Σελίδα επισκόπησης συμβούλου

Αύξηση της πίστωσης
Εάν έχετε λάβει δάνειο και χρειάζεστε περισσότερα χρήματα, μπορείτε να αυξήσετε την πίστωσή σας. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ πώς να αυξήσετε την πίστωσή σας και ποιες εναλλακτικές λύσεις είναι διαθέσιμες!
Βασικό επιτόκιο
Το βασικό επιτόκιο είναι σήμερα μηδέν τοις εκατό (από 08/2021). Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με ευνοϊκούς όρους. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το βασικό επιτόκιο σε αυτόν τον οδηγό.
Πιστωτικές μονάδες κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου
Η λήψη δανείου κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου είναι καταρχήν δυνατή, ανάλογα με τον δανειστή, αλλά υπόκειται σε αυστηρούς όρους. Σε αυτόν τον οδηγό, εξηγούμε ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται.
Ψηφιακή υπογραφή
Με την ψηφιακή υπογραφή αντικαθιστάτε την υπογραφή σε χαρτί. Διαβάστε εδώ πώς λειτουργεί η ψηφιακή υπογραφή και γιατί η ειδική ηλεκτρονική υπογραφή προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια.
Προβολή λογαριασμού
Η ψηφιακή προβολή λογαριασμού διαδραματίζει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στην ψηφιακή σύναψη ενός δανείου. Πώς λειτουργεί, ποια Πλεονεκτήματα έχετε μέσω αυτού και πόσο ασφαλής είναι η προβολή του ψηφιακού λογαριασμού, μπορείτε να διαβάσετε σε αυτόν τον οδηγό!
Κίνδυνος αθέτησης
Πριν χορηγήσει ένα δάνειο, η τράπεζα αξιολογεί τον κίνδυνο αθέτησης. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε τι κρύβεται πίσω από τον όρο, πώς προσδιορίζεται η αξία κινδύνου και πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αθέτησης έναντι της τράπεζας.
50-30-20 Κανόνας
Ο κανόνας 50-30-20 είναι ένας καλός τρόπος για να παρακολουθείτε τα οικονομικά σας και να βάζετε χρήματα στην άκρη. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε πώς λειτουργεί και πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε!
Ανέβασμα εγγράφου
Στο πλαίσιο της ψηφιακής διαδικασίας υποβολής αίτησης για δάνειο, μπορείτε επίσης να υποβάλετε τα έγγραφά σας ηλεκτρονικά μέσω της μεταφόρτωσης εγγράφων. Διαβάστε εδώ πώς λειτουργεί αυτό και τι Πλεονεκτήματα έχετε ως αποτέλεσμα.
Τραπεζικά έξοδα
Finanziα ιδρύματα μπορούν να χρεώνουν τραπεζικά τέλη για διάφορες υπηρεσίες σε έναν τρεχούμενο λογαριασμό. Διαβάστε εδώ ποιες τραπεζικές χρεώσεις υπάρχουν, ποιες δεν επιτρέπονται και αν μπορείτε να εκπίπτουν οι χρεώσεις από τους φόρους σας!
Τι είναι ένα αίτημα κατάστασης
Η έρευνα όρων για ένα δάνειο δεν επηρεάζει το SCHUFA σας. Διαβάστε εδώ πώς λειτουργεί αυτό, τι ακριβώς περιλαμβάνει το ερώτημα για τους όρους και πώς διαφέρει από το πιστωτικό ερώτημα!
Ποια είναι τα επιτόκια ποινής
Μπορεί να συμβεί να χρεώνουν τα πιστωτικά ιδρύματα τους λεγόμενους τόκους ποινής για την επένδυση χρημάτων. Τι είναι τα επιτόκια ποινής, τι ρόλο παίζουν στην επένδυση χρημάτων και πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις χρεώσεις, διαβάστε εδώ!
Unterschied zwischen Direktbank und Filialbank
Was eine Filial- oder Direktbank ausmacht, welche wesentlichen Unterschiede es gibt und was die Vor- und Nachteile beider Banken sind, erläutern wir Ihnen in diesem Ratgeber.
Τι είναι το ενδιαφέρον δέσμευσης
Οι τόκοι δέσμευσης συχνά χρεώνονται ως μέρος ενός κατασκευαστικού δανείου. Διαβάστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τι πρέπει να έχετε κατά νου όσον αφορά τους τόκους ανάληψης υποχρεώσεων και πώς μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το κόστος!
Προθεσμιακά δάνεια
Με ένα προθεσμιακό δάνειο, μπορείτε να εξασφαλίσετε χαμηλά επιτόκια για τη συνέχεια της χρηματοδότησης του ακινήτου σας. Διαβάστε εδώ πώς λειτουργεί το προθεσμιακό δάνειο και γιατί το δάνειο με δόσεις είναι μια καλή εναλλακτική λύση!
Δάνειο KfW
Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις για την υποβολή αίτησης για δάνειο KfW ως ιδιώτης. Διαβάστε εδώ για να μάθετε ποια είναι αυτά, τι περιλαμβάνει το δάνειο KfW και γιατί έχει νόημα να το συνδυάσετε με ένα δάνειο με δόσεις!
Προθεσμίες διαγραφής SCHUFA
Οι αρνητικές εγγραφές μπορεί να επηρεάσουν τη βαθμολογία SCHUFA. Σε αυτόν τον οδηγό, σας εξηγούμε ποιες νόμιμες προθεσμίες διαγραφής ισχύουν για τα δεδομένα στο SCHUFA σας και πώς μπορείτε να διαγράψετε αμέσως τις αρνητικές καταχωρίσεις.
Τι είναι η χρηματοδότηση παρακολούθησης
Συχνά απαιτείται συμπληρωματική χρηματοδότηση όταν λήγει το σταθερό επιτόκιο ενός δανείου για ένα ακίνητο ή ένα αυτοκίνητο. Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χρηματοδότηση παρακολούθησης σε αυτόν τον οδηγό!
Τι σημαίνει πιστοληπτική ικανότητα
Εάν υποβάλετε αίτηση για δάνειο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να αποφύγετε τον πιστωτικό έλεγχο. Τι είναι όμως η πιστοληπτική ικανότητα και πώς λειτουργεί ένας τέτοιος πιστωτικός έλεγχος; Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το θέμα αυτό σε αυτόν τον οδηγό!
Πίστωση με μείον τόκο
Με ένα δάνειο με μειωμένο επιτόκιο, μπορείτε να καταλήξετε σε μετρητά Εξοικονομήστε χρήματα. Μάθετε πώς λειτουργεί αυτό και τι ακριβώς κρύβεται πίσω από ένα δάνειο με μείον τόκο σε αυτόν τον οδηγό!
Πλεονεκτήματα της αίτησης πίστωσης από το σπίτι
Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνεια απευθείας από το σπίτι σας μέσω διαδικτυακής σύγκρισης δανείων. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό εάν θέλετε να αποφύγετε τα ραντεβού στο τοπικό σας τραπεζικό κατάστημα σε περιόδους πανδημίας της Κορόνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Λογαριασμός εσόδων και εξόδων της Τράπεζας
Πριν οι δανειστές αποφασίσουν αν θα χορηγήσουν ή όχι δάνειο, ετοιμάστε μια δήλωση προϋπολογισμού. Αυτό περιλαμβάνει τη σχέση μεταξύ του εισοδήματος και των δαπανών του αιτούντος. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Υπολογίστε τους τόκους του δανείου
Το πόσο ακριβό είναι τελικά το δάνειό σας καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το επιτόκιο που σας προσφέρει η δανείστρια τράπεζα. Γίνεται διάκριση μεταξύ χρεωστικών τόκων και πραγματικών Έτηszins. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Πώς ένα Υπολογιστής δανείων
Με το διαδικτυακό Υπολογιστής δανείων μπορείτε να προσδιορίσετε την κατάλληλη διάρκεια και το κατάλληλο ποσό δανείου. Επιπλέον, μπορείτε να υπολογίσετε διαφορετικούς λογαριασμούς με διαφορετικές αποτελεσματικές Έτηzins. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Υπολογισμός της μηνιαίας δόσης
Το τμήμα του τόκου και το τμήμα της αποπληρωμής είναι κεντρικά για τον υπολογισμό της μηνιαίας δόσης. Δεν επιστρέφετε μόνο το ποσό του δανείου, αλλά και τους τόκους που χρεώνονται. Παρουσιάζουμε τον υπολογισμό με ένα παράδειγμα!
Παράγοντες για τον υπολογισμό της πίστωσης
Εάν χρησιμοποιείτε έναν Υπολογιστή δανείων για να βρείτε τους πιθανούς όρους σε απευθείας σύνδεση, το ποσό του δανείου, η διάρκεια και το πραγματικό επιτόκιο είναι πρώτα σημαντικά. Τι ακριβώς ελέγχεται κατά την υποβολή αίτησης για δάνειο στην τράπεζα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ!
Τύποι δανείων
Δάνειο αυτοκινήτου, χρηματοδότηση οικοδομών, προσωπικό δάνειο; Με την αφθονία των τύπων και των όρων πίστωσης, είναι εύκολο να χάσετε την εποπτεία τους. Οι τύποι πιστώσεων μπορούν να διακριθούν μεταξύ άλλων από τον σκοπό χρήσης. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Αποτελεσματική Έτηszins
Το πραγματικό Έτηszins δείχνει το συνολικό κόστος του δανείου ανά έτος - συμπεριλαμβανομένων των παρεπόμενων δαπανών. Επομένως, η τιμή αυτή είναι κατάλληλη για τη σύγκριση δανείων. Μάθετε περισσότερα σε αυτόν τον οδηγό!
Χρηματοδότηση μιας φωτογραφικής μηχανής με δάνειο
Είτε πρόκειται για μια μικρή ψηφιακή φωτογραφική μηχανή είτε για φωτογραφικό εξοπλισμό πολλαπλών εξαρτημάτων - οι καλές φωτογραφίες χρειάζονται τον κατάλληλο εξοπλισμό. Αν θέλετε να αυξήσετε τα δικά σας κεφάλαια για χρηματοδότηση, μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες προσφορές μέσω της σύγκρισης πιστώσεων!
Πώς λειτουργεί η νομιμοποίηση
Η νομιμοποίηση χρησιμεύει, μεταξύ άλλων, για την εξακρίβωση της ταυτότητας των προσώπων. Επιπλέον, μπορεί να επαληθευτεί η αυθεντικότητα των υπογραφών. Μπορείτε να μάθετε γιατί η νομιμοποίηση χρησιμοποιείται για τη χορήγηση δανείων εδώ!
Ουδέτερη αίτηση πίστωσης SCHUFA
Γίνεται διάκριση μεταξύ των ερευνών όρων και των πιστωτικών ερευνών. Αν θέλετε να μάθετε μόνο για πιθανές παθήσεις, υποβάλλετε μια ερώτηση για τις παθήσεις. Γιατί αυτό έχει σημασία όσον αφορά τη βαθμολογία SCHUFA?
Χρηματοδοτήστε ένα ταξίδι με ταξιδιωτικό δάνειο
Μπορείτε να συμπληρώσετε τον ταξιδιωτικό σας προϋπολογισμό για τις επόμενες διακοπές σας με ένα φθηνό μικρό δάνειο. Μάθετε εδώ τι πρέπει να έχετε κατά νου και γιατί η σύγκριση δανείων αξίζει ιδιαίτερα τον κόπο.
Κόστος παγκόσμιου ταξιδιού
Η εξερεύνηση πολλών ηπείρων και χωρών σε ένα παγκόσμιο ταξίδι είναι αρκετά ελκυστική. Πόσο κοστίζει όμως ένα παγκόσμιο ταξίδι και πώς μπορεί να χρηματοδοτηθεί; Σας ενημερώνουμε για τους παράγοντες κόστους και τις επιλογές χρηματοδότησης!
Συμβουλές για την αποπληρωμή του BAföG
Το BAföG είναι δάνειο από το κράτος. Διάφοροι παράγοντες επηρεάζουν το ποσοστό που επιστρέφετε. Η αποπληρωμή αρχίζει το αργότερο πέντε έτη μετά το τέλος των σπουδών ή της εκπαίδευσής σας. Περισσότερα για αυτό στις συμβουλές μας!
Συμβουλές για την εγγύηση ενοικίασης
Η εγγύηση ενοικίασης είναι μια ειδική μορφή εγγύησης. Εδώ, δεν είναι ένας ιδιώτης που εγγυάται τον δανειστή, αλλά μια τράπεζα ή μια ασφαλιστική εταιρεία που εγγυάται τον ιδιοκτήτη. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Σχεδιάστε ένα παγκόσμιο ταξίδι
Τα ταξίδια στον κόσμο είναι ένα μεγάλο έργο. Για να είναι επιτυχής και για να απολαύσετε τις περιπέτειές σας, είναι απαραίτητη η προσεκτική προετοιμασία. Αλλά πώς μπορώ να σχεδιάσω σωστά ένα παγκόσμιο ταξίδι; Τα 4 βήματά μας θα σας βοηθήσουν!
Πλεονεκτήματα beim Online-Kredit
Μπορείτε όχι μόνο να παραγγείλετε αγαθά online, αλλά και να πάρετε δάνειο. Για παράδειγμα, για νέα έπιπλα κουζίνας ή ένα νέο αυτοκίνητο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολυάριθμους εταίρους δανεισμού. Σας παρουσιάζουμε τα Πλεονεκτήματα!
Χρηματοδότηση ενός smartphone χωρίς σύμβαση
Ένα smartphone μπορεί να είναι ακριβό. Οι κορυφαίες συσκευές μπορεί να κοστίζουν από 600 έως περίπου 1.300 ευρώ. Επομένως, η χρηματοδότηση με πίστωση αξίζει τον κόπο. Μάθετε εδώ τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας και πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα!
Κόστος για ένα carport
Πόσο κοστίζει ένα carport; Το κόστος εξαρτάται από το υλικό καθώς και από τη συναρμολόγηση. Θα πρέπει να είναι ξύλινο στέγαστρο ή προτιμάτε κάποιο άλλο υλικό; Το φτιάχνετε μόνοι σας ή προσλαμβάνετε έναν επαγγελματία; Μάθετε περισσότερα εδώ!
Απαιτήσεις για γρήγορα δάνεια
Ένα γρήγορο δάνειο χορηγείται ηλεκτρονικά. Ωστόσο, οι απαιτήσεις δεν διαφέρουν πολύ από τους όρους ενός δανείου που λαμβάνετε σε τοπικό επίπεδο. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Προετοιμασία για δανεισμό
Ο υπεύθυνος δανεισμός απαιτεί προσεκτική εξέταση όλων των κινδύνων και των πιστωτικών όρων πριν από τη σύναψη μιας σύμβασης πίστωσης. Όσοι σχεδιάζουν προσεκτικά το δάνειό τους βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Εξοικονομήστε χρόνο με ένα άμεσο δάνειο μέσω διαδικτυακής σύγκρισης
Χαλασμένο αυτοκίνητο, ελαττωματικό πλυντήριο ρούχων ή πρέπει να χρηματοδοτήσετε την κουζίνα - ο δανεισμός χρημάτων γι' αυτό πρέπει να είναι γρήγορος. Οι διαδικτυακές διαδικασίες επαλήθευσης σημαίνουν ότι ένα άμεσο δάνειο εγκρίνεται και καταβάλλεται ιδιαίτερα γρήγορα.
Σημασία της βαθμολογίας SCHUFA
Όποιος συνάπτει δάνειο τμηματικής καταβολής πρέπει να υποβάλλεται σε αξιολόγηση της πιστοληπτικής ικανότητας. Αυτό εξυπηρετεί την ελαχιστοποίηση του κινδύνου από την άποψη του δανειστή και την προστασία του δανειολήπτη. Διαβάστε περισσότερα για το σκοράρισμα εδώ!
Είναι η δέσμευση δεσμευτική για τα άμεσα δάνεια?
Τα δάνεια που χορηγούνται ηλεκτρονικά συχνά διαφημίζονται με άμεση δέσμευση. Αλλά είναι αυτή η υπόσχεση πραγματικά δεσμευτική; Σας ενημερώνουμε για τους κανονισμούς των άμεσων δανείων!
Γερμανικός τραπεζικός νόμος
Ο "Νόμος για το πιστωτικό σύστημα" αποτελεί τη νομική ρύθμιση του πιστωτικού συστήματος στην Ελλάδα και αναφέρεται κυρίως στους δανειστές, δηλαδή στα πιστωτικά ιδρύματα και σε άλλους παρόχους χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Χρηματοδότηση ενός πιάνου φτηνά
Αν θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα πιάνο, θα πρέπει να προγραμματίσετε μεταξύ 2.500 και 6.000 ευρώ, ανάλογα με το όργανο και τον πάροχο. Οι δανειστές έχουν διάφορες προσφορές χρηματοδότησης στα προγράμματά τους. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Δάνειο με δόσεις αντί για δάνειο ακινήτων
Το όνειρο της ιδιόκτητης κατοικίας στέκεται και πέφτει με τα οικονομικά. Τα ακίνητα δάνεια δεν είναι πάντα η σωστή λύση - ένα κλασικό δάνειο με δόσεις είναι συχνά πιο κατάλληλο για λιγότερο εκτεταμένα έργα. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Κόστος για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο
Μπορείτε να απευθυνθείτε σε παρόχους εκδηλώσεων ή σε σχολές για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Διαβάστε εδώ τι μπορεί να σας κοστίσει αν θέλετε να κάνετε ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο. Σας ενημερώνουμε επίσης για τις απαιτήσεις & τον εξοπλισμό!
Κόστος της άδειας ανεμοπορίας
Το κόστος της άδειας ανεμοπορίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Οι καθοριστικοί παράγοντες είναι ο τόπος απόκτησης της άδειας ανεμοπορίας, οι ώρες που χρειάζεστε και τα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Κόστος του εισιτηρίου
Ποιος δεν θα ήθελε να πετάξει μόνος του; Με την απαραίτητη χρηματοδότηση, μπορείτε να εκπληρώσετε αυτό το όνειρο. Το κόστος της άδειας χειριστή μηχανοκίνητων αεροσκαφών δεν πρέπει να υποτιμάται. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Δάνειο για την επέκταση της επιχείρησης
Όποιος θέλει να ανοίξει νέους επιχειρηματικούς τομείς ή να επεκτείνει τους υπάρχοντες έχει ως στόχο την αύξηση του κύκλου εργασιών. Πρώτα απ' όλα, πρέπει να γίνουν επενδύσεις. Για το σκοπό αυτό απαιτείται κεφάλαιο. Διαβάστε εδώ πώς ένα δάνειο μπορεί να σας βοηθήσει!
Πρόληψη της κατάχρησης δεδομένων
Πολλοί καταναλωτές δεν είναι ακόμη αρκετά προσεκτικοί με τα δεδομένα τους στην καθημερινή ζωή. Είτε πρόκειται για το Facebook, είτε για λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε για κωδικούς πρόσβασης - υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για κατάχρηση δεδομένων. Σας δείχνουμε πώς να προστατεύσετε τον εαυτό σας!
Πληροφορίες για την εταιρεία SCHUFA
Από το 2010, η SCHUFA προσφέρει επίσης σε ιδιώτες τη δυνατότητα να ζητούν πληροφορίες πιστοληπτικής ικανότητας και βασικά στοιχεία για εταιρείες και επιχειρήσεις με την υπηρεσία πληροφοριών για εταιρείες. Μπορείτε να διαβάσετε πώς λειτουργεί αυτό εδώ!
Vorfälligkeitsentschädigung
Το τέλος πρόωρης αποπληρωμής είναι ένα τέλος. Ο δανειολήπτης πρέπει να το καταβάλει στον εταίρο δανεισμού εάν το δάνειο εξοφληθεί πρόωρα. Μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να προσέξετε εδώ!
Αίτηση πληροφοριών SCHUFA
Η έκθεση SCHUFA (self) ή το αντίγραφο δεδομένων είναι μια συλλογή δεδομένων που αποθηκεύονται για τους καταναλωτές στον οργανισμό πιστοληπτικής ικανότητας. Μπορεί να ληφθεί δωρεάν αρκετές φορές το χρόνο. Μπορείτε να διαβάσετε πώς να το κάνετε αυτό εδώ!
Διαδικασία Video-Ident
Με τη διαδικασία Video-Ident, μπορείτε εύκολα, με ασφάλεια και γρήγορα να αποδείξετε την ταυτότητά σας μέσω βιντεοκλήσης - εντελώς διαδικτυακά και μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό και τι έχει να προσφέρει το Πλεονεκτήματα εδώ!
Συμβουλές για να βελτιώσετε το σκορ σας
Η τιμή της βαθμολογίας χρησιμοποιείται για την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τη συμπεριφορά πληρωμών ενός καταναλωτή. Η βαθμολογία καθορίζει, για παράδειγμα, αν θα χορηγηθούν δάνεια. Διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να επηρεάσετε θετικά τη βαθμολογία SCHUFA!
Τι σημαίνει βαθμολόγηση?
Η βαθμολογία SCHUFA υποδεικνύει μια τιμή πιθανότητας που καθορίζεται με βαθμολόγηση. Επιτρέπει την πρόβλεψη της συμπεριφοράς πληρωμών ενός καταναλωτή. Διαβάστε περισσότερα γι' αυτό σε αυτόν τον οδηγό!
Πληροφορίες για την SCHUFA
Ο όρος SCHUFA σημαίνει "Schutzgemeinschaft für allgemeine Kreditsicherung" και αναφέρεται στον κορυφαίο πιστωτικό οργανισμό της Ελλάδας. Διαβάστε εδώ τι πραγματικά κάνει και για ποιους λειτουργεί!
Έλεγχος ταυτότητας με τη διαδικασία Post-Ident
Το Post-Ident είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται από την Deutsche Post AG για την ταυτοποίηση ενός προσώπου, π.χ. για την Εφαρμογή ενός δανείου. Η διαδικασία Post-Ident πληροί τις απαιτήσεις του νόμου περί νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες..
Έγγραφα για την αίτηση πίστωσης
Τα έγγραφα του δανείου ζητούνται από τον δανειολήπτη εκτός από το έντυπο αίτησης δανείου πριν από τη σύναψη της σύμβασης. Διαβάστε εδώ ποια έγγραφα δανείου πρέπει να έχετε έτοιμα και για ποιο λόγο.!
Προβλεπόμενη χρήση
Οι προσφορές δανείων ποικίλλουν. Κατά κανόνα, κατά τη σύγκριση των δανείων πρέπει να προσδιορίζεται ένας σκοπός. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να επηρεάσουν τους όρους του δανείου. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Πώς σας επηρεάζουν οι καταχωρήσεις SCHUFA
Μόνο το 2017, η SCHUFA έλαβε πάνω από 27 εκατομμύρια τραπεζικά ερωτήματα σε σχέση με τον καθορισμό των όρων πίστωσης. Αυτό σημαίνει ότι επηρεάζει σημαντικά τη χορήγηση πιστώσεων. Διαβάστε περισσότερα σε αυτόν τον οδηγό!
Βαθμολόγηση και προστασία δεδομένων
Η βαθμολόγηση χρησιμοποιείται σε μια ευρεία ποικιλία τομέων. Τα πιστωτικά ιδρύματα, οι πιστωτικοί οργανισμοί και οι οίκοι αξιολόγησης το χρησιμοποιούν. Ισχύει όμως η προστασία των δεδομένων για τη βαθμολόγηση; Μάθετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας εδώ!
Να διαγραφεί η καταχώρηση SCHUFA
Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μια καταχώρηση SCHUFA μπορεί να διαγραφεί. Για λανθασμένα ή ξεπερασμένα δεδομένα, αυτό είναι δυνατό χωρίς κανένα πρόβλημα και με άμεση ισχύ. Για τις σωστές καταχωρίσεις, ισχύουν περίοδοι διαγραφής. Περισσότερα για αυτό εδώ!
Δάνειο Lombard
Εάν χρειάζεστε χρήματα σε σύντομο χρονικό διάστημα για να καλύψετε απρόβλεπτες δαπάνες, η χρηματοπιστωτική αγορά προσφέρει διάφορα δάνεια - για παράδειγμα, το δάνειο Lombard. Εξηγούμε τα ειδικά χαρακτηριστικά καθώς και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα!
τι κοστίζει ένα γιοτ?
Το να έχετε το δικό σας σκάφος είναι καθαρή πολυτέλεια. Τα ιστιοπλοϊκά σκάφη και τα μηχανοκίνητα σκάφη είναι ακριβά στην αγορά και τη συντήρηση. Ποια είναι όμως τα έξοδα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής και πού μπορούν να εξοικονομήσουν?
Κόστος άδειας ιστιοπλοΐας
Κάθε ιστιοπλόος θα το επιβεβαιώσει: η ιστιοπλοΐα αντιπροσωπεύει την ελευθερία και την ανεξαρτησία. Αλλά πρώτα πρέπει να μάθετε τα θεωρητικά μαθήματα και τις πρακτικές εξετάσεις. Επιπλέον, υπάρχουν έξοδα για την άδεια ιστιοπλοΐας. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Κόστος άδειας οδήγησης μοτοσικλέτας
Καμπύλες, άνεμος και δράση - αυτό αντιπροσωπεύουν οι εκδρομές με μοτοσικλέτα. Αν και το εύρος των τιμών για τις μοτοσικλέτες είναι μεγάλο, μπορείτε να υπολογίσετε κατά προσέγγιση το κόστος της άδειας οδήγησης μοτοσικλέτας. Σας δείχνουμε πώς!
Συμβουλές για τη φορολογική δήλωση
Χρησιμοποιήστε δαπάνες που σχετίζονται με το εισόδημα, δηλώστε δωρεές, αφαιρέστε την εργασία των επιτηδευματιών - οι φορολογούμενοι που προετοιμάζουν προσεκτικά τη φορολογική τους δήλωση κάθε χρόνο και χρησιμοποιούν νομικές συμβουλές μπορούν να πάρουν περισσότερα χρήματα πίσω!
Οδηγός πιστωτικής συνέντευξης
Εάν η αίτηση για δάνειο υποβάλλεται σε τοπικό επίπεδο, απαιτείται προσωπική συνέντευξη στην τράπεζα. Με τον οδηγό μας, θα σας δείξουμε πώς να αντιμετωπίσετε τη συζήτηση για το δάνειο με την τράπεζα χωρίς προβλήματα!
Αμοιβές δανείων
Πριν εγκριθεί ένα δάνειο, πρέπει να ελεγχθεί η πιστοληπτική ικανότητα του δανειολήπτη. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, οι δανειστές πλήρωναν γι' αυτό με τη μορφή προμηθειών δανείου. Διαβάστε εδώ γιατί αυτό είναι πλέον παράνομο!
Χρηματοδότηση φωτοβολταϊκών
Η ηλιακή ενέργεια είναι φιλική προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτική μακροπρόθεσμα. Αλλά πριν ξεκινήσετε, χρειάζεστε ένα ηλιακό σύστημα. Αυτό οδηγεί στο επόμενο ερώτημα: Πώς μπορώ να χρηματοδοτήσω το φωτοβολταϊκό σύστημα?
Πίστωση μέσω εφαρμογής
Πολλοί καταναλωτές χρησιμοποιούν πλέον τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής για να πραγματοποιούν οικονομικές συναλλαγές από την άνεση του σπιτιού τους. Το smartphone χρησιμοποιείται επίσης για πιστωτικές συναλλαγές.Η filancoop προσφέρει τη δική της εφαρμογή πίστωσης για το σκοπό αυτό!
Καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας χωρίς πτυχίο
Εκτός από την αναγνώριση μέσω ενός πτυχίου, συχνά αναμένεται και καλύτερη αμοιβή. Ωστόσο, δεν είναι πάντοτε βέβαιο ότι ένα πτυχίο αμείβεται καλύτερα από μια θέση μαθητείας. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Πιθανότητα αποδοχής δεύτερου δανειολήπτη
Ένας δεύτερος δανειολήπτης αυξάνει την πιθανότητα έγκρισης του δανείου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δύο εισοδήματα είναι υψηλότερα από τα εισοδήματα του ιδιώτη - οπότε η τράπεζα έχει μεγαλύτερη ασφάλεια. Τι σημαίνει όμως να είσαι δεύτερος δανειολήπτης;?
Ξένη πίστωση χωρίς SCHUFA
Ένα δάνειο μπορεί να παρέχει βραχυπρόθεσμη ρευστότητα. Οι δανειολήπτες συχνά φοβούνται ότι η αίτησή τους θα αποτύχει λόγω της βαθμολογίας SCHUFA. Εναλλακτικά, ελπίζουν να πάρουν ένα ξένο δάνειο χωρίς έλεγχο SCHUFA. Δείχνουμε κινδύνους & εναλλακτικές λύσεις!
Πίστωση που εκπίπτει από το φόρο
Υπό ορισμένες συνθήκες, μπορείτε να εκπίπτουν οι τόκοι δανείων από τους φόρους σας. Αυτό ισχύει κυρίως για τις επιχειρηματικές επενδύσεις, αλλά και για τα φοιτητικά δάνεια. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τους κανονισμούς εδώ!
Επενδυτική πίστωση
Οι επενδύσεις εξυπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και αυξάνουν τον κύκλο εργασιών. Συχνά στοχεύουν άμεσα στη συνέχιση της ύπαρξης της εταιρείας. Η λύση όταν τα κεφάλαια της επιχείρησης δεν επαρκούν: πάρτε ένα επενδυτικό δάνειο!
Πίστωση παρά την αφερεγγυότητα
Στις διαδικασίες αφερεγγυότητας και στο στάδιο της καλής συμπεριφοράς, όλα τα εισοδήματα που υπερβαίνουν το όριο κατάσχεσης πρέπει να χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή των οφειλών. Είναι δυνατόν να χορηγηθεί δάνειο παρά την αφερεγγυότητα; Περισσότερα εδώ!
Δάνειο μετόχων
Σε ένα δάνειο μετόχων, οι μέτοχοι χορηγούν δάνειο στην εταιρεία τους. Η σύμβαση είναι σχετικά ελεύθερη και τα επιτόκια καθορίζονται από τα ίδια τα συμβαλλόμενα μέρη. Διαβάστε περισσότερα για τους κανονισμούς εδώ!
Δάνειο εξόφλησης
Το δάνειο αποπληρωμής είναι ένας γενικός όρος για όλες τις μορφές πίστωσης με καθορισμένη διάρκεια και τακτική αποπληρωμή. Μια ειδική μορφή είναι το ετήσιο δάνειο. Ένα αποσβεστικό δάνειο μπορεί να δομηθεί με διάφορους τρόπους. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Δάνεια με γραμμάτιο
Τα έντοκα δάνεια επιτρέπουν στις μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και στους δημόσιους οργανισμούς να τοποθετήσουν τη χρηματοδότησή τους σε ευρύτερη βάση. Στην περίπτωση αυτή, το δάνειο χορηγείται από διάφορους επενδυτές.
Δάνειο κεφαλαίου κίνησης
Οι εταιρείες μπορούν να γεφυρώσουν τις βραχυπρόθεσμες δυσχέρειες ρευστότητας με ένα δάνειο κεφαλαίου κίνησης. Τα βραχυπρόθεσμα δάνεια από πιστωτικά ιδρύματα και αναπτυξιακές τράπεζες παίζουν σημαντικό ρόλο εδώ. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Πίστωση σε μετρητά
Το δάνειο σε μετρητά ήταν ένα δάνειο που δεν μεταφερόταν στο λογαριασμό του δανειολήπτη, αλλά πληρωνόταν στο γκισέ του υποκαταστήματος της τράπεζας. Εν τω μεταξύ, η διευκόλυνση υπερανάληψης θεωρείται επίσης δάνειο σε μετρητά. Περισσότερα εδώ!
Χρηματοδότηση δανείων
Η χρηματοδότηση με δάνεια είναι η χρηματοδότηση χρέους για τις επιχειρήσεις. Τους επιτρέπει να αποκτήσουν πρόσθετο κεφάλαιο ανάπτυξης. Η λήψη ενός δανείου συνεπάγεται υποχρεώσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Ξένη πίστωση
Τα ξένα δάνεια είναι μια εναλλακτική λύση. Χορηγούνται είτε σε ευρώ είτε σε ξένο νόμισμα. Ωστόσο, θα πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά τους όρους πριν υπογράψετε σύμβαση. Εξηγούμε τους κινδύνους!
συμμετοχικό δάνειο
Τα συμμετοχικά δάνεια είναι δάνεια ιδίων κεφαλαίων. Οι εταιρείες λαμβάνουν χρήματα για τα οποία, σε αντίθεση με ένα τραπεζικό δάνειο, δεν απαιτείται η καταβολή σταθερού επιτοκίου. Αντίθετα, ο δανειστής λαμβάνει μερίδιο από τα κέρδη. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Δάνειο μειωμένης εξασφάλισης
Τα δάνεια μειωμένης εξασφάλισης είναι διαθέσιμα στον ιδιωτικό και στον εταιρικό τομέα. Είτε πρόκειται για χρηματοδότηση κατασκευών είτε για εταιρικά δάνεια - προσφέρουν πρόσθετα οικονομικά περιθώρια. Περισσότερα για τα Πλεονεκτήματα εδώ!
Πίστωση προμηθευτή
Ως επιχειρηματίας, έχετε παραγγείλει αγαθά και πληρώνετε το τιμολόγιο μόνο μετά τη λήξη της περιόδου έκπτωσης; Τότε μπορεί να είστε επιλέξιμοι για πίστωση προμηθευτή. Περισσότερα για αυτή τη μορφή χρηματοδότησης εδώ!
Εγκατάσταση συγκόλλησης
Με την εγγυητική πίστωση, ο δανειστής αναλαμβάνει την εγγύηση για να αναπληρώσει τις υποχρεώσεις σας σε περίπτωση ανάγκης. Αυτό σημαίνει ασφάλεια για τον πιστωτή, ώστε να είναι πιο πιθανό να συναφθούν συμβάσεις. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Δάνεια των εργοδοτών
Το εργοδοτικό δάνειο είναι μια εθελοντική παροχή που παρέχεται από μια εταιρεία και αποτελεί εναλλακτική λύση σε σχέση με ένα συμβατικό δάνειο. Για να αποφευχθούν ασάφειες, και οι δύο πλευρές πρέπει να γνωρίζουν τους όρους. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Δάνειο ακινήτων
Τα ακίνητα δάνεια παρέχουν στους ιδιοκτήτες ακινήτων τα απαραίτητα οικονομικά περιθώρια για μετατροπές και εκσυγχρονισμούς. Τα όρια δανεισμού για τα ενσώματα περιουσιακά στοιχεία που κατατίθενται ως εγγύηση είναι ουσιώδη. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Αλλαγή πίστωσης
Πολύ υψηλά επιτόκια, δυσαρέσκεια με την τράπεζα - οι λόγοι για την αλλαγή τράπεζας και δανείου είναι πολλοί και ποικίλοι. Πολλοί όμως αποφεύγουν την αλλαγή, επειδή φοβούνται μεγάλη προσπάθεια και κόστος. Μάθετε εδώ πότε μια αλλαγή αξίζει τον κόπο!
Σταθερό δάνειο
Η εναλλακτική λύση στο κλασικό αποσβεστικό δάνειο είναι το σταθερό δάνειο. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρηματοδότηση που παρέχεται άμεσα, αλλά δεν χρειάζεται να την αποπληρώσετε παρά μόνο αργότερα. Σας δείχνουμε πώς λειτουργεί αυτό!
Κενή πίστωση
Με ένα δάνειο με δόσεις, ο πελάτης λαμβάνει ένα χρηματικό ποσό και το αποπληρώνει μηνιαίως. Σε περίπτωση αδυναμίας πληρωμής, η τράπεζα προσφεύγει στις κατατεθειμένες εξασφαλίσεις- διαβάστε εδώ γιατί αυτό δεν είναι εφικτό με τα δάνεια χωρίς εξασφαλίσεις!
ανακυκλούμενη πίστωση
Μια ανακυκλούμενη πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον δανειολήπτη ξανά και ξανά μέχρι το μέγιστο ποσό πίστωσης εντός της πιστωτικής περιόδου με μεταβαλλόμενα ποσά. Μάθετε πώς λειτουργεί αυτό σε αυτόν τον οδηγό!
Έλεγχος πιστοληπτικής ικανότητας
Οι αιτήσεις πίστωσης ελέγχονται ως προς την πιστοληπτική ικανότητα. Οι δανειστές και οι δανειολήπτες επωφελούνται από αυτό. Διαβάστε εδώ πώς οι τράπεζες αξιολογούν την πιθανότητα αθέτησης και από τι προστατεύονται οι δανειολήπτες!
Πίστωση αποδοχής
Με τα κλασικά δάνεια, ένα πιστωτικό ίδρυμα παρέχει χρήματα και λαμβάνει τοκοχρεολυτική αποπληρωμή. Η πίστωση αποδοχής είναι ένα ειδικό μοντέλο πίστωσης και διαφέρει σημαντικά από αυτή τη διαδικασία. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Εγγύηση δανείου
Για τις τράπεζες, τα δάνεια είναι μια επιχείρηση στην οποία πρέπει να αποφεύγονται οι ζημίες. Ταυτόχρονα, ο δανειολήπτης πρέπει να προστατεύεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δανειστές απαιτούν εξασφαλίσεις. Δείχνουμε τις εξασφαλίσεις δανείων και τι ισχύει!
Εκπτωτική πίστωση
Συχνά οι πελάτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να πληρώσουν για τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ταυτόχρονα, όμως, οφείλονται τακτικές λειτουργικές δαπάνες. Προκειμένου να παραμείνουν φερέγγυοι, οι αυτοαπασχολούμενοι μπορούν να καταφύγουν σε εκπτωτικό δάνειο!
Πίστωση χωρίς εγγύηση
Ένα δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις μπορεί να είναι ένας τρόπος να βελτιώσετε γρήγορα την οικονομική σας κατάσταση. Πότε όμως η τράπεζα συμφωνεί σε ένα δάνειο χωρίς εξασφαλίσεις; Σας εξηγούμε τι πρέπει να έχετε κατά νου!
Προσωπικό δάνειο
Ένα δάνειο μπορεί να σας ανακουφίσει οικονομικά. Για τις τράπεζες, η χορήγηση ενός δανείου είναι πάντα ένα ρίσκο. Ως εκ τούτου, απαιτούν ολοκληρωμένες εξασφαλίσεις. Διαβάστε εδώ πώς αυτό εφαρμόζεται στην περίπτωση ενός προσωπικού δανείου!
Επιχειρηματικό δάνειο
Οι επιχειρηματίες λαμβάνουν καθημερινά αποφάσεις που ενέχουν κάποιο ρίσκο. Συχνά, ένα δάνειο είναι απαραίτητο για να εξασφαλιστεί η ανταγωνιστικότητα μέσω επενδύσεων. Ένα επιχειρηματικό δάνειο παρέχει τότε ανακούφιση!
Εμπορική πίστωση
Η παλιά τηλεόραση είναι ελαττωματική και χρειάζεται μια νέα το συντομότερο δυνατό. Αλλά πώς να πληρώσετε το υψηλό ποσό; Μια εμπορική πίστωση βοηθάει. Αγοράζετε τα αγαθά χωρίς να πληρώσετε αμέσως. Μπορείτε να μάθετε πώς εδώ!
Δάνειο για νέους επιχειρηματίες
Σας λείπουν κεφάλαια για την υλοποίηση της επιχειρηματικής σας ιδέας; Ένα δάνειο για νέους επιχειρηματίες προσφέρει την κατάλληλη υποστήριξη. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τους κανονισμούς και πότε ένα τέτοιο δάνειο είναι δυνατό εδώ!
Δανείστε χρήματα σε ιδιώτες
Απροσδόκητα έξοδα εργαστηρίου ή εργασίες στέγασης - συχνά η οικογένεια παρεμβαίνει με ιδιωτικό δάνειο. Εάν θέλετε να δανείσετε χρήματα ιδιωτικά, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε προφυλάξεις. Σας δείχνουμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας!
Δημιουργία σχεδίου εξόφλησης
Για την καλύτερη επισκόπηση της αποπληρωμής των δανείων, βοηθά η κατάρτιση ενός σχεδίου αποπληρωμής. Περιέχει το ποσό των δόσεων. Και μπορείτε να δείτε ποιο μέρος χρησιμοποιείται για την πληρωμή τόκων και ποιο για την αποπληρωμή δανείων!
Πιστωτικό χρέος Περιορισμός
Συμβαίνει ότι οι δανειολήπτες δεν μπορούν πλέον να πληρώσουν σύμφωνα με τη σύμβαση. Εάν το εισόδημά σας δεν επαρκεί πλέον, η τράπεζα μπορεί να ακυρώσει το δάνειο. Οι εκκρεμείς απαιτήσεις αποπληρωμής υπόκεινται σε προθεσμίες παραγραφής. Περισσότερα εδώ!
Ακύρωση πίστωσης
Η περίοδος πίστωσης δημιουργεί ασφάλεια προγραμματισμού. Η αποπληρωμή γίνεται σε μηνιαίες δόσεις του δανείου μέχρι την πλήρη εξόφληση του δανείου. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να ακυρώσετε το δάνειο πρόωρα; Μάθετε περισσότερα εδώ!
Πόση πίστωση λαμβάνω
Πόση πίστωση θα λάβω; Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το ύψος της πίστωσης: Το ύψος της πίστωσης που λαμβάνετε εξαρτάται, για παράδειγμα, από το ελεύθερα διαθέσιμο εισόδημα του νοικοκυριού σας, τις εξασφαλίσεις σας και την προβλεπόμενη χρήση.
Ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους
Ανεργία, περίοδος ανικανότητας προς εργασία, θάνατος του δανειολήπτη - αυτές οι περιπτώσεις μπορεί να συμβούν. Για να προστατέψετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, υπάρχει η ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους. Μπορείτε να μάθετε τι πρέπει να προσέξετε εδώ!
Επιτόκιο-στόχος
Η δέσμευση του επιτοκίου αποτελεί σημαντικό παράγοντα για ένα ευνοϊκό δάνειο. Μόνο όσοι γνωρίζουν υπό ποιες συνθήκες έχει νόημα μια ιδιαίτερα μακροχρόνια ή βραχυχρόνια δέσμευση του χρεωστικού τόκου μπορούν να εξοικονομήσουν κόστος. Διαβάστε περισσότερα εδώ!
Μεταφορά πιστωτικών μονάδων
Μπορεί να συμβεί ότι ένα τρέχον δάνειο δεν σας ταιριάζει πλέον. Ωστόσο, η ακύρωση του δανείου συνδέεται συχνά με έξοδα. Η φθηνότερη εναλλακτική λύση: μεταβιβάστε το δάνειο, δηλαδή αλλάξτε οφειλέτη!