα του συνόλου των πελατών. Όταν συγκρίνετε δάνεια, βεβαιωθείτε ότι εξετάζετε και αυτή την αξία και όχι μόνο το καλύτερο δυνατό επιτόκιο.

 

Διαφορά μεταξύ χρεωστικού επιτοκίου και πραγματικού επιτοκίου όσον αφορά το κόστος δανείου

Ποσό δανείου Διάρκεια Χρεωστικοί τόκοι Πιστωτικό κόστος Αποτελεσματικό επιτόκιο Πιστωτικό κόστος Διαφορά
5.000 € 5 Έτη 1,95 % 5.249,51 € 2,00 % 5.255,95 € 6,44 €
10.000 € 5 Έτη 1,95 % 10.499,02 € 2,00 % 10.511,91 € 12,89 €
25.000 € 5 Έτη 1,95 % 26.247,56 € 2,00 % 26.279,76 € 32,20 €
50.000 € 5 Έτη 1,95 % 52.495,11 € 2,00 % 52.559,53 € 64,42 €

Σε 3 βήματα στο δάνειο της επιλογής σας

Υποβάλετε μια δωρεάν & μη δεσμευτική πιστωτική έρευνα

Λήψη πιστωτικών προσφορών

Σύναψη σύμβασης πίστωσης

Για την πίστωση >>

Χρήσεις του δανείου σας

Δάνειο για ελεύθερη χρήση

Το πλυντήριο ρούχων έχει χαλάσει, θέλετε να κάνετε ένα ονειρεμένο ταξίδι ή χρειάζεστε χρήματα για ένα άλλο έργο; Με ένα δάνειο ελεύθερης χρήσης, μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματα όπως επιθυμείτε. Μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκή χρηματοδότηση μέσω της σύγκρισης δανείων μας. Λαμβάνει υπόψη δάνεια από περισσότερες από 20 τράπεζες και συνεργάτες, καθώς και περισσότερα από 70 χρηματοοικονομικά προϊόντα. Μπορείτε να βρείτε όλα τα δάνεια που είναι κατάλληλα για εσάς στην προσωπική σας επισκόπηση των προσφορών.

Δάνειο ακινήτων

Ένα δάνειο ακινήτων υπόκειται σε ορισμένους όρους. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά ή την κατασκευή κατοικιών και, ανάλογα με την τράπεζα, επίσης για την αγορά εμπορικών ακινήτων. Εκσυγχρονισμοί ή επεκτάσεις, από την άλλη πλευρά, είναι δυνατές μέσω του σκοπού χρήσης „κατοικία“, υπό την προϋπόθεση ότι πρόκειται για ιδιόκτητο ακίνητο. Η τράπεζα χρησιμοποιεί το ακίνητο ή την εγγραφή στο κτηματολόγιο ως εγγύηση. Οι ιδιοκτήτες κατοικιών επωφελούνται έτσι από ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες.

Δάνειο αυτοκινήτου

Θα θέλατε να πραγματοποιήσετε επιτέλους την επιθυμία σας για το αυτοκίνητο των ονείρων σας ή τη νέα μοτοσικλέτα, αλλά δεν έχετε τα απαραίτητα οικονομικά μέσα; Απλά συμπληρώστε στη σύγκριση δανείων filancoop ότι χρειάζεστε τα χρήματα για ένα αυτοκίνητο ή μια μοτοσικλέτα. Με αυτό το δάνειο, η τράπεζα έχει επίσης εγγύηση, δηλαδή το όχημα. Κατά συνέπεια, πρόκειται επίσης για ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό δάνειο με χαμηλά επιτόκια.

Δάνειο για αναδιάρθρωση χρέους

Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι επωφελής η αναδιάταξη ενός υφιστάμενου δανείου, όπως η διευκόλυνση υπερανάληψης. Τα υψηλά επιτόκια και η μεγάλη διάρκεια συχνά ανεβάζουν το κόστος του δανείου χωρίς λόγο. Εάν ο λογαριασμός σας βρίσκεται συχνά στο κόκκινο, αξίζει να Αναδιάρθρωση χρέους, κατά την οποία εξοφλείτε υφιστάμενα δάνεια με ένα νέο, ευνοϊκότερο δάνειο. Πληκτρολογήστε ως σκοπό την "αναδιάρθρωση χρέους". Εάν συγκρίνετε τα δάνεια τώρα, τα δάνεια που θα εξοφληθούν δεν θα υπολογίζονται στα μηνιαία έξοδά σας.

Συχνές ερωτήσεις & Απαντήσεις

Εάν συνάψετε ένα δάνειο online μέσω της filancoop, γλιτώνετε τον κόπο να απευθυνθείτε σε διάφορες τοπικές τράπεζες. Αντί να χρειάζεται να λαμβάνετε εσείς πολλές προσφορές από διάφορους δανειστές, απλά εισάγετε τα δεδομένα σας και εμείς δημιουργούμε την ατομική σας επισκόπηση προσφορών. Με περισσότερους από 20 συνεργάτες και τράπεζες και πάνω από 70 χρηματοοικονομικά προϊόντα, σας προσφέρουμε μια ευρεία επιλογή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν αριθμομηχανή δανείων μας για να καθορίσετε εκ των προτέρων τους κατάλληλους όρους με οποιονδήποτε αριθμό δειγματικών υπολογισμών.

Η ασφάλιση του υπολειπόμενου χρέους χρησιμεύει για την εξασφάλιση του δανείου σας. Εάν μείνετε άνεργος ή ανίκανος λόγω σοβαρής ασθένειας, η ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους θα αναλάβει την αποπληρωμή του δανείου σας μέχρι την πλήρη εξόφλησή του. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά εκ των προτέρων αν η ασφάλιση αξίζει πραγματικά στην περίπτωσή σας ή αν απλώς προκαλεί πρόσθετο κόστος.

Βασικά, γίνεται διάκριση μεταξύ μιας έρευνας πίστωσης και μιας έρευνας όρων. Ενώ η πιστωτική έρευνα μπορεί να επηρεάσει τη βαθμολογία SCHUFA, η έρευνα των όρων είναι ουδέτερη για την SCHUFA. Αυτό σημαίνει ότι αν και αποθηκεύεται, είναι ορατό μόνο σε εσάς και δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας. Η έρευνα πιστοληπτικής ικανότητας πραγματοποιείται μόνο όταν έχετε αποφασίσει για μια συγκεκριμένη προσφορά δανείου και υποβάλλετε δεσμευτική αίτηση.

Η ύπαρξη ενός δεύτερου δανειολήπτη όχι μόνο βελτιώνει τις πιθανότητες έγκρισης του δανείου σας, αλλά μπορείτε επίσης να επιτύχετε καλύτερους όρους. Διότι εάν ο εσωτερικός υπολογισμός του προϋπολογισμού της τράπεζας βασίζεται σε δύο εισοδήματα, ο κίνδυνος αθέτησης υποχρεώσεων για την τράπεζα μειώνεται.

Ναι, μέσω της filancoop καθορίζετε έναν σκοπό για κάθε δάνειο. Επιλέγετε μεταξύ:

 • δωρεάν χρήση,
 • Αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα,
 • Αναδιάρθρωση χρέους,
 • Στέγαση και
 • Εμπόριο.

Ο χρόνος διεκπεραίωσης της αίτησης δανείου σας ποικίλλει ανάλογα με τον δανειστή και μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ δύο και 14 ημερών. Εάν πρέπει να υποβληθούν έγγραφα που λείπουν, ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να είναι μεγαλύτερος. Μόλις εγκριθεί το δάνειο, η εκταμίευση μπορεί ιδανικά να πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από το filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: