Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Μη δεσμευτική σύγκριση επιτοκίων Λίγα βήματα για το δάνειο της επιλογής σας

Συγκρίνετε τώρα χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η διαδικτυακή σύγκριση επιτοκίων αξίζει τον κόπο

Αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζετε

Πριν από τη λήψη δανείου, αξίζει να συγκρίνετε τα επιτόκια. Επειδή τα επιτόκια διαφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα. Ακόμη και ελάχιστες διαφορές στο επιτόκιο μπορούν να μειώσουν αισθητά το κόστος του δανείου σας. Στην filancoop μπορείτε να συγκρίνετε τα επιτόκια σε απευθείας σύνδεση χωρίς καμία υποχρέωση και δωρεάν. Οι προσφορές πολλών διαφορετικών τραπεζών συγκρίνονται μεταξύ τους και μέσα σε λίγα λεπτά θα βρείτε μια ευνοϊκή προσφορά που σας ταιριάζει.

Εξοικονομήστε δάνεια συγκρίνοντας τα επιτόκια

.

Όταν παίρνετε ένα δάνειο, πληρώνετε τόκο στην τράπεζα ως "προμήθεια". Το ύψος των τόκων εξαρτάται από διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένης της πιστοληπτικής σας ικανότητας. Στη σύγκριση επιτοκίων για δάνεια, δίδονται πάντα το χρεωστικό επιτόκιο και το πραγματικό επιτόκιο. Το χρεωστικό επιτόκιο υποδηλώνει την καθαρή "προμήθεια δανεισμού". Το πραγματικό επιτόκιο, από την άλλη πλευρά, περιλαμβάνει άλλα έξοδα που προκύπτουν κατά τη λήψη ενός δανείου και είναι επομένως πολύ πιο ακριβές. Εάν χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σύγκρισης επιτοκίων της filancoop, θα έχετε μια εικόνα για το πόσο υψηλό μπορεί να είναι το κόστος δανεισμού για τη χρηματοδότησή σας.

Έτσι μεταβάλλεται το κόστος της πίστωσης με διαφορετικά επιτόκια:

Ποσό δανείου Διάρκεια Επιτόκιο Συνολικό κόστος Κόστος τόκων
10.000 Euro 5 Έτη 2,00% 10.511,91 EUR 511,91 EUR
10.000 Euro 5 Έτη 2,50% 10.640,96 EUR 640,96 EUR
10.000 Euro 5 Έτη 3,00% 10.770,43 EUR 770,43 EUR
100.000 Euro 15 Έτη 2,00% 115.681,59 EUR 15.681,59 EUR
100.000 Euro 15 Έτη 2,50% 119.783,29 EUR 19.783,29 EUR
100.000 Euro 15 Έτη 3,00% 123.954,59 EUR 23.954,59 EUR

Τι λένε οι πελάτες μας

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Το σωστό δάνειο σε λίγα μόνο βήματα

Στην filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε τα επιτόκια για διάφορα δάνεια μέσα σε λίγα λεπτά. Πρώτα χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σύγκρισης επιτοκίων για μια αρχική εκτίμηση του ύψους του κόστους των τόκων που θα επιβαρυνθείτε. Στη συνέχεια, συμπληρώστε την ηλεκτρονική μας αίτηση για να λάβετε τις προσφορές των προσωπικών σας δανείων:

Για να λάβετε τις κατάλληλες προσφορές, πρέπει πρώτα να εισάγετε το επιθυμητό ποσό δανείου, τη διάρκεια και την προβλεπόμενη χρήση. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθούν διάφορα προσωπικά στοιχεία σχετικά με το εισόδημα και την κατάσταση διαβίωσής σας. Είναι επίσης δυνατό να ορίσετε έναν δεύτερο δανειολήπτη. Στην περίπτωση αυτή, θα ληφθεί υπόψη και η πιστοληπτική σας ικανότητα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερες συνθήκες κατά τη σύγκριση των επιτοκίων.

Αφού εισαγάγετε πλήρως τα δεδομένα σας, θα λάβετε μια επισκόπηση των πιθανών δανείων. Στη σύγκριση επιτοκίων, οι τράπεζες διατάσσονται ανάλογα με το ύψος του πραγματικού επιτοκίου. Συνεπώς, η προσφορά με τα χαμηλότερα επιτόκια βρίσκεται στην κορυφή.

Αφού εξετάσετε προσεκτικά όλες τις προσφορές και αποφασίσετε για ένα δάνειο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας μέσω μιας ηλεκτρονικής φόρμας. Η τράπεζα χρειάζεται ακόμη ορισμένα έγγραφα από εσάς για να συνάψει το δάνειο. Σε ορισμένες τράπεζες μπορείτε να τα ανεβάσετε απευθείας, ενώ σε άλλες πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικώς. Πρέπει επίσης να αποδείξετε την ταυτότητά σας. Αυτό γίνεται είτε μέσω ταχυδρομείου είτε μέσω αναγνώρισης μέσω βίντεο.

Νομιμοποίηση μετά τη σύγκριση των επιτοκίων

Όταν συνάπτετε δάνειο μέσω διαδικτύου, πρέπει να αποδεικνύετε την ταυτότητά σας. Έχετε δύο επιλογές για αυτό:

 • Για τη διαδικασία Post-Ident, θα λάβετε ένα κουπόνι Post-Ident από την τράπεζα, το οποίο θα πάρετε μαζί σας στο ταχυδρομείο. Θα χρειαστείτε επίσης την ταυτότητά σας. Ένας ταχυδρομικός υπάλληλος θα ελέγξει την ταυτότητά σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να στείλετε τα έγγραφά σας.
 • Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία Video-Ident από την άνεση του σπιτιού σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια συσκευή με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο, μια κάμερα και την ταυτότητά σας. Η νομιμοποίηση πραγματοποιείται ενώπιον υπαλλήλου της υπηρεσίας αναγνώρισης βίντεο.

Υπολογίστε τις κατάλληλες συνθήκες

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Σύγκριση επιτοκίων για αναδιάρθρωση χρέους και σύγκριση επιτοκίων για προσωπικά δάνεια

Είναι πάντα σκόπιμο να συγκρίνετε τα επιτόκια των δανείων, διότι με καλούς όρους μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά Εξοικονομήστε χρήματα. Εάν έχετε ήδη τρέχοντα δάνεια, μπορεί να έχει νόημα να τα αναδιατάξετε. Μπορείτε είτε να συνδυάσετε διάφορα δάνεια σε ένα είτε να συνάψετε ένα νέο δάνειο με χαμηλότερα επιτόκια και να το χρησιμοποιήσετε για να αποπληρώσετε ένα παλιό δάνειο με μία κίνηση. Η σύγκριση των επιτοκίων πριν από τον επαναπρογραμματισμό θα σας δείξει γρήγορα αν ένα νέο δάνειο αξίζει οικονομικά ή όχι. Απλώς πληκτρολογήστε "αναδιάρθρωση χρέους" ως σκοπό του αιτήματος για όρους - θα βρείτε μια ευνοϊκή προσφορά συγκρίνοντας τα επιτόκια για ένα προσωπικό δάνειο. Εκτός από τις τράπεζες, οι ιδιώτες χορηγούν μερικές φορές και προσωπικά δάνεια. Ένα τέτοιο δάνειο από ιδιώτες είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τους αυτοαπασχολούμενους, για παράδειγμα, οι οποίοι συχνά δυσκολεύονται να λάβουν δάνειο από τράπεζα λόγω των διακυμάνσεων των εισοδημάτων τους.

Δωρεάν συμβουλές
+39 350 968 5349

Θα χρειαστείτε αυτά τα έγγραφα για το δάνειό σας αφού συγκρίνετε τα επιτόκια

Όταν χορηγεί ένα δάνειο, η τράπεζα θέλει να βεβαιωθεί ότι μπορείτε πραγματικά να αποπληρώσετε το δάνειο. Για το λόγο αυτό, θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε κάποια αποδεικτικά στοιχεία:

 • Τρέχουσες μισθοδοτικές καταστάσεις
 • Αντίγραφο της σύμβασης εργασίας
 • Τραπεζικές καταστάσεις που τεκμηριώνουν τα έσοδα και τις δαπάνες
 • ειδοποιητήρια φορολογικού ελέγχου εάν δεν μπορείτε να αποδείξετε το εισόδημά σας με άλλο τρόπο

Επιπλέον, η τράπεζα μπορεί να ζητήσει περαιτέρω έγγραφα. Επιπλέον, πρέπει να πληροίτε ορισμένα τυπικά κριτήρια προκειμένου να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στη χώρα αυτή:

 • Ηλικία ενηλικίωσης
 • Μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα
 • Τακτικό εισόδημα
 • Ελληνικός τραπεζικός λογαριασμός
 • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό:


Πολλοί λόγοι συνηγορούν υπέρ της filancoop

.

Η Filancoop συγκρίνει πάνω από 70 διαφορετικές πιστωτικές προσφορές. Η σύγκριση επιτοκίων στην filancoop είναι δωρεάν και χωρίς καμία υποχρέωση για εσάς. Επομένως, μπορείτε να συγκρίνετε τους όρους από την άνεση του σπιτιού σας και να αποφασίσετε αν θέλετε να αποδεχτείτε μια από τις προσφορές ή όχι. Η μεταφορά δεδομένων είναι κρυπτογραφημένη. Επιπλέον, όλα τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για την εξεύρεση κατάλληλων πιστωτικών προσφορών. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα, οι ειδικοί μας σε θέματα πίστωσης θα χαρούν να σας βοηθήσουν.

Συχνές ερωτήσεις

Η πιστοληπτική ικανότητα ή πιστοληπτική ικανότητα αντικατοπτρίζει το πόσο πιθανό είναι να αποπληρώσετε το δάνειο. Έτσι, αν έχετε καλή πιστοληπτική ικανότητα, η τράπεζα θεωρεί πιθανό ότι θα ρυθμίσετε το δάνειο χωρίς προβλήματα. Όσο καλύτερη είναι η πιστοληπτική σας ικανότητα, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος για την τράπεζα. Σε αντάλλαγμα, η τράπεζα μπορεί να χορηγήσει χαμηλότερα επιτόκια.

Στην filancoop, μπορείτε να καθορίσετε έναν δεύτερο δανειολήπτη όταν ζητάτε ένα δάνειο. Αυτό είναι θετικό για τον υπολογισμό των επιτοκίων της τράπεζας, διότι μειώνει τον κίνδυνο αθέτησης. Πολλές τράπεζες επιβραβεύουν αυτή τη διαδικασία με χαμηλότερα επιτόκια στη σύγκριση επιτοκίων.

Οι πιστωτικοί οργανισμοί, όπως η SCHUFA, αποθηκεύουν ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τα τρέχοντα δάνεια και τις συμβάσεις σας. Η βαθμολόγηση αξιολογεί την πιστοληπτική σας ικανότητα. Αυτό λαμβάνει υπόψη, για παράδειγμα, αν πληρώνετε πάντα κανονικά τις δόσεις σας. Η σύγκριση επιτοκίων στην filancoop δεν επηρεάζει καθόλου αυτή τη βαθμολογία, επειδή το αίτημα των όρων είναι ουδέτερο για την SCHUFA. Μόνο όταν η επιλεγμένη τράπεζα ζητήσει τη βαθμολογία σας, αυτή εμφανίζεται στη SCHUFA ή σε άλλο πιστωτικό οργανισμό.