Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Πίστωση από ιδιώτες Ευνοϊκά δάνεια από ιδιώτες

Συγκρίνετε τώρα χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για το filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκεςn
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Πάνω από 300.000 ικανοποιημένοι πελάτες
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Πίστωση από ιδιωτικές πηγές στο filancoop - Τι είναι;

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το ιδιωτικό δάνειο δεν χορηγείται από τράπεζα, αλλά από ιδιώτη. Οι συνεργάτες μας που προσφέρουν αυτό το είδος χρηματοδότησης μεσολαβούν μεταξύ του δανειολήπτη και του δανειστή. Αυτό ωφελεί επίσης τα άτομα με μέτρια μόνο πιστοληπτική ικανότητα (= πιστοληπτική ικανότητα), για παράδειγμα λόγω της κατάστασης του εισοδήματος που παρουσιάζει διακυμάνσεις. Εάν ενδιαφέρεστε για δάνειο από ιδιώτη δανειολήπτη, θα σας εμφανιστούν οι αντίστοιχες προσφορές όταν συγκρίνετε δάνεια με το filancoop. Μέσω των χρηματοδοτικών μας εταίρων, μπορούμε να σας προσφέρουμε εξατομικευμένα δάνεια από ιδιώτες δανειστές. Ακριβώς όπως και με τα άλλα χρηματοπιστωτικά μας προϊόντα, η επεξεργασία ενός ιδιωτικού δανείου είναι γρήγορη και απλή. Αυτό σημαίνει ότι η υποβολή αίτησης και η λήψη ενός δανείου P2P (= δάνειο peer-to-peer) είναι εξίσου εύκολη με ένα τραπεζικό δάνειο.

πληροφορίες
Συμβουλή
Η πίστωση από ιδιώτες χορηγείται συχνά και σε εμπόρους και άλλους αυτοαπασχολούμενους, δηλαδή ως πίστωση για αυτοαπασχολούμενους από ιδιώτες. Αυτή η ομάδα στόχου συχνά δεν λαμβάνει τραπεζική χρηματοδότηση λόγω των κυμαινόμενων εισοδημάτων της. Με ένα δάνειο από ιδιώτη σε ιδιώτη, από την άλλη πλευρά, οι όροι-πλαίσιο είναι πιο ευέλικτοι και οι όροι μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε ατομικό επίπεδο.

Τι λένε οι πελάτες μας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα πάντα, από τις συμβουλές μέχρι τα χρήματα στο λογαριασμό.
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Δάνεια από ιδιώτες: Αυτά είναι τα πλεονεκτήματά σας με το filancoop

1 Έχετε πολλές πιθανότητες να λάβετε χρηματοδότηση ακόμη και με μέτρια πιστοληπτική ικανότητα.
2 Η πιστωτική σύγκριση για δάνεια από ιδιώτες δεν επηρεάζει τη βαθμολογία SCHUFA.
3 Δυνατότητα ευέλικτου σχεδιασμού της σύμβασης - Περισσότερες επιλογές από ό,τι με τις τραπεζικές προσφορές, καθώς τα επιτόκια μπορούν να συμφωνηθούν μεμονωμένα με τους ιδιώτες δανειστές.
4 Κατάλληλο επίσης για άτομα χωρίς σταθερό εισόδημα - για παράδειγμα, και για αυτοαπασχολούμενους.
5 Περισσότερα από 70 χρηματοοικονομικά προϊόντα προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες - η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια από ιδιώτες από το 2007 και έχει προσαρμόσει την προσφορά της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις των πελατών της.

Γιατί ένα δάνειο από ιδιώτες είναι επωφελές για τους αυτοαπασχολούμενους και τους ελεύθερους επαγγελματίες;

Οι αυτοαπασχολούμενοι χρησιμοποιούν συχνά πίστωση από ιδιωτικές πηγές, δηλαδή δάνειο χωρίς τράπεζα, σε δύο περιπτώσεις: όταν ο Υπερανάληψη δεν επαρκεί πλέον για την κάλυψη των τρεχουσών λειτουργικών δαπανών ή εάν πρόκειται να χρηματοδοτηθεί ένα εταιρικό έργο για το οποίο η τράπεζα έχει Πίστωση απορρίφθηκε. Η κάλυψη των τρεχουσών λειτουργικών δαπανών αποτελεί συχνά πρόβλημα για τους αυτοαπασχολούμενους, καθώς τα ανεξόφλητα τιμολόγια από τους πελάτες και τα δικά τους τιμολόγια που πρέπει να πληρωθούν από τους ίδιους έρχονται σε ακανόνιστα διαστήματα. Εδώ μπορεί να προκύψουν οικονομικές δυσχέρειες χωρίς να κινδυνεύει πραγματικά η γενική κερδοφορία. Ωστόσο, οι τράπεζες συχνά υποθέτουν κάτι τέτοιο με βάση τα κυμαινόμενα επιχειρηματικά στοιχεία.

Ιδιωτική πίστωση από ιδιώτες στο filancoop

Η πίστωση από ιδιώτες μέσω των συνεργατών μας είναι διαθέσιμη σε άλλους ιδιώτες καθώς και σε εμπόρους. Είναι δυνατές τόσο μικρές επενδύσεις, π.χ. ύψους 1.000 ευρώ, όσο και μεγαλύτερα ποσά, π.χ. ύψους 20.000 ευρώ. Είτε πρόκειται για τη νέα επίπλωση των χώρων της μικρής επιχείρησής σας είτε για ένα μεγάλο έργο - οι συνεργάτες μας στο filancoop προσφέρουν δάνεια από ιδιώτες με βάση τις ανάγκες. Καλό είναι να γνωρίζετε: Για να αντισταθμιστεί ο κίνδυνος αθέτησης του δανείου για δανειολήπτες με μέτρια ή και κακή πιστοληπτική ικανότητα, στις περιπτώσεις αυτές χρεώνονται συνήθως υψηλότερα επιτόκια. Για τους έτοιμους πελάτες, ωστόσο, αυτό συνήθως αξίζει τον κόπο, διότι χωρίς το δάνειο από ιδιώτη σε ιδιώτη, συχνά δεν είναι δυνατή καμία άλλη χρηματοδότηση. Οι τράπεζες όχι σπάνια αρνούνται ένα δάνειο εδώ.

Η διαδικασία για ένα ιδιωτικό δάνειο

Με το filancoop, χρειάζεται να περάσετε μόνο από τρία στάδια - από την αίτηση για δάνειο, τη σύγκριση των δανείων μέχρι την εκταμίευση του προσωπικού σας δανείου από ιδιώτες. Έτσι λειτουργεί λεπτομερώς η πλήρως ψηφιακή διαδικασία υποβολής αιτήσεων:

Kredit von Privat online beantragenErkundigen Sie sich nach einem Kredit von Privat online, indem Sie beim σύγκριση από το filancoop, ορίστε πρώτα τις ακόλουθες παραμέτρους: επιθυμητό ποσό δανείου, διάρκεια και, κατά περίπτωση, προβλεπόμενη χρήση. Ανάλογα με τον δανειστή, προσφέρουμε χρηματοδότηση μεταξύ 1.000 και 50.000 ευρώ με διάρκεια 24, 36 ή 84 μηνών. Σημείωση: Σε αυτό το σημείο, η αναζήτηση δανείου δεν διαφέρει από την αναζήτηση δανείου από μια τράπεζα. Επιλέγετε πρώτα το ιδιωτικό δάνειο στην επισκόπηση της προσφοράς, η οποία δημιουργείται με βάση τις προσωπικές σας οικονομικές απαιτήσεις. Εισάγετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και δώστε πληροφορίες σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση. Για το σκοπό αυτό, δημιουργείτε έναν υπολογισμό του προϋπολογισμού στο filancoop, στον οποίο συγκρίνετε τα έσοδά σας με τα έξοδά σας. Αυτό διασφαλίζει ότι θα κάνετε αίτηση μόνο για τη χρηματοδότηση που σας ταιριάζει.

πληροφορίες
Tipp
Σε αυτό το σημείο, έχετε τη δυνατότητα να βρείτε έναν δεύτερο δανειολήπτη για την Ηλεκτρονικό δάνειο να προσθέσω. Αυτό αξίζει πάντα αν το δικό σας εισόδημα είναι πολύ χαμηλό, διότι αν υπάρχουν δύο δανειολήπτες, τα μηνιαία εισοδήματα των δύο ατόμων αθροίζονται.

Μετά από μερικά κλικ, εμφανίζονται τα αποτελέσματα: Με βάση τα προσωπικά σας στοιχεία, ο υπολογιστής σύγκρισης έχει καθορίσει τις ευνοϊκές προσφορές, όχι μόνο για δάνεια από ιδιώτες, αλλά και για τραπεζικά δάνεια. Τώρα επιλέξτε ένα δάνειο από ιδιώτη στην επισκόπηση των προσφορών για να υποβάλετε αίτηση. Στείλτε τα απαραίτητα έγγραφα στον συνεργάτη του filancoop, ο οποίος θα κανονίσει το δάνειο για εσάς. Τέλος, νομιμοποιείτε τον εαυτό σας είτε με ταυτοποίηση μέσω ταχυδρομείου είτε με τη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω βίντεο.

Γίνεται: Η χρηματοδότηση χωρίς τράπεζα - το δάνειο "από άτομο σε άτομο" - εκταμιεύεται έτσι ώστε να έχετε το ποσό στον λογαριασμό σας αμέσως. Για τα περισσότερα αιτήματα χρηματοδότησης, η εκταμίευση δεν διαρκεί περισσότερο από δύο εργάσιμες ημέρες μετά την επιτυχή εξέταση και έγκριση.

πληροφορίες
Tipp
Στην περίπτωση δανείων από ιδιώτες, υπάρχει συχνά η δυνατότητα πρόωρης αποπληρωμής του εγκεκριμένου δανείου - και συχνά δωρεάν, δηλαδή χωρίς ποινή πρόωρης αποπληρωμής ή άλλες πρόσθετες πληρωμές. Μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο πρόωρα χωρίς πρόσθετα έξοδα και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Υπολογισμός πίστωσης από ιδιώτες

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Οι απαιτήσεις για ένα δάνειο P2P

Αν αναζητάτε δάνειο από ιδιώτη, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε στο filancoop. Όπως και για όλα τα άλλα χρηματοπιστωτικά προϊόντα για τα οποία μπορείτε να υποβάλετε αίτηση στη διαδικτυακή μας πύλη, έτσι και για ένα δάνειο από ιδιώτες υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις:

  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα
  • Τακτικό εισόδημα
  • Κατοικία στην Ελλάδα
  • Λογαριασμός στην Ελλάδα
πληροφορίες
Tipp
Μπορείτε να ενημερωθείτε δωρεάν για την πιστοληπτική σας ικανότητα στο Score Kompass, για παράδειγμα. Μια δωρεάν ερώτηση είναι επίσης δυνατή στη SCHUFA, εν τω μεταξύ, επίσης αρκετές φορές το χρόνο.

Άλλα είδη πιστώσεων από την filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό:

Πίστωση από ιδιωτικές πηγές: Συχνές ερωτήσεις

Για τους ιδιώτες που χορηγούν δάνεια μέσω των συνεργατών μας filancoop, αυτό αξίζει τον κόπο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί καταναλωτές και αυτοαπασχολούμενοι δεν ενδιαφέρονται για ένα συμβατικό τραπεζικό δάνειο, αλλά για ένα δάνειο από ιδιώτες. Ο μεγάλος αριθμός ιδιωτών που χορηγούν δάνεια αυξάνει επίσης την προοπτική καλών όρων για τους δανειολήπτες: με πολλούς ιδιώτες δανειστές, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι πελάτες του filancoop να μπορούν να διαπραγματευτούν ευνοϊκούς όρους και συχνά να επωφεληθούν από πιο ευέλικτους όρους πλαισίου.

Το δάνειο από ιδιώτη σε ιδιώτη χωρίς τη συμπερίληψη της SCHUFA δεν είναι επίσης δυνατό με το filancoop, διότι η πιστοληπτική ικανότητα ελέγχεται και με αυτή τη χρηματοδότηση. Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει για την αναζήτηση του δανείου μέσω του συγκριτικού μας υπολογιστή! Εάν αναζητάτε δάνειο από ιδιώτη χωρίς SCHUFA, μπορείτε να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές στο filancoop χωρίς καμία επίδραση στη βαθμολογία σας σε ένα από τα πιστωτικά γραφεία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η αναζήτηση είναι αρχικά άσχετη με την SCHUFA - πρόκειται μόνο για ένα αίτημα για όρους. Μόνο όταν κάνετε αίτηση για μια συγκεκριμένη προσφορά, αυτό επηρεάζει το πιστωτικό σας σκορ, επειδή τώρα γίνεται μια πιστωτική έρευνα.

Όποιος αναζητά δάνειο από ιδιώτες στο διαδίκτυο δεν είναι σπάνια σε αναζήτηση χρηματοδότησης στην οποία η πιστοληπτική ικανότητα παίζει μόνο δευτερεύοντα ρόλο ή και καθόλου ρόλο. Στο πλαίσιο αυτό, ορισμένοι καταναλωτές αναζητούν επίσης ελβετικό δάνειο. Το ιστορικό: Η SCHUFA και όλοι οι άλλοι μεγάλοι πιστωτικοί οργανισμοί, οι οποίοι αξιολογούν την πιστοληπτική ικανότητα των καταναλωτών και διαβιβάζουν στις τράπεζες μια αντίστοιχη βαθμολογία, δραστηριοποιούνται μόνο στην Ελλάδα. Έτσι, όποιος αναζητά χρηματοδότηση εκτός Ελλάδας - στην Ελβετία, για παράδειγμα - παρακάμπτει τη SCHUFA. Ωστόσο, υπάρχει συχνά μια παρεξήγηση εδώ, διότι παρόλο που τα ελβετικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα δεν συνεργάζονται με την SCHUFA, οι τράπεζες εξακολουθούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την πιστοληπτική ικανότητα. Έτσι, όποιος έχει προβλήματα πιστοληπτικής ικανότητας στην Ελλάδα, θα τα έχει και στην Ελβετία - SCHUFA ή όχι.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα δάνεια από ιδιώτες

Ζητούνται ιδιώτες δανειστές; Έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Διαμεσολαβούμε δάνεια από ιδιώτες δανειστές από το 2007 και έχουμε αποκτήσει μεγάλη εμπειρία. Οι ερωτήσεις που έχουν οι πελάτες μας σχετικά με τα δάνεια από ιδιώτες δανειστές είναι συχνά παρόμοιες. Για τους δανειολήπτες: λήψη δανείου από ιδιώτη σε σύντομο χρονικό διάστημα Όποιος αποφασίσει να συνάψει ιδιωτικό δάνειο με το filancoop θα έχει τα χρήματα στο λογαριασμό του ιδιαίτερα γρήγορα: Από την αίτηση για το επιθυμητό δάνειο ή τους συγκεκριμένους όρους, μέχρι την υποβολή όλων των εγγράφων, την εξέταση και την εκταμίευση της χρηματοδότησης, συχνά δεν χρειάζονται περισσότερες από 48 ώρες.

Πίστωση από ιδιώτες ελκυστική και για τους ιδιώτες δανειστές Όποιος παρέχει χρήματα ως ιδιώτης μέσω ενός από τους συνεργάτες της filancoop επωφελείται. Μόνο οι πελάτες της filancoop που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις δανειοδότησης και έχουν επαρκή πιστοληπτική ικανότητα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για πίστωση από ιδιώτες. Συνεπώς, ο κίνδυνος αθέτησης είναι χαμηλός για τους ιδιώτες δανειστές. Η πίστωση από ιδιώτες είναι στη μόδα Τα δάνεια από ιδιώτες δεν είναι μόνο στη μόδα με filancoop: σύμφωνα με το Στατιστική πύλη "Statista ο τομέας της "πιστωτικής αγοράς (P2P)" θα σημειώσει ετήσια αύξηση περίπου 66% όσον αφορά τον όγκο των συναλλαγών μεταξύ 2016 και 2020. Ο αριθμός των χρηστών αναμένεται να είναι περίπου 45,3 εκατομμύρια το 2020. Συγκριτικά, το 2015 υπήρχαν περίπου 3,7 εκατομμύρια χρήστες.