Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Το δάνειο με δόσεις προσαρμόζεται στο έργο σας

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την πύλη σύγκρισης

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Τα Πλεονεκτήματα σας κατά τη λήψη δανείου μέσω της filancoop

Δωρεάν και χωρίς υποχρέωση

.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύγκριση των δανείων τμηματικής καταβολής δωρεάν και χωρίς υποχρέωση ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να υπολογίσετε εκ των προτέρων τα βασικά στοιχεία για το δάνειο με δόσεις χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή. Εάν στη συνέχεια ξεκινήσετε τη διερεύνηση των όρων, θα συγκρίνουμε τις διάφορες προσφορές για εσάς και θα δημιουργήσουμε την προσωπική σας επισκόπηση προσφορών. Δεν υπάρχει κανένα κόστος για εσάς και δεν αναλαμβάνετε καμία υποχρέωση. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν υπογράφετε τη σύμβαση πίστωσης για το δάνειο τμηματικής καταβολής.

Ασφαλής

Η filancoop αποδίδει μεγάλη σημασία στην προστασία των δεδομένων σας. Όλες οι πληροφορίες διαβιβάζονται στις τράπεζες μέσω κρυπτογραφημένης σύνδεσης SSL. Η διαδικτυακή μας πύλη σύγκρισης υπόκειται στο τραπεζικό απόρρητο και στους γενικούς κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Η συμμόρφωση με την προστασία των δεδομένων ελέγχεται ετησίως από την TÜV Saarland. Επομένως, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι πληροφορίες που παρέχετε χρησιμοποιούνται μόνο για την εξεύρεση κατάλληλων προσφορών για εσάς.

Ανεξάρτητες συμβουλές εμπειρογνωμόνων

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το δάνειο δόσης σας ή χρειάζεστε βοήθεια κατά τη διάρκεια της Εφαρμογής, μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε ανά πάσα στιγμή. Εάν είναι απαραίτητο, θα σας υποστηρίξουμε, για παράδειγμα, κατά τη σύνταξη και υποβολή των εγγράφων σας στον δανειστή. Επιπλέον, οι ειδικοί μας στα δάνεια θα σας ενημερώσουν για τις διάφορες προσφορές καθώς και για πιθανές ειδικές προωθητικές ενέργειες. Μαζί θα βρούμε ακριβώς το δάνειο με δόσεις που ταιριάζει σε εσάς και τα σχέδιά σας.

Σύγκριση δανείων με δόσεις SCHUFA-ουδέτερη

.

Όταν συγκρίνετε δάνεια με δόσεις μέσω της πύλης μας, αυτό δεν επηρεάζει το πιστωτικό σας σκορ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υποβάλλεται μόνο ένα αίτημα για όρους, το οποίο δεν επηρεάζει την πιστωτική σας βαθμολογία. Μόνο όταν υποβάλλετε αίτηση πίστωσης μπορεί να επηρεάσει τη βαθμολογία σας σε πιστωτικούς οργανισμούς όπως η Schufa.

Παραδείγματα συνθηκών

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Πραγματικός τόκος Μηνιαίο ποσοστό Σύνολο Έξοδα τόκων
25.000,00 EUR 84 Μήνες 3,00 % 330,33 EUR 2.747,93 EUR
25.000,00 EUR 96 Μήνες 3,00 % 293,24 EUR 3.150,97 EUR
15.000,00 EUR 84 Μήνες 3,00 % 198,20 EUR 1.648,76 EUR
15.000,00 EUR 96 Μήνες 3,00 % 175,94 EUR 1.890,58 EUR

Υπολογίστε την πίστωση δόσης σας

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Αυτό ισχύει για τον δανεισμό

Γενικές απαιτήσεις

Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο με δόσεις ή να συνάψετε σύμβαση δανείου στην Ελλάδα, πρέπει να πληροίτε ορισμένα κριτήρια. Κατά κανόνα, ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Συμπλήρωση του 18ου έτους της ζωής και συνεπώς της δικαιοπρακτικής ικανότητας
  • Μόνιμο Κατοικία στην Ελλάδα
  • Λογαριασμός σε τράπεζα στην Ελλάδα
  • Τακτικό εισόδημα από επαγγελματική δραστηριότητα (χωρίς κοινωνικές παροχές)
  • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα για το αιτούμενο δάνειο

Συχνά ζητούμενα έγγραφα

Για να ελέγξουν αν πληρούνται οι απαιτήσεις, οι τράπεζες έχουν τις δικές τους κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με τις αποδείξεις. Ωστόσο, τα έγγραφα αυτά συχνά απαιτούνται:

  • Μισθός/Μισθοδοσία- Ανακοίνωση αποδοχών- Ανακοίνωση σύνταξης/συνταξιοδότησης
  • Τραπεζικές βεβαιώσεις με απόδειξη αποδοχών/μισθού (μη επεξεργασμένες)
  • Ειδοποιητήρια φορολογικού ελέγχου για αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες
  • Κατά περίπτωση, αντίγραφο της έγκυρης ταυτότητας με φωτογραφία και στις δύο όψεις

Πώς να βρείτε φθηνά δάνεια με δόσεις

Αφού χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή υπολογισμού του δανείου με δόσεις και προσδιορίσετε τον κατάλληλο συνδυασμό ποσού και διάρκειας δανείου, μπορείτε να ξεκινήσετε την ηλεκτρονική αίτηση. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φτάσετε με κλικ στο επιθυμητό δάνειο με δόσεις σε τρία μόνο βήματα:

Στο πρώτο βήμα, εκτός από το ποσό του δανείου και τη διάρκεια, μπορείτε να καθορίσετε για ποιο λόγο θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάνειο με δόσεις. Ο προσδιορισμός της προβλεπόμενης χρήσης μας βοηθά επίσης να βρούμε τις πιο ευνοϊκές προσφορές δανείων. Μπορείτε επίσης να εισάγετε έναν δεύτερο δανειολήπτη. Στο επόμενο βήμα, θα πρέπει να δώσετε πληροφορίες για τον εαυτό σας. Αυτό περιλαμβάνει το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα σας ζητήσουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με την οικονομική και επαγγελματική σας κατάσταση.

Αφού εισαγάγετε τα στοιχεία σας, θα λάβετε αμέσως όλες τις κατάλληλες προσφορές. Τα δάνεια με δόσεις παρατίθενται σε μια πρακτική επισκόπηση. Το πραγματικό επιτόκιο δείχνει το συνολικό ετήσιο κόστος για την αντίστοιχη χρηματοδότηση. Εκτός από τους τόκους αποπληρωμής (= χρεωστικοί τόκοι), η τιμή αυτή περιλαμβάνει επίσης όλα τα άλλα έξοδα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε με μια ματιά ποιο δάνειο με δόσεις είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς.

Μπορείτε να λάβετε το δάνειο τμηματικής καταβολής που επιθυμείτε ανά πάσα στιγμή από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας. Μόνο δύο βήματα είναι απαραίτητα: πρώτον, πρέπει να στείλετε όλα τα έγγραφα στην τράπεζα και δεύτερον, πρέπει να νομιμοποιηθείτε. Αυτό σημαίνει ότι η ταυτότητά σας πρέπει να επιβεβαιωθεί. Διατίθενται ψηφιακές διαδικασίες και για τα δύο στάδια: μεταφόρτωση εγγράφων και ταυτοποίηση βίντεο. Αυτό επιταχύνει την επεξεργασία από τον δανειστή. Μόλις η τράπεζα εγκρίνει την αίτησή σας για ένα δάνειο με δόσεις, τα χρήματα θα μεταφερθούν αμέσως στον λογαριασμό που έχετε ορίσει. Εάν πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις και χρησιμοποιείτε τις αναφερόμενες ηλεκτρονικές λειτουργίες, το δάνειο τμηματικής καταβολής μπορεί να καταβληθεί εντός 48 ωρών.

Εμπειρία στις μικροπιστώσεις

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Συμβουλές για χαμηλά επιτόκια

01.

Επιλέξτε τον σωστό όρο

Στην περίπτωση ενός δανείου με δόσεις, τα επιτόκια επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες, ορισμένους από τους οποίους μπορείτε να επηρεάσετε εσείς οι ίδιοι. Οι τράπεζες συχνά χορηγούν ευνοϊκούς όρους για ιδιαίτερα σύντομη διάρκεια δανείου, καθώς η πιθανότητα αθέτησης των υποχρεώσεων μειώνεται εάν ολόκληρο το κόστος του δανείου καταβάλλεται αμέσως. Επιπλέον, η καλή πιστοληπτική ικανότητα (=ικανότητα πληρωμής και ιστορικό πληρωμών) μπορεί να εξασφαλίσει ότι θα λάβετε ευνοϊκό επιτόκιο για το δάνειο τμηματικής καταβολής. Επειδή η καλή πιστοληπτική ικανότητα είναι επίσης ένα σαφές σημάδι ότι η χρηματοδότηση θα εξοφληθεί πλήρως και εγκαίρως.

02.

Προσδιορίστε την προβλεπόμενη χρήση

Αν είναι δυνατόν, θα πρέπει να αποφασίσετε για έναν συγκεκριμένο σκοπό. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορείτε να περιμένετε πολύ ευνοϊκότερους όρους από ό,τι με ένα δάνειο με δόσεις για ελεύθερη χρήση. Στην περίπτωση ενός δανείου με δόσεις με συγκεκριμένο σκοπό, η τράπεζα μπορεί να ρευστοποιήσει το χρηματοδοτούμενο αντικείμενο –- σε περίπτωση που υπάρξει αδυναμία πληρωμής. Στην περίπτωση ενός δανείου αυτοκινήτου, αυτό θα ήταν το αυτοκίνητο. Ο κίνδυνος για την τράπεζα είναι επομένως σημαντικά χαμηλότερος από ό,τι με ένα δάνειο χωρίς δέσμευση, γεγονός που συνήθως αντανακλάται σε ευνοϊκότερους όρους.

03.

Εξετάστε το ενδεχόμενο επαναπρογραμματισμού

.

Σκεφτείτε αν αξίζει τον κόπο να λάβετε υπόψη σας τα δάνεια δόσεων που ήδη τρέχουν κατά την Εφαρμογή. Συχνά, ευνοϊκότερα επιτόκια μπορούν να επιτευχθούν με τον επαναπρογραμματισμό. Η εξοικονόμηση αρκετών εκατοντάδων ευρώ είναι πολύ πιθανή εδώ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μειώσετε σημαντικά τη μηνιαία δόση σας και το συνολικό κόστος. Είναι σημαντικό να αναφέρετε τον συγκεκριμένο σκοπό του χρέους κατά την αναδιάταξη. Με αυτόν τον τρόπο, ο δανειστής μπορεί να καταλάβει ότι δεν χρειάζεστε άλλο δάνειο, αλλά θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

3 βήματα για ένα δάνειο με δόσεις

Υποβάλετε δωρεάν & μη δεσμευτική αίτηση πίστωσης

Λήψη πιστωτικών προσφορών

Σύναψη σύμβασης πίστωσης

στη σύγκριση των δανείων τμηματικής καταβολής

Οι παράγοντες αυτοί επηρεάζουν το συνολικό κόστος

Πραγματικό επιτόκιο

Το πραγματικό επιτόκιο για ένα δάνειο με δόσεις περιλαμβάνει αφενός το επιτόκιο αποπληρωμής (= χρεωστικό επιτόκιο) και αφετέρου το ποσοστιαίο μερίδιο άλλων στοιχείων κόστους. Συνεπώς, το πραγματικό επιτόκιο περιλαμβάνει όλα τα έξοδα που προκύπτουν κατά τη λήψη του δανείου με δόσεις. Με βάση αυτή τη μία τιμή, μπορείτε επομένως να εκτιμήσετε πόσο υψηλό είναι το συνολικό κόστος της αντίστοιχης προσφοράς.

Ειδική αποπληρωμή

Η πρόωρη αποπληρωμή, για παράδειγμα μέσω ειδικής αποπληρωμής, συνδέεται επίσης με πρόσθετο κόστος, ανάλογα με τον δανειστή. Εάν ένα δάνειο τμηματικής καταβολής εξοφληθεί πλήρως και πρόωρα, η τράπεζα υφίσταται ζημίες από τόκους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι τράπεζες μπορούν να χρεώνουν τη λεγόμενη προμήθεια πρόωρης αποπληρωμής σε μια τέτοια περίπτωση. Ωστόσο, ο νόμος ορίζει ότι αυτό δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1% του υπόλοιπου χρέους.

Ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους

Η ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους (ή επίσης ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους) είναι μια προαιρετική προστασία για το δάνειό σας. Το συμβόλαιο χρησιμοποιείται για την κάλυψη αδυναμίας πληρωμής λόγω ανεργίας, ανικανότητας προς εργασία ή θανάτου. Εάν επιλέξετε μια τέτοια ασφάλιση, το κόστος προστίθεται στις μηνιαίες δόσεις.

Συχνές ερωτήσεις Στην πίστωση δόσεων

Για να λάβετε τις προσωπικές σας προσφορές για ένα δάνειο με δόσεις, δώστε πληροφορίες σχετικά με την προσωπική και οικονομική σας κατάσταση. Αυτό περιλαμβάνει ερωτήσεις σχετικά με το νοικοκυριό σας, τη σχέση εργασίας σας και τυχόν ιδιοκτησία ακινήτων. Επιπλέον, συγκρίνονται τα έσοδα και τα έξοδά σας. Επιπλέον, δηλώνετε εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση για το δάνειο για ελεύθερη χρήση ή με δέσμευση. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς τα δάνεια με δόσεις που ταιριάζουν σε εσάς και τα σχέδιά σας. Δεδομένου ότι οι τράπεζες απαιτούν να έχετε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα, θα πρέπει επίσης να δώσετε τα τραπεζικά σας στοιχεία. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας, παρακαλούμε εισάγετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας, καθώς και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να σας συμβουλέψουμε σε όλες τις ερωτήσεις σχετικά με το δάνειό σας, αν χρειαστεί.

Κατ' αρχήν, τα δάνεια τμηματικής καταβολής είναι κατάλληλα για όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπάρχει ανάγκη χρηματοδότησης. Καθορίζουμε τα πιο ευνοϊκά δάνεια με δόσεις για ιδιώτες καθώς και για επαγγελματίες. Ανεξάρτητα από το αν είστε μισθωτός, αυτοαπασχολούμενος, φοιτητής ή συνταξιούχος, προσφέρουμε προσφορές που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε ομάδας στόχου. Τα δάνεια τμηματικής καταβολής για τους δημόσιους υπαλλήλους διατίθενται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους λόγω του μειωμένου κινδύνου αθέτησης. Πρέπει επίσης να γίνει διάκριση μεταξύ των χρηματοδοτήσεων για διαφορετικούς σκοπούς. Μέσω της πύλης μας, αυτές είναι οι επιλογές: Αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα, στέγαση, αναδιάρθρωση χρέους, εμπορική, ελεύθερη χρήση.

Αν και πολλοί το υποθέτουν αυτό, η πιστοληπτική ικανότητα δεν εξαρτάται αποκλειστικά από το ύψος του μισθού. Αντανακλά επίσης το πόσο πιθανό είναι να αποπληρώσει ο δανειολήπτης το δάνειο με δόσεις σύμφωνα με τη σύμβαση. Έτσι, αν πάντα εκπληρώνετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις (π.χ. ενοίκιο, ηλεκτρικό ρεύμα ή συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας), αυτό εξασφαλίζει μια καλή πιστοληπτική ικανότητα. Αυτό υποδεικνύεται από το λεγόμενο πιστωτικό σκορ. Χρησιμοποιείται από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και τους εμπόρους ως ένα είδος πρόβλεψης για τη συμπεριφορά πληρωμών και παρέχεται από διάφορους πιστωτικούς οργανισμούς. Ο μεγαλύτερος και γνωστότερος οργανισμός πιστοληπτικής ικανότητας στην Ελλάδα είναι η SCHUFA (Schutzgemeinschaft für allgemeine Kreditsicherung). Εάν θέλετε να γνωρίζετε ακριβώς ποια είναι η πιστοληπτική σας ικανότητα, μπορείτε να ζητήσετε δωρεάν αντίγραφο των δεδομένων αρκετές φορές το χρόνο. Συνιστάται να λαμβάνετε αυτές τις πληροφορίες τακτικά και να ελέγχετε όλες τις καταχωρίσεις για την ακρίβειά τους. Οι εσφαλμένες ή ξεπερασμένες καταχωρίσεις πρέπει να διορθώνονται ή να διαγράφονται από την SCHUFA.

Ένας δεύτερος δανειολήπτης στην αίτηση ενδιαφέρει όλους εκείνους τους αιτούντες που έχουν μόνο κυμαινόμενο εισόδημα και μπορούν έτσι να προσφέρουν στην τράπεζα λιγότερη ασφάλεια πληρωμής. Αυτό συμβαίνει, για παράδειγμα, με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Επιπλέον, ωφελούνται οι αρχάριοι και οι συνταξιούχοι, οι οποίοι μπορούν επίσης να προσφέρουν στην τράπεζα μόνο χαμηλές εξασφαλίσεις χωρίς δεύτερο δανειολήπτη.

Αυστηρά μιλώντας, δεν υπάρχει δάνειο με δόσεις χωρίς Schufa, τουλάχιστον όχι από έναν αξιόπιστο πάροχο. Σε κάθε περίπτωση, η πιστοληπτική ικανότητα ελέγχεται - αν όχι μέσω της SCHUFA, τότε μέσω άλλου πιστωτικού οργανισμού. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο νόμος υποχρεώνει όλους τους δανειστές στην Ελλάδα να ελέγχουν προσεκτικά την πιστοληπτική ικανότητα των δυνητικών δανειοληπτών κατά τη χορήγηση ενός δανείου.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: