Σελίδα επισκόπησης συμβούλου

Αγοράστε ένα οικιστικό σκάφος
Το οικίσκο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές ως εναλλακτική επιλογή διαβίωσης. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα οικιστικό σκάφος και ποιοι παράγοντες κόστους παίζουν ρόλο.
Κόστος επέκτασης κελάρι
Σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με το κατά προσέγγιση κόστος που μπορείτε να περιμένετε για τη μετατροπή του υπογείου σας, πότε χρειάζεστε οικοδομική άδεια και τι άλλο πρέπει να προσέξετε!
Κόστος ανακαίνισης μπαλκονιού
Με την άνοδο της θερμοκρασίας, το μπαλκόνι γίνεται και πάλι τόπος ευεξίας. Διαβάστε σε αυτόν τον οδηγό πώς μπορείτε να ανακαινίσετε το μπαλκόνι σας και τι κόστος πρέπει να υπολογίσετε!
Κόστος για ένα e-scooter
Διαβάστε εδώ τι κόστος πρέπει να περιμένετε για ένα e-scooter, ποια κριτήρια πρέπει να πληροί το e-scooter και γιατί η χρηματοδότηση μέσω ενός δανείου με δόσεις αξίζει τον κόπο!
0 Ποσοστό χρηματοδότησης
Με την πρώτη ματιά, η χρηματοδότηση 0% φαίνεται φθηνή, αλλά μπορεί επίσης να γίνει παγίδα κόστους. Διαβάστε εδώ τι είναι η χρηματοδότηση με 0%, πώς λειτουργεί και γιατί ένα δάνειο με δόσεις είναι τελικά φθηνότερο!
Κόστος για ένα υπόστεγο κήπου
Ένα υπόστεγο κήπου μπορεί να γίνει ένας ακόμη χώρος ευεξίας στον κήπο. Ανάλογα με τη χρήση του, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά σημαντικά σημεία. Διαβάστε εδώ ποιες είναι αυτές και τι κόστος μπορείτε να περιμένετε!
Κόστος κατασκευής ταράτσας
Εάν θέλετε να κατασκευάσετε μια βεράντα, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά εκ των προτέρων. Αυτός ο οδηγός θα σας πει ποια σημεία πρέπει να λάβετε υπόψη και τι πρέπει να περιμένετε να ξοδέψετε για τη βεράντα σας!
Δημιουργία κόστους κήπου
Ένας όμορφος κήπος φέρνει την αίσθηση των διακοπών στο σπίτι για πολλούς ανθρώπους. Σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να έχετε κατά νου όταν δημιουργείτε έναν κήπο και τι κόστος πρέπει να περιμένετε!
Ρύθμιση γυμναστηρίου στο σπίτι
Ράφι δύναμης, μπάρα, πάγκος βαρών και αλτήρες - αυτός ο εξοπλισμός αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού του οικιακού σας γυμναστηρίου. Ανάλογα με τις προπονητικές σας προθέσεις, έχει νόημα να επεκτείνετε το οικιακό σας γυμναστήριο με πρόσθετο εξοπλισμό. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Πώς είναι δομημένη μια δανειακή σύμβαση
Μάθετε εδώ πώς είναι βασικά δομημένη μια δανειακή σύμβαση για ένα συμβατικό δάνειο τμηματικής καταβολής, ποιο είναι το περιεχόμενο της σύμβασης και ποιοι κανονισμοί πρέπει να τηρούνται!
Ποιο προσωπικό δάνειο μπορώ να αντέξω οικονομικά
Το οικονομικό εισόδημα παίζει καθοριστικό ρόλο για την υποβολή αίτησης για προσωπικό δάνειο. Μάθετε πώς να προσδιορίσετε το σωστό προσωπικό δάνειο σε αυτόν τον οδηγό!
Προσωπικό δάνειο παρά την εργασία μικρής διάρκειας
Εάν εργάζεστε με μειωμένο ωράριο, ο μισθός σας είναι μειωμένος λόγω των μειωμένων ωρών εργασίας. Μάθετε εδώ πώς αυτό επηρεάζει την αίτησή σας για δάνειο και αν μπορείτε να πάρετε δάνειο παρά την εργασία βραχείας απασχόλησης!
Κόστος για το δικό σας γραφείο στο σπίτι
Στην εποχή της Corona, η εργασία σε ένα γραφείο στο σπίτι αποτελεί καθημερινότητα για πολλούς εργαζόμενους. Η διαμόρφωση του χώρου εργασίας είναι σημαντική για την επιτυχία της εργάσιμης ημέρας. Σας ενημερώνουμε για το κόστος και τη χρηματοδότηση!
Κόστος κατασκευής πισίνας
Πηδήξτε κατευθείαν στο δροσερό νερό τις ζεστές καλοκαιρινές ημέρες - κανένα πρόβλημα αν φτιάξετε μόνοι σας μια πισίνα. Διαβάστε εδώ πώς να το κάνετε, ποιο είναι το κόστος και πώς να το χρηματοδοτήσετε!
Κόστος για την ανάπλαση
Όταν εκκρεμεί μια ανακαίνιση, τίθεται το ζήτημα του ύψους του κόστους ανακαίνισης. Αυτά εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες. Σας ενημερώνουμε για το τι πρέπει να προσέξετε και τι ισχύει για τη χρηματοδότηση!
Κόστος για τις διακοπές σκι
Οι διακοπές για σκι έχουν προγραμματιστεί, αλλά το κόστος και η χρηματοδότηση δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί; Εάν αντικαταστήσετε τις διακοπές σας στην παραλία με την πίστα του σκι, θα πρέπει να υπολογίσετε το συνολικό κόστος των διακοπών σας ακριβώς εκ των προτέρων. Μπορείτε να μάθετε τι είναι σημαντικό εδώ!
Χρηματοδότηση σπουδών στο εξωτερικό
Οι σπουδές στο εξωτερικό και η πρακτική άσκηση στο εξωτερικό έχουν ζήτηση. Η χρηματοδότηση είναι συχνά το μεγαλύτερο εμπόδιο στην πορεία. Σας ενημερώνουμε πώς να χρηματοδοτήσετε τις σπουδές σας στο εξωτερικό σε λογικές τιμές - ακόμη και χωρίς μεγάλες αποταμιεύσεις.
Σωστός προσδιορισμός των πιστωτικών απαιτήσεων
Θα πρέπει να προσδιορίσετε επακριβώς τις πιστωτικές σας ανάγκες. Κάθε ευρώ που δανείζεστε άσκοπα κοστίζει τόκους. Αυτό δυσχεραίνει την αποπληρωμή και, εάν είναι απαραίτητο, παρατείνει την περίοδο πίστωσης. Και τα δύο τελικά σας κοστίζουν χρήματα.
Χρηματοδότηση της περαιτέρω εκπαίδευσης σε ευνοϊκή τιμή χάρη στη χρηματοδότηση
Η μετεκπαίδευση μπορεί να κοστίσει αρκετές χιλιάδες ευρώ, αλλά αυτό δεν είναι πάντα απαραίτητο να καταβάλλεται εξ ολοκλήρου από τους δικούς σας οικονομικούς πόρους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι χρηματοδότησης της περαιτέρω εκπαίδευσης.
Κόστος για τη μετατροπή της σοφίτας
Με μόνωση ή χωρίς; Μικρά ή μεγάλα παράθυρα - ή κανένα; Σύνδεση νερού ή πλήρες μπάνιο; Το κόστος για τη μετατροπή σοφίτας ποικίλλει. Για μια πρώτη επισκόπηση, παρουσιάζουμε ορισμένους παράγοντες κόστους.
Κόστος για την αισθητική χειρουργική
Η αισθητική χειρουργική συνήθως κοστίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ και σπάνια υπάρχουν επιδοτήσεις. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τη διαδικασία. Σας δίνουμε μια επισκόπηση του κόστους και σας παρουσιάζουμε τις επιλογές χρηματοδότησης!
Αγοράστε snowboard: Συμβουλές
Αν θέλετε να αγοράσετε snowboard, έχετε πολλές επιλογές. Αλλά ποια snowboard ταιριάζει πραγματικά σε μένα και στο στυλ οδήγησής μου; Χρησιμοποιήστε τις συμβουλές μας για την αγορά snowboard και εξοικονομήστε χρήματα!
Διαχείριση ιδιωτικών οικονομικών
Πολλοί καταναλωτές δυσκολεύονται να εξισορροπήσουν τις δαπάνες και τα έσοδα. Το ίδιο ισχύει και για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό και τη διαχείριση των οικονομικών του. Σας δείχνουμε τι πρέπει να προσέξετε!
Προγραμματισμός συνταξιοδότησης
Καθώς πλησιάζει η συνταξιοδότηση, ο βέλτιστος προγραμματισμός συνταξιοδότησης είναι σημαντικός για τους καταναλωτές. Πολλοί αναρωτιούνται: Θα είναι αρκετά τα χρήματά μου στα γηρατειά; Με 5 βήματα μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλή οικονομική αφετηρία στα γηρατειά!
Κόστος ανακαίνισης μπάνιου
Τα αναμενόμενα έξοδα για την ανακαίνιση του μπάνιου θα πρέπει να υπολογιστούν λεπτομερώς. Προκειμένου να είναι δυνατή η εκτίμηση του κόστους, συνιστάται να καταρτιστεί ένας κατάλογος όλων των σχεδιαζόμενων μέτρων μετατροπής.
Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί
Χριστούγεννα στην Ελλάδα σημαίνει χιόνι και κρύο. Οι δημοφιλείς προορισμοί τα Χριστούγεννα έχουν το αντίθετο να προσφέρουν: Ήλιος, θάλασσα και ευχάριστες θερμοκρασίες. Παρουσιάζουμε 5 προορισμούς διακοπών και επιλογές χρηματοδότησης!
Κόστος IVF
Εάν η επιθυμία για την απόκτηση ενός παιδιού παραμένει ανεκπλήρωτη, τα ζευγάρια εξακολουθούν να έχουν επιλογές για την απόκτηση παιδιών. Για παράδειγμα, με εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF). Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη μέθοδο και τις επιλογές χρηματοδότησης εδώ!
Λίστα ελέγχου για τις διακοπές
Το αντηλιακό είναι συσκευασμένο, αλλά η πιστωτική κάρτα είναι στο σπίτι. Συνήθως παρατηρείτε τι έχετε ξεχάσει μόνο όταν φτάσετε εκεί. Χρησιμοποιήστε τη λίστα ελέγχου μας για τις διακοπές σας και επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο χαλαροί!
Συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας στο νοικοκυριό
Κάθε καταναλωτής μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια στο νοικοκυριό. Διαβάστε τις συμβουλές μας για εξοικονόμηση ενέργειας εδώ και μάθετε πού μπορείτε να εξοικονομήσετε ενέργεια στο μπάνιο, την κουζίνα ή κατά τη χρήση συσκευών πολυμέσων!
Χρηματοδοτήστε φθηνά ένα ποδήλατο δρόμου
Πόσο κοστίζει ένα καλό ποδήλατο δρόμου; Τα επαγγελματικά ποδήλατα μπορεί να κοστίζουν έως και 10.000 ευρώ. Αλλά δεν χρειάζεται να επενδύσουν όλοι τόσα πολλά. Μάθετε εδώ πόσο μπορεί να κοστίσει ένα ποδήλατο δρόμου εισαγωγικού επιπέδου και πώς μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το ποδήλατο δρόμου σας φθηνά!
Κόστος δύτη ανοιχτής θάλασσας
Καθαρά νερά, πολύχρωμα ψάρια, φανταστικές θερμοκρασίες - οι καταδύσεις είναι δημοφιλείς. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εκ των προτέρων διευκρίνιση της χρηματοδότησης. Διαβάστε τι μπορεί να κοστίζουν τα μαθήματα κατάδυσης και τι πρέπει να προσέχουν οι αρχάριοι!
Κόστος ηλεκτρονικού ποδηλάτου
Η ποιότητα αποτελεί υψηλή προτεραιότητα κατά την αγορά ενός ηλεκτρονικού ποδηλάτου. Όποιος χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρονικό ποδήλατο ως καθημερινό μέσο μεταφοράς χρειάζεται ένα μοντέλο υψηλής ποιότητας. Το κόστος απόκτησης καθώς και το κόστος λειτουργίας θα πρέπει να είναι καλά υπολογισμένα.
Φορολογικά πλεονεκτήματα μέσω του γάμου
Τα πλεονεκτήματα του γάμου μπορεί να είναι και οικονομικής φύσεως. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει σε κάθε περίπτωση. Όποιος βαδίζει τα σκαλιά της εκκλησίας για οικονομικούς λόγους, θα πρέπει να μάθει αν το υποτιθέμενο "πλεονέκτημα του γάμου" είναι όντως πλεονέκτημα.
Κόστος ορθοδοντικής
Για τη χρηματοδότηση της ορθοδοντικής θεραπείας - π.χ. ίσιωμα των δοντιών - πολλοί ασθενείς με νόμιμη ασφάλιση υγείας χρησιμοποιούν δάνειο. Μάθετε εδώ πότε καλύπτονται οι δαπάνες και τι πιστωτικές προσφορές χρηματοδότησης υπάρχουν!
Κόστος για την οικοδομική άδεια
Θέλετε να χτίσετε και χρειάζεστε οικοδομική άδεια; Αλλά δεν γνωρίζετε το κόστος, τη διαδικασία και το χρόνο επεξεργασίας; Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας. Έχουμε συνοψίσει όλα τα σημαντικά στοιχεία για εσάς.
Τόκοι καταθέσεων ενοικίου
Εάν μετακομίσετε σε ένα διαμέρισμα ως ενοικιαστής, συνήθως πρέπει να πληρώσετε εγγύηση ενοικίου. Ο τόκος παίζει ρόλο εδώ, καθώς τα χρήματα κατατίθενται σε ξεχωριστό λογαριασμό. Αλλά σε ποιον ανήκουν και πόσο ανέρχονται;
Κόστος για την ταράτσα
Εάν έχετε επίπεδη στέγη ή κατάλληλη περικοπή στέγης, μπορείτε να δημιουργήσετε πρόσθετο ζωτικό χώρο με διαχειρίσιμο κόστος. Αλλά πόσο μπορεί να κοστίσει μια ταράτσα και τι ισχύει κατά τη μετατροπή;
Κόστος για την κουζίνα
Το κόστος μιας νέας κουζίνας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τον εξοπλισμό. Το εύρος τιμών για μια νέα αγορά μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 2.000 και 20.000 ευρώ. Μάθετε εδώ τι πρέπει να προσέξετε και τι ισχύει για τη χρηματοδότηση!
Κόστος σάουνας
Εξοικονομήστε το κόστος της σάουνας κατασκευάζοντας τη δική σας σάουνα ή να την παραδώσετε και να την συναρμολογήσετε εύκολα; Αν θέλετε να διατηρήσετε το κόστος της σάουνας σας όσο το δυνατόν χαμηλότερο, μπορείτε να την φτιάξετε μόνοι σας. Ενημερωθείτε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εδώ!
Κόστος τζακιού
Ένα τζάκι για το σαλόνι; Η μετασκευή μιας σόμπας είναι δυνατή με μικρούς και μεγάλους προϋπολογισμούς. Εκτός από το κόστος αγοράς, πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη οι συμβουλές και η εγκατάσταση. Υπάρχουν επίσης έξοδα λειτουργίας.
Κόστος ποδηλάτου βουνού
Διαβάστε εδώ ποια έξοδα ποδηλάτου βουνού αντιμετωπίζουν οι αρχάριοι όταν αγοράζουν για πρώτη φορά ένα ποδήλατο και πώς προκύπτουν.
Κόστος για νέα παράθυρα
Πόσο κοστίζουν τα νέα παράθυρα, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης και των αναλωσίμων; Η διαφορά μεταξύ παλαιών και νέων, καλά μονωμένων παραθύρων μπορεί να είναι έως και 15 τοις εκατό. Διαβάστε εδώ πώς να χρηματοδοτήσετε φθηνά τα νέα παράθυρα!
Προϋπολογισμός σχεδιασμού γάμου
Σε μικρό οικογενειακό κύκλο ή σε μεγάλη κλίμακα; Οι ιδέες για τον τέλειο γάμο είναι διαφορετικές. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα σημεία κόστους που συνήθως προκύπτουν. Προσφέρουμε μια επισκόπηση και συμβουλές σχεδιασμού!
Επιπλώστε φτηνά το διαμέρισμά σας
Συχνά δεν υπάρχει έλλειψη ιδεών για όμορφα έπιπλα σπιτιού. Ωστόσο, δεν είναι πάντα δυνατό να τις πραγματοποιήσετε εντός του δικού σας προϋπολογισμού. Αν θέλετε να επιπλώσετε φτηνά το διαμέρισμά σας, χρησιμοποιήστε τις 4 συμβουλές μας!
Κόστος Εξαμήνου στο Εξωτερικό
Ένα εξάμηνο στο εξωτερικό φαίνεται καλά στο βιογραφικό σας σημείωμα. Είναι υποχρεωτικό για ορισμένα προγράμματα σπουδών. Ωστόσο, συνεπάγεται επίσης κόστος. Μάθετε εδώ πώς να χρηματοδοτήσετε το εξάμηνό σας στο εξωτερικό σε λογικές τιμές!
Πόσο μπορεί να κοστίσει ένα ταξίδι γλωσσικών σπουδών
Το κόστος ενός ταξιδιού γλωσσικών σπουδών δεν είναι συγκρίσιμο με το κόστος μιας παραλίας- άλλωστε, η γκάμα των επιλογών για ένα εκπαιδευτικό ταξίδι είναι πολύ πιο εκτεταμένη. Εδώ μπορείτε να μάθετε τι ισχύει για τη χρηματοδότηση ενός ταξιδιού γλωσσικών σπουδών!
Κόστος εκμάθησης ιππασίας
Πολλά παιδιά επιθυμούν να ξεκινήσουν ιππασία. Για τους γονείς, αυτό συνήθως σημαίνει υπολογισμούς και έρευνα. Διαβάστε εδώ πόσο κοστίζουν τα μαθήματα ιππασίας και τι εξοπλισμό χρειάζονται τα μικρά παιδιά γι' αυτά.
Κόστος οικιακού κινηματογράφου
Βραδιές ταινιών στον οικιακό κινηματογράφο: Η τεράστια οθόνη και το κορυφαίο ηχοσύστημα προσφέρουν ατμόσφαιρα blockbuster. Ωστόσο, το κόστος δεν πρέπει να υποτιμάται. Ωστόσο, μπορείτε να τα κατανείμετε σε δόσεις. Μάθετε τι ισχύει εδώ!
Κόστος πλυντηρίου ρούχων
Οι επιλογές είναι πολύ μεγάλες και πολλοί καταναλωτές δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος ενός πλυντηρίου ρούχων με μια εφάπαξ πληρωμή. Οι τιμές κυμαίνονται από 300 ευρώ έως αρκετές χιλιάδες ευρώ. Ένα δάνειο με δόσεις είναι συχνά κατάλληλο!
Χρηματοδότηση κρεβατιού με ελατήριο
Το κρεβάτι με ελατήριο χαρακτηρίζεται από τις καλύτερες ιδιότητες κατάκλισης. Ωστόσο, η ποιότητα έχει την τιμή της: από 500 έως και αρκετές χιλιάδες ευρώ. Η λύση: χρηματοδοτήστε το κρεβάτι με ελατήριο με αγορά με μίσθωση!
Κόστος γκολφ
Μπορείτε να επενδύσετε πολλά χρήματα στην αναζήτηση του πιο σύγχρονου εξοπλισμού, αλλά μπορείτε επίσης να φτάσετε πολύ μακριά με λίγους πόρους - ειδικά ως αρχάριος. Διαβάστε περισσότερα για το κόστος των μπαστουνιών, του εξοπλισμού και των γηπέδων γκολφ εδώ.
Κόστος αγοράς μετοχών
Αν θέλετε να κερδίσετε, πρέπει να επενδύσετε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για το χρηματιστήριο. Για να συμμετάσχετε στη διαπραγμάτευση μετοχών, δεν πρέπει μόνο να πληρώσετε το κόστος για τις ίδιες τις μετοχές. Μπορείτε να μάθετε ποιες χρεώσεις προκύπτουν εδώ!
Χρηματοδοτήστε ένα παγκόσμιο ταξίδι
Το όνειρο ενός ταξιδιού γύρω από τον κόσμο είναι συναρπαστικό. Αυτό συνδέεται συχνά με το ζήτημα της χρηματοδότησης. Πρώτα απ' όλα, θα πρέπει να καταρτίσετε ένα ακριβές σχέδιο και να υπολογίσετε το κόστος. Σας δίνουμε συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε και να χρηματοδοτήσετε το ταξίδι σας.
άτοκα δάνεια
Τα δάνεια μεταξύ συγγενών συνήθως δεν αφορούν την πιστοληπτική ικανότητα ή τα επιτόκια. Ωστόσο, τα δάνεια αυτά είναι δωρεάν μόνο εντός ορισμένων ορίων και υπό ορισμένες συνθήκες μπορεί να καταβληθούν φόροι δωρεάς. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Επίπεδη χρηματοδότηση
Όλα εξαρτώνται από τη σταθερή χρηματοδότηση των ακινήτων. Δάνειο με ετήσιες δόσεις ή δάνειο πλήρους αποπληρωμής; Χρηματοδότηση του διαμερίσματος με ή χωρίς ίδια κεφάλαια; Πολλές ερωτήσεις προκύπτουν κατά την αγορά ακινήτων και μπορούμε να τις απαντήσουμε για εσάς.
Χρηματοδότηση με τελική δόση
Χρηματοδότηση αυτοκινήτου με χαμηλές μηνιαίες δόσεις; Η χρηματοδότηση με τελική δόση είναι ελκυστική με την πρώτη ματιά. Ωστόσο, πρέπει να εξοφλήσετε ένα μεγάλο μέρος του δανείου με μία πληρωμή στο τέλος της διάρκειας.
αξιόπιστους πιστωτικούς παρόχους
Πολλοί καταναλωτές αναζητούν στο διαδίκτυο γρήγορα και φθηνά προσωπικά δάνεια. Ωστόσο, εκτός από τους αξιόπιστους πιστωτικούς παρόχους, υπάρχουν και αμφίβολες προσφορές. Μπορείτε να μάθετε πώς να αναγνωρίζετε αξιόπιστους μεσίτες πιστώσεων εδώ!
Υπολογισμός πιστωτικού κόστους
Από τη χρηματοδότηση των διακοπών έως τα επιχειρηματικά δάνεια: Τα δάνεια διατίθενται σε όλες τις μορφές και μεγέθη. Μάθετε ποιοι παράγοντες κόστους είναι σχετικοί και πώς να υπολογίσετε το κόστος δανείου εδώ!
Πίστωση χωρίς ίδια κεφάλαια
Μπορώ να πάρω δάνειο χωρίς ίδια κεφάλαια; Τα δάνεια με δόσεις χωρίς ίδια κεφάλαια είναι τυπικά. Τα δάνεια ακινήτων συχνά περιλαμβάνουν ένα στοιχείο ιδίων κεφαλαίων. Το κατά πόσον είναι εφικτό χωρίς ίδια κεφάλαια εξαρτάται από την πιστοληπτική σας ικανότητα.
Αναπρογραμματισμός προσωπικού δανείου ως κατασκευαστικού δανείου
Ένα στεγαστικό δάνειο, ένα για το γάμο - συνολικά, οι αποπληρωμές μπορεί να είναι υψηλές. Επιπλέον, το κόστος χρηματοδότησης για τα παλαιά δάνεια είναι συχνά υψηλό. Είναι φθηνότερο να τα συγκεντρώσετε σε ένα νέο δάνειο!
Εξασφάλιση προσωπικού δανείου
Ένα δάνειο έχει συχνά διάρκεια πολλών ετών. Εάν η καταβολή της δόσης δεν είναι πλέον εγγυημένη, αυτό καθίσταται προβληματικό. Η λύση: εξασφαλίστε το προσωπικό δάνειο με ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους ή με έναν δεύτερο δανειολήπτη!
Πίστωση κατά τη διάρκεια της γονικής άδειας
Η προσθήκη μιας νέας οικογένειας συνεπάγεται μεγαλύτερη οικονομική επιβάρυνση. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν όταν οι γονείς αναζητούν δάνειο κατά τη διάρκεια της γονικής άδειας. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό και τι μπορεί να γίνει γι' αυτό;
Επιτόκιο προσωπικού δανείου
Το επιτόκιο παίζει καθοριστικό ρόλο για ένα ευνοϊκό δάνειο. Το πόσα χρήματα επιστρέφετε συνολικά εξαρτάται όχι μόνο από το ποσό του δανείου που επιλέγετε, αλλά και από τους τόκους που συσσωρεύονται. Μάθετε περισσότερα εδώ!