SofortkreditSofortkredit

Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο χάρη στην άμεση πίστωση

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Τα στιγμιαία δάνεια είναι κατάλληλα γι' αυτό

Μερικές φορές τα χρήματα πρέπει απλώς να είναι διαθέσιμα γρήγορα. Ως εκ τούτου, ένα δάνειο με άμεση έγκριση και γρήγορη εκταμίευση είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για:

 • μια επείγουσα επισκευή αυτοκινήτου,
 • μια απροσδόκητα υψηλή πρόσθετη πληρωμή τέλους εξυπηρέτησης,
 • απροσδόκητες πληρωμές φόρων,
 • Κόστος για επείγουσες επισκευές στους δικούς σας τέσσερις τοίχους,
 • εξισορρόπηση του λογαριασμού για την αποφυγή των υψηλών τόκων υπερανάληψης.

Σημειώσεις σχετικά με την Εφαρμογή του άμεσου δανείου

Χρησιμοποιήστε τη διαδικασία αναγνώρισης βίντεο

.

Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία αναγνώρισης μέσω βίντεο, οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλουν στη γρήγορη διεκπεραίωση του άμεσου δανείου. Το αποφασιστικό πλεονέκτημα της αναγνώρισης μέσω βίντεο είναι ότι μπορείτε να νομιμοποιήσετε τον εαυτό σας ανά πάσα στιγμή από την άνεση του σπιτιού σας. Η διαδικασία λειτουργεί μέσω βιντεοκλήσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας φορητός υπολογιστής, ένα smartphone ή tablet, μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και την έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία.

Ανεβάστε έγγραφα online

Για να το κάνετε αυτό, φωτογραφήστε ή σαρώστε όλα τα ζητούμενα έγγραφα και στείλτε τα στον δανειστή μέσω της μεταφόρτωσης εγγράφων. Ο δανειστής μπορεί στη συνέχεια να έχει άμεση πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα. Αυτό επιταχύνει την επεξεργασία και τα χρήματα μπορούν να καταβληθούν ταχύτερα.

Υπογραφή από την QES

Η ειδική ηλεκτρονική υπογραφή (QES) δεν είναι μια χειρόγραφη υπογραφή που πρέπει να σαρωθεί και να τοποθετηθεί στην προβλεπόμενη θέση της σύμβασης πίστωσης. Όσοι υπογράφουν ψηφιακά, επίσης, δεν χρησιμοποιούν στυλό για να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από τη σύμβαση πίστωσης, αλλά την υπογράφουν με το κλικ ενός ποντικιού και το πάτημα ενός πλήκτρου. Αυτό εξοικονομεί πολύ χρόνο και, ως εκ τούτου, είναι ιδανικό για άμεσα δάνεια.

Πληρωμή σε 48 ώρες

.

Όποιος χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές διαδικασίες στην Εφαρμογή και υποβάλει τα έγγραφά του άμεσα, μπορεί ιδανικά να έχει τα χρήματα στο λογαριασμό του μετά από μόλις 48 ώρες. Ανάλογα με τον δανειστή και την εκάστοτε περίπτωση, είναι επίσης δυνατή η πληρωμή εντός 24 ωρών.

Ο συνεργάτης μας WebID εξηγεί τη διαδικασία Video-Ident

Παραδείγματα συνθηκών για καλύτερη επισκόπηση

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Αποτελεσματικό επιτόκιο Μηνιαίο ποσοστό Έξοδα τόκων
25.000,00 EUR 84 Μήνες 3,00 % 330,33 EUR 2.747,93 EUR
25.000,00 EUR 84 Μήνες 4,00 % 341,72 EUR 3.704,49 EUR
25.000,00 EUR 72 Μήνες 3,00 % 379,84 EUR 2.348,62 EUR
25.000,00 EUR 72 Μήνες 4,00 % 391,13 EUR 3.161,33 EUR

Υπολογίστε άμεση πίστωση online

Μπορείτε να υπολογίσετε δωρεάν τα κατάλληλα βασικά στοιχεία για το άμεσο δάνειό σας χρησιμοποιώντας την αριθμομηχανή μας. Πραγματοποιήστε όσους δειγματοληπτικούς υπολογισμούς θέλετε για να αποκτήσετε μια αίσθηση του τρόπου με τον οποίο οι όροι του δανείου επηρεάζουν ο ένας τον άλλον. Μεταβάλλετε τη διάρκεια και το ποσό του δανείου για να δείτε ακριβώς πώς αυξάνεται ή μειώνεται αντίστοιχα η μηνιαία δόση και τα Έξοδα τόκων και πώς μεταβάλλεται το συνολικό κόστος του δανείου.

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Βήμα προς βήμα για ένα άμεσο δάνειο

Βρείτε το φθηνό σας δάνειο με άμεση έγκριση σε τέσσερα εύκολα βήματα. Έτσι λειτουργεί η διαδρομή της ψηφιακής μας αίτησης:

Καθορίστε το ποσό για το οποίο θέλετε να υποβάλετε αίτηση για ένα άμεσο δάνειο online. Είτε 1.000 ευρώ για ένα νέο ψυγείο είτε 30.000 ευρώ για την αγορά ενός αυτοκινήτου, εσείς αποφασίζετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τη διάρκεια της σύμβασης με ευελιξία – ανάλογα με τον δανειστή, είναι δυνατή η επιλογή 12 έως 96 Μήνες ή ακόμη και μεγαλύτερης διάρκειας. Σημείωση: Όσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια, τόσο χαμηλότερες είναι οι μηνιαίες δόσεις. Ταυτόχρονα, όμως, το συνολικό κόστος αυξάνεται. Είναι σημαντικό οι όροι να ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας.

Σε αυτό το βήμα, εισαγάγετε πρώτα το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σας. Θα σας ζητηθούν επίσης τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και έναν αριθμό τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου στον οποίο μπορείτε να επικοινωνήσετε. Πρέπει επίσης να εισαχθεί η τρέχουσα διεύθυνσή σας. Η ιθαγένεια και η οικογενειακή σας κατάσταση έχουν επίσης σημασία.

Στο τρίτο βήμα, συγκρίνετε τα έσοδα και τα έξοδά σας. Ο κατάλογος αυτός βοηθά εσάς και τον δανειστή να αξιολογήσουν την οικονομική σας κατάσταση. Αυτό διασφαλίζει ότι εντοπίζονται μόνο τα άμεσα δάνεια που μπορείτε πραγματικά να αποπληρώσετε.

Με βάση την εισαγωγή των δεδομένων σας, δημιουργούμε μια ατομική επισκόπηση προσφορών για εσάς. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς με μια ματιά. Συμβουλή: Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην πραγματική Έτηzins, διότι αυτή δείχνει το συνολικό ετήσιο κόστος του δανείου. Τα άμεσα δάνεια στην επισκόπηση είναι προσαρμοσμένα στις προσωπικές και οικονομικές σας απαιτήσεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το δάνειο που επιθυμείτε και να το αιτηθείτε άμεσα. Μόλις ολοκληρωθεί η απαραίτητη νομιμοποίηση και λάβετε την έγκριση, δίνεται εντολή για την εκταμίευση.

Πώς να νομιμοποιήσετε τον εαυτό σας στον δανειστή

Διαδικασία Video-Ident

Απλώς επιβεβαιώστε τα στοιχεία της αίτησης πίστωσης και την ταυτότητά σας μέσω βιντεοκλήσης. Εκτός από την έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και μια κατάλληλη τερματική συσκευή. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, θα σας ζητηθεί να επιδείξετε το έγγραφο ταυτοποίησής σας μπροστά στην κάμερα για ταυτοποίηση. Τέλος, θα λάβετε ένα TAN μέσω SMS, το οποίο πρέπει μόνο να πληκτρολογήσετε για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Διαδικασία Post-Ident

Μπορείτε επίσης να αποδείξετε την ταυτότητά σας με το δελτίο ταυτότητάς σας και τα έγγραφά σας (συμπεριλαμβανομένου του Post-Ident-Coupon) στο πλησιέστερο ταχυδρομείο. Εδώ, ένας ταχυδρομικός υπάλληλος θα ελέγξει αν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και αν υπάρχουν όλα τα έγγραφα. Στη συνέχεια διαβιβάζει επιβεβαίωση στην τράπεζα. Στη συνέχεια, η τράπεζα ελέγχει αν όλα είναι σωστά. Εάν το δάνειο εγκριθεί, η πληρωμή μπορεί στη συνέχεια να γίνει.

Προϋποθέσεις για δάνεια με άμεση έγκριση

.

Για να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουροι ότι ένας δανειολήπτης μπορεί να αποπληρώσει το στιγμιαίο δάνειο που ζήτησε, οι δανειστές θέτουν ορισμένα κριτήρια αποδοχής. Αυτό σας προστατεύει επίσης ως δανειολήπτη. Επειδή σας εμποδίζουν να πάρετε δάνεια που δεν μπορείτε να αποπληρώσετε. Αυτά είναι τα γενικά κριτήρια:

 • Ηλικία ενηλικίωσης
 • Κατοικία στην Ελλάδα
 • Τραπεζικός λογαριασμός στην Ελλάδα
 • Τακτικό εισόδημα
 • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα (= συμπεριφορά πληρωμών και φερεγγυότητα)

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει τον κόπο η άμεση σύγκριση των δανείων μας

Εξοικονομείτε χρόνο

.

Εμείς προσδιορίζουμε για εσάς τις ευνοϊκές προσφορές της πιστωτικής αγοράς και εσείς γλιτώνετε τις διαδρομές προς τις επιμέρους τράπεζες – δεν χρειάζεται να κλείνετε ραντεβού επί τόπου και να περιμένετε επί μακρόν. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σύγκρισης από την άνεση του σπιτιού σας με τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας.

Μόνο ένα αίτημα για πολυάριθμες προσφορές

.

Οι πελάτες τηςsmava λαμβάνουν προσφορές από περισσότερους από 20 συνεργάτες και τράπεζες με μία μόνο καταχώρηση δεδομένων. Και ακριβώς προσαρμοσμένο στις δικές τους ανάγκες. Με άλλα λόγια, σε συνθήκες που μπορείτε πραγματικά να πάρετε με τις απαιτήσεις σας σε μια Εφαρμογή.

Η σύγκριση των άμεσων δανείων είναι ουδέτερη ως προς τη SCHUFA

.

Είτε με την SCHUFA είτε με άλλο πιστωτικό οργανισμό: Εάν χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σύγκρισης για να ζητήσετε όρους για άμεσα δάνεια, αυτό δεν θα επηρεάσει το πιστωτικό σας σκορ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα αιτήματα για όρους δεν αποθηκεύονται από τους πιστωτικούς οργανισμούς. Αυτό ισχύει μόνο όταν η προσφορά ζητείται εγγράφως. Αυτό είναι τότε ένα δεσμευτικό πιστωτικό ερώτημα.

Ο υπολογιστής σύγκρισης είναι προσβάσιμος όλο το εικοσιτετράωρο

.

Με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού, μπορείτε να έχετε μια βέλτιστη επισκόπηση των φθηνών άμεσων δανείων ανά πάσα στιγμή. Επειδή μπορείτε να χρησιμοποιείτε την αριθμομηχανή σύγκρισης όλο το εικοσιτετράωρο, ανεξαρτήτως ώρας και τόπου – είτε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είτε το Σαββατοκύριακο. Με αυτόν τον τρόπο, σας προσφέρουμε τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία από την Εφαρμογή.

Έγγραφα για την άμεση χρηματοδότησή σας

Προκειμένου να ελεγχθεί αν οι δανειολήπτες πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις για το άμεσο δάνειο, ζητούνται ορισμένα έγγραφα. Το τι είναι αυτά συγκεκριμένα ποικίλλει ανάλογα με τον δανειστή. Με πολλές από τις τράπεζες και τους συνεργάτες μας, τα έγγραφα αυτά πρέπει να υποβληθούν:

 • Τραπεζικές βεβαιώσεις με απόδειξη μισθοδοσίας (π.χ. για μισθωτούς και ασκούμενους)
 • Αντίγραφο της σύμβασης εργασίας (για μισθωτούς)
 • Μισθοδοσία
 • ειδοποιητήρια προσδιορισμού φόρου (π.χ. για αυτοαπασχολούμενους και άλλα πρόσωπα που δεν μπορούν να αποδείξουν το εισόδημά τους μέσω μισθολογικών καταστάσεων).
 • BWA - Betriebswirtschaftliche Auswertung (για αυτοαπασχολούμενους)

Τι λένε οι πελάτες μας

Πολύ γρήγορο, ικανό και απλό. Σας ευχαριστώ! Τώρα μπορώ να εκπληρώσω μια επιθυμία :-)
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Είναι δυνατό ένα άμεσο δάνειο χωρίς SCHUFA?

Με μέτρια πιστοληπτική ικανότητα, ορισμένοι δανειολήπτες αναζητούν ένα άμεσο δάνειο παρά την καταχώρηση SCHUFA. Στην filancoop αυτό είναι καταρχήν εφικτό, διότι μια σημείωση σε πιστωτικό οργανισμό δεν είναι αυτόματα συνώνυμη με απόρριψη δανείου. Ωστόσο, πριν χορηγήσει ένα άμεσο δάνειο, κάθε δανειστής θέλει να κάνει μια σταθερή και όσο το δυνατόν ακριβέστερη εκτίμηση του κατά πόσον οι μηνιαίες δόσεις θα καταβληθούν εγκαίρως και στο ακέραιο. Για το σκοπό αυτό, ζητείται η βαθμολογία SCHUFA. Αυτό παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά πληρωμών των καταναλωτών. Συνεπώς, ένα άμεσο δάνειο που δεν περιλαμβάνει SCHUFA είναι σοβαρό μόνο εάν ένας άλλος οργανισμός πιστοληπτικής ικανότητας προσδιορίσει την πιστοληπτική ικανότητα. Εάν αυτό δεν ισχύει, πρόκειται για μια αμφίβολη προσφορά δανείου την οποία δεν πρέπει να αναλάβετε. Διαφορετικά, υπάρχει κίνδυνος κρυφών εξόδων ή μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης των προσωπικών σας δεδομένων.

πληροφορίες
Σημείωση
Στην filancoop μπορείτε να συγκρίνετε την άμεση χρηματοδότηση και όλα τα άλλα δάνεια χωρίς να επηρεάζεται η βαθμολογία SCHUFA. Αυτό αλλάζει μόνο όταν υποβάλλετε αίτηση για ένα συγκεκριμένο άμεσο δάνειο υποβάλλοντας υπογεγραμμένα έγγραφα. Στη συνέχεια, η έρευνα κατάστασης που ενεργοποιείται από την καθαρή σύγκριση μετατρέπεται σε έρευνα πίστωσης. Αυτό σημειώνεται από τον οργανισμό πιστοληπτικής ικανότητας και συνεπώς επηρεάζει τη βαθμολογία SCHUFA.

Οι πιο συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την άμεση πίστωση

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το άμεσο δάνειό σας γρήγορα και εύκολα στην πύλη μας. Τα παρακάτω βήματα είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε:

 1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση πίστωσης
 2. Λαμβάνετε τις προσωπικές σας πιστωτικές προσφορές
 3. Επιλέγετε το ευνοϊκό δάνειο με τα υψηλότερα επιτόκια
 4. Ανεβάστε ηλεκτρονικά τα έγγραφα του δανείου σας και πραγματοποιήστε Ταυτοποίηση μέσω βιντεοκλήσης μέσω του
 5. Ο δανειστής ελέγχει τα έγγραφά τους και καταβάλλει τα χρήματα ιδανικά εντός 1 έως 2 εργάσιμων ημερών.

Στην filancoop δεν είναι δυνατόν να υποβάλετε αίτηση για δάνειο χωρίς εισόδημα. Το τακτικό εισόδημα αποτελεί σημαντική πιστωτική προϋπόθεση. Ανάλογα με το αιτούμενο ποσό δανείου και τις απαιτήσεις της δανείστριας τράπεζας, πρέπει να αποδεικνύεται διαφορετικό επίπεδο εισοδήματος. Για τους πελάτες της filancoop με χαμηλότερο εισόδημα, η Μικρό δάνειο μια καλή επιλογή. Σημείωση: Οι κοινωνικές παροχές, όπως το επίδομα ανεργίας, το Hartz IV ή το BAföG, δεν θεωρούνται εισόδημα και συνεπώς δεν λαμβάνονται υπόψη από τον δανειστή.

Κατ' αρχήν, είναι δυνατή η υποβολή αίτησης για ηλεκτρονικό δάνειο μέσω της filancoop παρά την εγγραφή SCHUFA, δηλαδή παρά τη μέτρια πιστοληπτική ικανότητα. Εάν η τράπεζα δεν είναι ικανοποιημένη με την Έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας διαπιστώνει ότι υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος αθέτησης, αυτό δεν εμποδίζει κατ' ανάγκη τη χορήγηση δανείου. Ωστόσο, οι δανειστές συχνά προσαρμόζουν ανάλογα τους όρους της δανειακής σύμβασης ή απαιτούν πρόσθετες εξασφαλίσεις – για παράδειγμα, έναν δεύτερο δανειολήπτη.

Για να διασφαλιστεί ότι το άμεσο δάνειό σας μπορεί πράγματι να εκταμιευθεί αμέσως, όλα τα έγγραφα πρέπει να υποβληθούν άμεσα, υπογεγραμμένα και πλήρη. Χρησιμοποιήστε όλες τις διαθέσιμες διαδικτυακές διαδικασίες για το σκοπό αυτό. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την ταυτοποίηση μέσω βίντεο, αλλά και τη μεταφόρτωση εγγράφων και, ανάλογα με την τράπεζα, το QES (ειδική ηλεκτρονική υπογραφή). Με αυτόν τον τρόπο δεν χάνετε χρόνο στην επεξεργασία και λαμβάνετε τα χρήματά σας ιδιαίτερα γρήγορα.

Κατ' αρχήν, είναι δυνατή η υποβολή αίτησης για άμεσο δάνειο από ιδιώτες μέσω της filancoop. Ορισμένοι εταίροι από το χαρτοφυλάκιό μας έχουν εξειδικευτεί σε αυτό. Το πλεονέκτημά σας: τα κριτήρια αποδοχής και οι γενικοί όροι είναι συχνά πιο ευέλικτοι από ό,τι σε μια τράπεζα. Επιπλέον, οι όροι για ένα άμεσο δάνειο μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε ατομικό επίπεδο. Συμβουλή: Ειδικά για άτομα με μέτρια πιστοληπτική ικανότητα, τα δάνεια από ιδιώτες αποτελούν συχνά μια κατάλληλη εναλλακτική λύση έναντι των τραπεζικών δανείων.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: