Εξοικονομήστε πάνω από 35% συγκρίνοντας δάνεια

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Πληροφορίες σχετικά με τις αποταμιεύσεις μέσω του filancoop

Σύμφωνα με τη γερμανική Bundesbank, οι τράπεζες στην Ελλάδα χρέωσαν μέσο ετήσιο επιτόκιο 5,82% για ένα καταναλωτικό δάνειο το 2020. (1) Όσοι έλαβαν δάνειο μέσω filancoop σε τράπεζα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου εξοικονόμησαν κατά μέσο όρο πάνω από 35 τοις εκατό σε σύγκριση, μετρούμενο με βάση το πραγματικό ετήσιο επιτόκιο. (2) Συγκρίνετε τώρα δάνεια από περισσότερες από 20 τράπεζες και βρείτε το δικό σας ευνοϊκό δάνειο.

 • (1) Πηγή: Bundesbank IFM Στατιστικά στοιχεία επιτοκίων- Επιτόκια και όγκος νέων εργασιών των γερμανικών τραπεζών / καταναλωτικά δάνεια προς ιδιωτικά νοικοκυριά το 2020 (πραγματικό επιτόκιο Έτη, συμπεριλαμβανομένου του κόστους, από 03.03.2021) Αναφορά: Καταναλωτική πίστη σε νοικοκυριά / δάνεια με δόσεις
 • (2) Πηγή: filancoop GmbH πραγματικό ετήσιο επιτόκιο όλων των δανείων που χορηγήθηκαν μέσω της πιστωτικής πύλης. filancoop.com Δάνεια τμηματικής καταβολής που μεσολάβησαν σε τράπεζες και εκταμιεύθηκαν από τράπεζες το 2020 (στις 03.03.2021)

Υπολογισμός:
Αποταμίευση = [(Μέσο ετήσιο ποσοστό επιβάρυνσης πάνω από έτοιμο (2)) – (Μέσο πραγματικό ετήσιο επιτόκιο σύμφωνα με τη γερμανική Bundesbank (1))]*100 / (Μέσο πραγματικό ετήσιο επιτόκιο σύμφωνα με τη γερμανική Bundesbank (1))

Λόγοι για το filancoop

Schufa-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Schufa-ουδέτερο

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας στο Schufa. Με το filancoop μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα διαβιβαστούν μόνο στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας. Όλες οι πληροφορίες διαβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Έχουμε συμφωνήσει ειδικούς όρους με όλους τους εταίρους του filancoop. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε δάνεια με εξαιρετικά χαμηλά επιτόκια μέσω της πύλης μας.

300.000 ικανοποιημένοι πελάτες
Ικανοποίηση

Η filancoop διοργανώνει δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβείο

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας στο Schufa. Με το filancoop μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα διαβιβαστούν μόνο στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας. Όλες οι πληροφορίες διαβιβάζονται σε κρυπτογραφημένη μορφή.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί κατάλληλες χρηματοδοτήσεις για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007. Συγκρίνετε πολυάριθμες πιστωτικές προσφορές από διαφορετικούς παρόχους. Δεν δεσμεύεστε από τις ώρες λειτουργίας των τραπεζικών καταστημάτων. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να λαμβάνετε μόνοι σας μεμονωμένες προσφορές, επειδή το αναλαμβάνουμε εμείς. Ξεκινήστε τη σύγκριση δανείων ανά πάσα στιγμή από την άνεση του σπιτιού σας. Επιπλέον, η διαδικτυακή μας πύλη σύγκρισης προσφέρει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Συμβουλές εμπειρογνωμόνων

Αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη σύγκριση δανείων ή τις προσφορές των προσωπικών σας δανείων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα δανείων ανά πάσα στιγμή – είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η τεχνογνωσία τους και η συνεχής επαφή με τις τράπεζες και τους εταίρους μας στον τομέα των δανείων εγγυώνται ολοκληρωμένες και ενημερωμένες συμβουλές. Υπό ορισμένες συνθήκες, μπορεί ακόμη και να σας βοηθήσουν να βρείτε μια ακόμη πιο ευνοϊκή προσφορά.

Ουδέτερη και μη δεσμευτική για την SCHUFA

.

Όταν συγκρίνετε διαφορετικές προσφορές από διαφορετικές τράπεζες και συνεργάτες με τη βοήθεια της διαδικτυακής σύγκρισης δανείων, αυτό δεν επηρεάζει την πιστοληπτική σας βαθμολογία στους οργανισμούς πιστοληπτικής ικανότητας, όπως η SCHUFA. Συνεπώς, η τιμή που υποδηλώνει την πιστοληπτική σας ικανότητα παραμένει αμετάβλητη. Μόνο όταν συνάπτετε ένα συγκεκριμένο δάνειο υποβάλλεται και αποθηκεύεται μια δεσμευτική αίτηση πίστωσης.

Αποκλειστικά επιτόκια

Έχουμε συμφωνήσει ειδικούς όρους με τις συνδεδεμένες τράπεζες και τους εταίρους δανεισμού. Συνεπώς, η σύγκριση πιστώσεων προσφέρει προσφορές που προορίζονται αποκλειστικά για τους πελάτες της filancoop. Αυτό ισχύει για όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα που μπορείτε να συνάψετε μέσω της πύλης μας

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για δάνειο με δόσεις για ελεύθερη χρήση, χρηματοδότηση αυτοκινήτου ή δάνειο για αναδιάρθρωση χρέους.

Διαφάνεια & Επισκόπηση

Η ηλεκτρονική σύγκριση δανείων έχει το πλεονέκτημα ότι δεν χρειάζεται να επισκέπτεστε διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών για να λάβετε προσφορές. Μαζί μας, θα έχετε ευνοϊκές προσφορές δανείων με μια ματιά. Δεδομένου ότι αναφέρουμε πάντα το ΣΕΠΕ, μπορείτε επίσης να συγκρίνετε δάνεια που αποτελούνται από διαφορετικά στοιχεία κόστους. Με πάνω από 70 χρηματοοικονομικά προϊόντα από περισσότερες από 20 τράπεζες και συνεργάτες, προσφέρουμε μια καλή επισκόπηση της αγοράς.

Προστασία του δανειολήπτη

.

Τα δεδομένα σας διαβιβάζονται μόνο στον δανειστή και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αίτηση πίστωσης. Η TÜV Saarland επιβεβαιώνει κάθε χρόνο ότι η σύγκριση πιστώσεων συμμορφώνεται με τις υψηλές οδηγίες προστασίας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, η πιστοποιημένη κρυπτογράφηση SSL εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάδοση των δεδομένων σας.

Γρήγορη ηλεκτρονική αίτηση

.

Για να διασφαλίσετε ότι το δάνειό σας θα διεκπεραιωθεί και θα πληρωθεί ακόμη πιο γρήγορα, μπορείτε να ανεβάσετε όλα τα έγγραφα ηλεκτρονικά και να τα στείλετε αμέσως στον δανειστή. Επίσης, δεν χρειάζεται πλέον να υπογράφετε χειρόγραφα με τους περισσότερους από τους συνεργάτες μας, αλλά απλώς με QES (ειδική ηλεκτρονική υπογραφή). Επιπλέον, μπορείτε απλά να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας μέσω βιντεοκλήσης – το μόνο που χρειάζεστε γι' αυτό είναι η έγκυρη ταυτότητά σας και το smartphone ή ο φορητός σας υπολογιστής.

Ο πίνακας δείχνει τους πιθανούς όρους για ένα δάνειο 15.000 ευρώ. Η διάρκεια και το πραγματικό επιτόκιο ποικίλλουν. Αυτό σας επιτρέπει να εκτιμήσετε πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι το κόστος του δανείου, ανάλογα με τις πληροφορίες που παρέχετε. Το πόσο υψηλό είναι το ΣΕΠΕ, η μηνιαία δόση και συνεπώς η συνολική δαπάνη τόκων σε κάθε περίπτωση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο ίδιος ο δανειστής ή οι οικονομικές συνθήκες. Επομένως, χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική μας εφαρμογή για συγκεκριμένες προσφορές.

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Eff. Ετήσιο επιτόκιο Μηνιαίο ποσοστό Συνολικά έξοδα τόκων
15.000,00 EUR 84 Μήνες 4% 205,03 EUR 2222,70 EUR
15.000,00 EUR 36 Μήνες 4% 442,86 EUR 942,95 EUR
15.000,00 EUR 84 Μήνες 2% 191,51 EUR 1086,97 EUR
15.000,00 EUR 36 Μήνες 2% 429,64 EUR 466,99 EUR

Υπολογίστε το επιθυμητό δάνειο

Σύγκριση δανείων σε μόλις 3 βήματα

Με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού, μπορείτε να συγκρίνετε ευνοϊκές προσφορές δανείων που ταιριάζουν σε εσάς και τα σχέδιά σας. Χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή σύγκριση δανείων και αποκτήστε την προσωπική σας επισκόπηση των προσφορών. Έτσι θα προχωρήσετε:

Πριν ξεκινήσετε τη σύγκριση των δανείων, θα πρέπει να προετοιμάσετε έναν πλήρη και ρεαλιστικό υπολογισμό του προϋπολογισμού. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε πόσα χρήματα έχετε στη διάθεσή σας για τις μηνιαίες δόσεις. Αυτό, με τη σειρά του, θα σας βοηθήσει να βρείτε το δάνειο που ταιριάζει καλύτερα στην περίπτωσή σας κατά τη σύγκριση των δανείων. Αφού έχετε μια γενική εικόνα των οικονομικών σας, μπορείτε πρώτα να υποβάλετε ένα αίτημα για δωρεάν όρους. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πληκτρολογήστε το επιθυμητό καθαρό ποσό δανείου, την προβλεπόμενη χρήση και τη διάρκεια.

Αφού εισαγάγετε όλα τα βασικά στοιχεία για το δάνειό σας, θα σας ζητηθούν πρόσθετα στοιχεία για την προσωπική επισκόπηση της προσφοράς σας. Αυτό περιλαμβάνει, ιδίως, πληροφορίες σχετικά με το εισόδημά σας και το άτομό σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε αμέσως προσφορές χρηματοδότησης προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας – με σαφήνεια και με μια ματιά. Βεβαιωθείτε ότι το ετήσιο πραγματικό επιτόκιο είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο, προκειμένου να εξοικονομήσετε κόστος. Ελέγξτε επίσης αν είναι δυνατή η έκτακτη αποπληρωμή. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις επιμέρους προσφορές, επικοινωνήστε με τους ανεξάρτητους ειδικούς μας σε θέματα δανείων.

Μόλις αποφασίσετε για μια προσφορά μετά τη σύγκριση των δανείων, μπορείτε να υποβάλετε δεσμευτική αίτηση δανείου. Για να το κάνετε αυτό, ελέγξτε πρώτα τις λεπτομέρειες της αντίστοιχης πιστωτικής προσφοράς για να δείτε ποια έγγραφα απαιτεί ο δανειστής από εσάς. Συγκεντρώστε όλα τα έγγραφα και στείλτε τα στον δανειστή – είτε ταχυδρομικώς είτε με την ανέβασή τους. Αυτό διευκολύνει την αίτηση δανείου και ταυτόχρονα εξασφαλίζει ακόμη ταχύτερη επεξεργασία και εκταμίευση. Τέλος, το μόνο που χρειάζεται είναι να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας στην τράπεζα δανεισμού για να ολοκληρώσετε την αίτηση.

Γενικές απαιτήσεις

Υπάρχουν ορισμένες γενικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση δανείων στην Ελλάδα. Εάν πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, ο δανειστής μπορεί να υποθέσει ότι ο δανειολήπτης μπορεί να αποπληρώσει αξιόπιστα τα αιτούμενα χρήματα. Επιπλέον, διασφαλίζεται ότι ο δανειολήπτης δεν επιβαρύνεται υπερβολικά με το δάνειο. Ο νομοθέτης προστατεύει έτσι ταυτόχρονα τις δανείστριες τράπεζες και τους καταναλωτές. Συνεπώς, τα ακόλουθα κριτήρια πρέπει επίσης να πληρούνται για τη σύγκριση των δανείων μας:

 • Μόνιμη διαμονή στην Ελλάδα
 • Λογαριασμός μισθοδοσίας στην Ελλάδα
 • Συμπλήρωση του 18ου έτους της ζωής
 • τακτικό εισόδημα
 • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα (= φερεγγυότητα)
 • θετική συμπεριφορά πληρωμών

Υποβαλλόμενα έγγραφα

Για να αποδείξετε ότι πληροίτε τα κριτήρια αποδοχής, υποβάλλετε διάφορα άλλα έγγραφα εκτός από την υπογεγραμμένη σύμβαση δανείου. Οι ίδιοι οι δανειστές αποφασίζουν ποια είναι αυτά. Όλες οι πληροφορίες περιλαμβάνονται στη σύμβαση δανείου σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, τα έγγραφα αυτά απαιτούνται ως στάνταρ:

 • έγκυρο έγγραφο ταυτότητας: διαβατήριο ή ταυτότητα, άδεια διαμονής;
 • απόδειξη διεύθυνσης ηλικίας μικρότερης των 3 μηνών: απόδειξη ενοικίου, λογαριασμός ενέργειας, λογαριασμός ύδρευσης, λογαριασμός διαδικτύου ή τηλεφώνου;
 • απόδειξη εισοδήματος: τα 3 τελευταία εκκαθαριστικά σημειώματα για μισθωτούς, τα 3 τελευταία εκκαθαριστικά σημειώματα για μη μισθωτούς;
 • απόδειξη δαπάνης: σε περίπτωση αίτησης για χορηγηθέν δάνειο (δάνειο βελτίωσης κατοικίας, δάνειο αυτοκινήτου, φοιτητικό δάνειο κ.λπ.), απαιτείται εκτίμηση, έντυπο παραγγελίας ή τιμολόγιο;
 • RIB (αριθμός τραπεζικού λογαριασμού) ή IBAN;
 • για ενυπόθηκο δάνειο, απαιτούνται επίσης οι 3 τελευταίες τραπεζικές δηλώσεις, καθώς και αντίγραφο της σύμβασης πώλησης;

Σύναψη σύμβασης με νομιμοποίηση

Στο Διαδικασία Post-Ident μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας σε ένα ταχυδρομείο της επιλογής σας. Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε όλα τα έγγραφα του δανείου σας, το κουπόνι Post-Ident που επισυνάπτεται στη σύμβασή σας και την έγκυρη ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Ο αρμόδιος υπάλληλος του ταχυδρομείου θα πραγματοποιήσει τον έλεγχο επί τόπου. Στη συνέχεια, η τράπεζα θα λάβει επιβεβαίωση. Στο Διαδικασία Video-Ident να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας εύκολα από τον υπολογιστή ή το smartphone σας – μέσω βιντεοκλήσης. Webcam, σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο, έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία – αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε. Η επαλήθευση διενεργείται από υπάλληλο της αντίστοιχης υπηρεσίας ταυτοποίησης. Μόλις επαληθευτούν όλα τα στοιχεία, θα σας αποσταλεί ένας αριθμός TAN μέσω SMS ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον οποίο μπορείτε να πληκτρολογήσετε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία νομιμοποίησης.

Για να μπορέσετε να συγκρίνετε ευνοϊκά δάνεια και τελικά να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, πρέπει να δώσετε διάφορες πληροφορίες για τον εαυτό σας. Για να προσδιορίσουν την πιστοληπτική σας ικανότητα, τα πιστωτικά ιδρύματα χρειάζονται επίσης διάφορες πληροφορίες σχετικά με την οικονομική σας κατάσταση. Τα πιστωτικά ιδρύματα υποχρεούνται από το νόμο να ελέγχουν τους δυνητικούς δανειολήπτες όσον αφορά την ικανότητα πληρωμής τους. Επιπλέον, οι πληροφορίες αυτές είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση ατομικής σύγκρισης πιστώσεων μέσω διαδικτύου και για την προσαρμογή όλων των προσφορών πιστώσεων στις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Πληροφορίες σχετικά με την πίστωσή σας

Όταν συγκρίνετε online δάνεια με το filancoop, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική μας φόρμα. Εδώ εισάγετε το ποσό του δανείου και μια προθεσμία εντός της οποίας θέλετε να αποπληρώσετε το δάνειο. Επιπλέον, εισάγετε έναν σκοπό για τη χρηματοδότησή σας. Εάν χρειάζεστε δάνειο για αυτοκίνητο, καταχωρίστε την τιμή αγοράς και το ποσό της προκαταβολής αντί για το ποσό του δανείου. Στη σύγκριση δανείων, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αν είστε ο μοναδικός δανειολήπτης ή αν υπάρχει δεύτερος δανειολήπτης. Το πρόσθετο εισόδημα του δεύτερου δανειολήπτη μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να λάβετε δάνειο.

Στοιχεία επικοινωνίας και δημογραφικές πληροφορίες

Εισάγετε το όνομα, το φύλο και την ημερομηνία γέννησής σας. Θα σας ζητηθεί επίσης ο αριθμός τηλεφώνου και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Θα σας ζητηθεί επίσης να εισαγάγετε τα δημογραφικά σας στοιχεία. Αυτό περιλαμβάνει τον τόπο και τη χώρα γέννησής σας, την εθνικότητά σας, την οικογενειακή σας κατάσταση, τη διεύθυνσή σας και το χρονικό διάστημα που ζείτε εκεί.

Νοικοκυριό, επάγγελμα & εισόδημα

Αφού δώσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον εαυτό σας, απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση διαβίωσής σας καθώς και τη σχέση εργασίας σας. Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν τον δανειστή να εκτιμήσει όσο το δυνατόν καλύτερα την οικονομική σας κατάσταση. Παρακαλείστε επίσης να καταχωρίσετε εδώ τα μηνιαία έσοδα και έξοδά σας. Οι πληροφορίες αυτές είναι επίσης σημαντικές για τον προσδιορισμό της πιστοληπτικής σας ικανότητας και για την προετοιμασία ατομικών προσφορών δανείων.

Στοιχεία λογαριασμού

Τέλος, εισάγετε τα στοιχεία του τρεχούμενου λογαριασμού σας στον οποίο πρόκειται να μεταφερθεί το ποσό του δανείου. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμεύουν επίσης ως απόδειξη για την τράπεζα ότι έχετε πράγματι λογαριασμό στην Ελλάδα. Αυτή είναι μία από τις βασικές προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης για δάνειο.

Τι λένε οι πελάτες της filancoop

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα πάντα, από τις συμβουλές μέχρι τα χρήματα στο λογαριασμό.
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Όταν συγκρίνετε δάνεια με σκοπό τη χρήση, δηλώστε πρώτα για ποιο λόγο θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο σκοπός της χρήσης επιτρέπει στις τράπεζες να εκτιμήσουν καλύτερα πόσο υψηλός είναι ο κίνδυνος αθέτησης. Εάν ο δανειστής υποθέσει ότι ο κίνδυνος είναι χαμηλός με βάση τις παρεχόμενες πληροφορίες, είναι συχνά δυνατόν να υπάρξουν ευνοϊκότεροι όροι. Με ένα δάνειο αυτοκινήτου, για παράδειγμα, δεσμεύεστε με την αγορά ενός αυτοκινήτου. Με αυτόν τον τύπο χρηματοδότησης, ο τίτλος του οχήματος κατατίθεται στον δανειστή ως εγγύηση. Εκτός από τα δάνεια με δέσμευση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δάνειο για ελεύθερη χρήση. Αυτό αξίζει τον κόπο αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάνειο με ευελιξία για διάφορες αγορές. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να συνάψετε δάνειο με ειδικό προορισμό, είναι καλύτερο να προσδιορίσετε την ακριβή χρήση, προκειμένου να διατηρήσετε το κόστος των τόκων όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Αυτές οι συγκεκριμένες χρήσεις είναι δυνατές στη σύγκριση των δανείων μας:

Αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα

Το δάνειο αυτό χρησιμοποιείται για την αγορά νέου ή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας ή τροχόσπιτου. Ειδικά σε σύγκριση με τη χρηματοδότηση από τον έμπορο, ένα δάνειο αυτοκινήτου μπορεί να αξίζει τον κόπο. Όταν παίρνετε δάνειο, συνήθως λαμβάνετε τα χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε το νέο ή μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με μετρητά. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό είναι πολύ φθηνότερο από ένα τραπεζικό έμβασμα ή μια πληρωμή με δόσεις. Εδώ μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 20%.

Ζώντας

Ένα δάνειο με σκοπό „Στέγαση“ χρησιμοποιείται για την ανακαίνιση ή τον εκσυγχρονισμό ενός ακινήτου. Όσοι χρησιμοποιούν τη χρηματοδότηση για τον καλλωπισμό του σπιτιού ή του διαμερίσματος συμβάλλουν στη διατήρηση της αξίας του ακινήτου. Για το λόγο αυτό, οι δανειστές χορηγούν ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους εάν με τα χρήματα πρόκειται να επισκευαστεί ή να ανανεωθεί κάτι. Όταν χρησιμοποιείτε τη διαδικτυακή σύγκριση δανείων, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσδιορίσετε τη "στέγαση" ως προβλεπόμενη χρήση, εάν σχεδιάζετε κάτι προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναδιάρθρωση χρέους

Σε μια αναδιάρθρωση χρέους, ένα νέο δάνειο χρησιμοποιείται για να αντικαταστήσει ένα υφιστάμενο δάνειο με χειρότερους όρους. Κατά κανόνα, τα δάνεια έχουν διάρκεια πολλών μηνών ή ακόμη και πολλών ετών. Ενδεχομένως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα δάνεια να προσφέρονται με πολύ ευνοϊκότερους όρους. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να συγκρίνετε συνεχώς τις προσφορές και να αναζητάτε ευνοϊκότερες προσφορές δανείων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μειώσετε τα μηνιαία έξοδά σας ή, εάν είναι απαραίτητο, τη διάρκεια.

Εμπόριο

Εάν είστε αυτοαπασχολούμενος και έχετε μια μικρή επιχείρηση, μπορείτε να συνάψετε επιχειρηματικό δάνειο με ορισμένες από τις τράπεζες και τους συνεργάτες μας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να χρηματοδοτήσετε τις δαπάνες που προκύπτουν κατά τη διάρκεια της επιχείρησής σας. Ένα τέτοιο δάνειο επιλέγεται συνήθως μακροπρόθεσμα, προκειμένου να διαρθρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η χρηματοδότηση της μικρής επιχείρησής σας και να διατηρηθεί το μηνιαίο κόστος του επιχειρηματικού δανείου σε χαμηλά επίπεδα.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη σύγκριση δανείων

Συνολικά, η filancoop συνεργάζεται με περισσότερους από 20 εταίρους και τράπεζες. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας πάνω από 70 δανειακά προϊόντα. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ευνοϊκά δάνεια με ελκυστικά επιτόκια. Χάρη στις μακροχρόνιες συνεργασίες μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε κορυφαίες συνθήκες. Ωστόσο, δεν εξοικονομείτε μόνο κόστος, αλλά και χρόνο, επειδή δεν είναι πλέον απαραίτητο να κλείνετε ραντεβού στην τράπεζα χάρη στην πλήρως ψηφιακή σύγκριση δανείων. Όλες οι κατάλληλες προσφορές εμφανίζονται σε μια ενιαία επισκόπηση και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας ηλεκτρονικά μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή. Με πολλούς συνεργάτες του filancoop, μπορείτε να υποβάλλετε έγγραφα μέσω μεταφόρτωσης εγγράφων και η νομιμοποίηση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω βιντεοκλήσης.

Εάν ο στόχος χρηματοδότησης του δανείου σας είναι ήδη καθορισμένος, είναι συχνά συμφέρουσα η ύπαρξη ειδικού σκοπού. Εάν, για παράδειγμα, θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα αυτοκίνητο ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας, μπορείτε να προσδιορίσετε τον αντίστοιχο σκοπό και να επωφεληθείτε από ευνοϊκότερους όρους. Τόσο ένα όχημα όσο και ένα ακίνητο χρησιμεύουν ως εγγύηση για τον δανειστή, διότι και τα δύο μπορούν να πωληθούν σε περίπτωση αθέτησης. Δεδομένου ότι ο δανειστής έχει συνεπώς χαμηλότερο κίνδυνο, συχνά προσφέρονται ευνοϊκότερα επιτόκια για τα δάνεια με ειδικό προορισμό.

Εάν λαμβάνετε και συγκρίνετε όσες πιστωτικές προσφορές θέλετε μέσω του filancoop, αυτό δεν θα επηρεάσει το σκορ SCHUFA. Η σύγκρισή μας για την πιστοληπτική ικανότητα απαιτεί μόνο ένα αίτημα για όρους και προϋποθέσεις, το οποίο δεν συμβάλλει στην αλλαγή της πιστοληπτικής σας ικανότητας. Μόνο όταν υποβάλλετε πραγματικά αίτηση για ένα συγκεκριμένο δάνειο μέσω υπογεγραμμένης σύμβασης θα γίνει δεσμευτική έρευνα πιστοληπτικής ικανότητας. Αυτό αποθηκεύεται στη συνέχεια στη SCHUFA και μπορεί να επηρεάσει τη βαθμολογία σας.

Το πόσο καλοί είναι οι όροι και το πόσο πιθανό είναι να λάβετε έγκριση δανείου εξαρτάται, μεταξύ άλλων, από την πιστοληπτική σας ικανότητα. Για να διασφαλίσετε ότι η πιστοληπτική σας ικανότητα είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε δωρεάν αντίγραφο των δεδομένων σας από την SCHUFA πριν από τη σύγκριση της πίστωσής σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε εσφαλμένα ή ξεπερασμένα δεδομένα στο αρχείο SCHUFA και να διατάξετε τη διόρθωση ή τη διαγραφή τους. Αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην πιστοληπτική σας ικανότητα.

Πολλοί από τους εταίρους και τις τράπεζες από τις οποίες μπορείτε να ζητήσετε δάνειο μέσω της σύγκρισης δανείων μας απαιτούν τις τρεις τελευταίες μισθοδοτικές καταστάσεις ή την τρέχουσα μισθοδοτική κατάσταση για τους δημοσίους υπαλλήλους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να αποδείξουν το εισόδημά τους υποβάλλοντας τη δήλωση εισοδήματός τους. Οι συνταξιούχοι και οι συνταξιούχοι υποβάλλουν το τρέχον εκκαθαριστικό σημείωμα της σύνταξής τους. Θα χρειαστείτε έγκυρο δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο για να αποδείξετε την ταυτότητά σας (με βιντεοσκοπημένη ή μεταγενέστερη διαδικασία ταυτοποίησης).

Πώς οι δανειστές αποφασίζουν για τη δέσμευση και τους όρους

Τα κριτήρια στα οποία βασίζεται η διαδικασία δανειοδότησης μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον δανειστή. Κατ' αρχήν, ωστόσο, βασίζονται κυρίως στην πιστοληπτική ικανότητα και το εισόδημα ενός ατόμου. Όσο καλύτερη είναι η οικονομική κατάσταση ενός δυνητικού δανειολήπτη, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες να εγκριθεί. Οι καταναλωτές με επαρκές εισόδημα συνήθως λαμβάνουν επίσης καλύτερους όρους για ένα δάνειο. Για τους αιτούντες με χαμηλά εισοδήματα, οι δανειστές αναλαμβάνουν υψηλότερο κίνδυνο. Αυτό μπορεί να αντανακλάται σε υψηλότερα επιτόκια. Επιπλέον, δεν είναι μόνο το ύψος του μισθού που καθορίζει πόσο καλή είναι η οικονομική κατάσταση ενός δυνητικού δανειολήπτη. Το είδος της απασχόλησης παίζει επίσης ρόλο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, μια μόνιμη θέση αξιολογείται καλύτερα από την αυτοαπασχόληση. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ως μόνιμος υπάλληλος μπορείτε να παρουσιάσετε έναν τακτικό μισθό, σε αντίθεση με έναν αυτοαπασχολούμενο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι αυτοαπασχολούμενοι δεν λαμβάνουν δάνειο. Οι τράπεζες αποκτούν ακριβή εικόνα της οικονομικής κατάστασης του αιτούντος βάσει των εγγράφων που υποβάλλονται και στη συνέχεια αποφασίζουν αν θα υποβάλουν προσφορά και με ποιους όρους. Επιπλέον, το πιστωτικό σκορ χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της πιστοληπτικής σας ικανότητας. Αυτό καθορίζεται από τους οργανισμούς πιστοληπτικής ικανότητας (π.χ. SCHUFA). Εάν κάνετε δεσμευτική αίτηση μετά τη σύγκριση της πιστοληπτικής ικανότητας, οι δανειστές θα σας ζητήσουν τη βαθμολογία.

πληροφορίες
Σημείωση
Τα δεδομένα δεν συλλέγονται από τους ίδιους τους πιστωτικούς οργανισμούς, αλλά απλώς συγκεντρώνονται. Οι πάροχοι χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, οι εταιρείες χρηματοδοτικής μίσθωσης, οι εταιρείες ταχυδρομικών παραγγελιών και οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών διαθέτουν πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό πληρωμών των πελατών τους. Διαθέτουν αυτές τις πληροφορίες στη SCHUFA. Το υπόλοιπο του λογαριασμού ή συγκρίσιμες πληροφορίες δεν συλλέγονται και δεν διαβιβάζονται, διότι δεν πρόκειται για φερεγγυότητα.
Χρειάζεστε ένα φθηνό δάνειο;

Μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε ανάγκη μέσω της σύγκρισης δανείων μας. Μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση με λίγα μόνο κλικ.

Οι πιστωτικοί μας ειδικοί σας συμβουλεύουν

Όλοι οι ειδικοί πιστωτές της filancoop είναι αποδεδειγμένοι εμπειρογνώμονες με άρτια κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στον τομέα των πιστώσεων. Σας προτείνουμε μόνο τις προσφορές που σας ταιριάζουν ακριβώς. Μέσω της τακτικής ανταλλαγής πληροφοριών με τους συνεργάτες μας, μπορούμε πάντα να σας ενημερώνουμε για τις τρέχουσες συνθήκες και τυχόν αλλαγές στην πιστωτική αγορά. Εάν συγκρίνετε δάνεια μέσω της πύλης μας, θα σας υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τη χρηματοδότησή σας. Αυτό αξίζει ιδιαίτερα σε αυτές τις περιπτώσεις:

Βελτιστοποίηση προσφοράς

Θα χαρούμε να ελέγξουμε μαζί σας αν το δάνειο που επιθυμείτε είναι όντως η πιο ευνοϊκή επιλογή για εσάς. Μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς αν υπάρχει κάποια άλλη προσφορά που να ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και την οικονομική σας κατάσταση. Θα διασφαλίσουμε ότι οι μηνιαίες δόσεις του δανείου είναι ακριβώς σωστές και ότι δεν θα πληρώσετε για το δάνειό σας περισσότερα από όσα είναι απολύτως απαραίτητα. Το ίδιο ισχύει και για το ποσό και τη διάρκεια του δανείου.

Συγκέντρωση των εγγράφων

Βεβαιώσεις μισθοδοσίας, τραπεζικές βεβαιώσεις ή την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος σε περίπτωση δανείου αυτοκινήτου – Δεδομένου ότι τα ζητούμενα έγγραφα μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον δανειστή και τον σκοπό χρήσης, σας βοηθάμε να συγκεντρώσετε όλα τα έγγραφα. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζετε ότι όλα υποβάλλονται πλήρως και αποφεύγετε καθυστερήσεις στην επεξεργασία από την τράπεζα. Αυτό εξασφαλίζει αυτόματα ότι το δάνειό σας μπορεί να εκταμιευθεί το συντομότερο δυνατό.

Άλλα είδη πιστώσεων από την filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε εργαζόμενος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: