Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Πάρτε ένα δάνειο εκσυγχρονισμού online

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Πλεονεκτήματα ενός δανείου εκσυγχρονισμού

Ευνοϊκές συνθήκες χάρη στο εγγεγραμμένο εμπράγματο βάρος

Ανάλογα με τον δανειστή, μπορείτε να συνάψετε δάνειο για εκσυγχρονισμό τόσο με όσο και χωρίς εγγεγραμμένη επιβάρυνση γης. Εάν συμφωνήσετε για ένα δάνειο εκσυγχρονισμού με την τράπεζα στην οποία είναι εγγεγραμμένο ως εγγύηση το σπίτι ή η συγκυριαρχία σας, μπορείτε συχνά να επιτύχετε σημαντικά χαμηλότερα επιτόκια από ό,τι με μια σύμβαση χωρίς προσημείωση γης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τράπεζα μπορεί να καταφύγει στο ακίνητο για να ρυθμίσει το υπόλοιπο χρέος σε περίπτωση αθέτησης. Για τον δανειστή, αυτό σημαίνει ότι ο κίνδυνος αθέτησης υποχρεώσεων είναι σημαντικά χαμηλότερος. Έτσι, με ένα δάνειο εκσυγχρονισμού είναι συχνά δυνατόν να επιτευχθούν σημαντικά ευνοϊκότεροι όροι από ό,τι, για παράδειγμα, με ένα κλασικό δάνειο με δόσεις.

Αποφύγετε την καθυστέρηση επενδύσεων

Οι ιδιοκτήτες ακινήτων γνωρίζουν το πρόβλημα: Μόλις φτάσετε από το μπροστινό μέρος του σπιτιού στο πίσω με τις επισκευές, μπορείτε να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή. Υπάρχει πάντα κάτι να κάνετε στο σπίτι και στην αυλή. Εάν αναβάλλετε τις απαραίτητες εργασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο κατάλογος των επισκευών που πρέπει επειγόντως να γίνουν γίνεται όλο και μεγαλύτερος - και το ποσό που απαιτείται για τις επισκευές γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Αυτό ονομάζεται καθυστερημένη επένδυση, η οποία μπορεί να γίνει πραγματικό πρόβλημα εάν σημαντικές επισκευές παραμένουν ανεκτέλεστες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν τα δικά σας οικονομικά μέσα δεν επαρκούν ή εάν ο προϋπολογισμός του νοικοκυριού πρέπει να συμπληρωθεί, τότε οι ιδιοκτήτες κατοικιών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για δάνειο εκσυγχρονισμού.

Διατήρηση της αξίας του ακινήτου

.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση του ακινήτου ή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής, πρόκειται επίσης για την αξία του ίδιου του κτιρίου. Σημαντικοί τομείς όπως το σύστημα θέρμανσης και τα παράθυρα επηρεάζουν τη συνολική αξία. Εάν αυτά δεν είναι σε καλή κατάσταση, το σπίτι ή το διαμέρισμα αξίζει σημαντικά λιγότερο από ό,τι θα άξιζε με μια άθικτη υποδομή στέγασης. Είναι λογικό να εκτελείτε εργασίες εκσυγχρονισμού σε τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να χρειάζεται να επενδύετε μόνο ένα σχετικά μικρό ποσό κάθε φορά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε τα κατάλληλα δάνεια εκσυγχρονισμού που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες σας.

Υπολογίστε τους όρους

Χρησιμοποιήστε τον υπολογισμό δανείου εκσυγχρονισμού για να ενημερωθείτε για την τρέχουσα προσφορά δανείου. Ποιες χρηματοδοτικές εταιρείες προσφέρουν χαμηλά επιτόκια; Ποιο πιστωτικό ίδρυμα είναι καλή επιλογή για υψηλότερα ποσά δανείων; Ποια τράπεζα διατηρεί τις διατυπώσεις ιδιαίτερα απλές; Ρωτήστε τους εμπειρογνώμονες της filancoop credit χωρίς υποχρέωση.

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Για να κάνετε κλικ στην ηλεκτρονική αίτηση

Μέσω της σύγκρισης δανείων εκσυγχρονισμού της filancoop, έχετε την ευκαιρία να συγκρίνετε τις προσφορές διαφόρων χρηματοπιστωτικών εταιρειών με τρόπο αδιαμφισβήτητο και σαφή. Και με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να λάβετε προτάσεις δανείων μέσω της αριθμομηχανής filancoop:

Για να ξεκινήσετε μια σύγκριση των όρων δανείου με τους Υπολογιστής δανείων από την filancoop, εισάγετε το επιθυμητό ποσό δανείου στον υπολογιστή υπολογισμού δανείων εκσυγχρονισμού. Κατά την υποβολή του αιτήματός σας, καταθέστε τα προσωπικά σας δεδομένα, τις επιλογές επικοινωνίας και πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση και την απασχόλησή σας. Η filancoop χρειάζεται τα δεδομένα σας για να βρει ένα δάνειο με τα χαμηλότερα δυνατά επιτόκια για εσάς στην άμεση σύγκριση δανείων εκσυγχρονισμού.

Στη συνέχεια, η filancoop προσδιορίζει τα δάνεια εκσυγχρονισμού των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που είναι τα καταλληλότερα για εσάς και το έργο εκσυγχρονισμού σας. Μια τέτοια έρευνα κατάστασης είναι ουδέτερη ως προς τη βαθμολογία Schufa, δηλαδή δεν επηρεάζει την προσωπική σας βαθμολογία Schufa. Μόνο όταν έχετε αποφασίσει για ένα συγκεκριμένο τραπεζικό δάνειο και στείλετε τα έγγραφά σας στην τράπεζα, η τράπεζα κάνει έρευνα Schufa στο πλαίσιο του πιστωτικού ελέγχου. Θα λάβετε τις προσφορές σας για δάνεια ηλεκτρονικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αμέσως μετά τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου όρων και την εισαγωγή όλων των απαιτούμενων στοιχείων. Εκτός από την υποβολή των εγγράφων σας στην τράπεζα, πρέπει επίσης να αποδείξετε την ταυτότητά σας. Μπορείτε να ταυτοποιηθείτε μέσω Post-Ident ή Video-Ident.

Μόλις νομιμοποιηθείτε επιτυχώς, το πιστωτικό ίδρυμα ελέγχει τα έγγραφά σας για την πληρότητα και την ορθότητά τους. Εάν λείπει κάτι, θα επικοινωνήσουν μαζί σας αμέσως. Είτε το δάνειο απορριφθεί είτε εγκριθεί, το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα αποστείλει σε κάθε περίπτωση γραπτή ενημέρωση. Η διάρκεια του πιστωτικού ελέγχου διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα. Εάν χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική διαδικασία για την αίτηση δανείου, δηλαδή υποβάλετε τα απαιτούμενα έγγραφα μέσω φόρτωσης εγγράφων και ολοκληρώσετε τη νομιμοποίηση μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης μέσω βίντεο, το ποσό του δανείου που ζητήσατε θα καταβληθεί ιδανικά εντός 48 ωρών.

Ειδικά χαρακτηριστικά των δανείων εκσυγχρονισμού

Απονομή μόνο σε ιδιοκτήτες ακινήτων

Κατά κανόνα, οι τράπεζες χορηγούν δάνεια για εκσυγχρονισμό μόνο σε ιδιοκτήτες ακινήτων. Εάν μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ιδιοκτήτης σπιτιού ή διαμερίσματος, θα λάβετε ευνοϊκότερους όρους από τα πιστωτικά ιδρύματα. Μια ιδιοκατοικούμενη κατοικία μπορεί να επιβαρυνθεί με εμπράγματο βάρος. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο κανόνας. Υπάρχει επίσης δάνειο εκσυγχρονισμού χωρίς εγγραφή στο κτηματολόγιο.

Απαιτούμενα ίδια κεφάλαια για δάνειο υψηλού εκσυγχρονισμού

Εάν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε εκτεταμένες οικοδομικές παρεμβάσεις αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, η τράπεζα μπορεί να ζητήσει μερίδιο ιδίων κεφαλαίων. Θα πρέπει τότε να είστε σε θέση να πληρώσετε μέρος του κόστους εκσυγχρονισμού χωρίς δάνειο. Το μερίδιο του μετοχικού κεφαλαίου είναι συνήθως 20 έως 30 τοις εκατό.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Παράγοντες κόστους στον εκσυγχρονισμό

Εάν θέλετε να βρείτε δάνειο εκσυγχρονισμού για το κτιριακό σας έργο, θα πρέπει πρώτα να αναπτύξετε μια ιδέα εκσυγχρονισμού ή να αποκτήσετε μια γενική εικόνα του κόστους που συνεπάγεται. Το πόσο κοστίζει ο εκσυγχρονισμός εξαρτάται πρωτίστως από το είδος του εκσυγχρονισμού. Οι συνήθεις τύποι εργασίας είναι:

 • Ανανέωση της θέρμανσης
 • Μόνωση της πρόσοψης/στέγης
 • Εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος
 • Ανανέωση της εντοιχισμένης κουζίνας
 • Ανακαίνιση μπάνιου
 • Μετατροπή στέγης

Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν σημαντικά το κόστος του εκσυγχρονισμού είναι η ηλικία, ο τύπος κατασκευής και το μέγεθος του ακινήτου σας, καθώς και η κατάστασή του. Το υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για τις εργασίες, η ποσότητα των απαιτούμενων εργασιών και το αν θα κάνετε μέρος των εργασιών μόνοι σας θα έχουν επίσης αντίκτυπο στην τιμή της δομικής ανακαίνισης.

Τύπος εκσυγχρονισμού Κόστος – Τιμές οδηγού
Στέγες ca. 100 EUR/m²
Μόνωση στέγης ca. 125 EUR/m²
Μετατροπή στέγης ca. 600 EUR/m²
Μόνωση εξωτερικών τοίχων ca. 160 EUR/m²
Αντικατάσταση παραθύρων ca. 500 EUR/Fenster
Εξωτερικός σοβάς ca. 70 EUR/m²
Μόνωση οροφής υπογείου ca. 40 EUR/m²

3 βήματα για το κλείσιμο ενός δανείου

Υποβάλετε μια δωρεάν & μη δεσμευτική πιστωτική έρευνα

Λήψη πιστωτικών προσφορών

Σύναψη σύμβασης πίστωσης

Για την πίστωση >>

Εκσυγχρονισμός, ανακαίνιση και ανακαίνιση σε σύγκριση

Ανάπλαση

Εάν θέλετε να αποκαταστήσετε τις ζημιές, τότε πραγματοποιείται ανακαίνιση. Στόχος αυτών των διαρθρωτικών μέτρων είναι η αποκατάσταση της αρχικής κατάστασης του κτιρίου. Η αποκατάσταση περιλαμβάνει, για παράδειγμα:

 • την εξάλειψη της μούχλας σε εσωτερικούς χώρους
 • Επισκευή ρωγμών στον εξωτερικό σοβά
 • Τρύπες στην οροφή

Ανακαίνιση

Αν το οικιστικό ακίνητο απλώς ανανεώνεται ή εξωραΐζεται, πρόκειται για ανακαίνιση. Και εδώ, επίσης, θέλετε να επιστρέψετε σε μια αρχική κατάσταση με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει κάποιο ελάττωμα του κτιρίου που πρέπει να αφαιρεθεί. Οι πιο συνηθισμένες αισθητικές επισκευές περιλαμβάνουν:

 • Βάψιμο και ταπετσάρισμα των εσωτερικών τοίχων
 • Τοποθέτηση νέων δαπέδων

Εκσυγχρονισμός

Εάν πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια αποκατάσταση ή οπτικό καλλωπισμό, αλλά για τη βελτίωση ενός τμήματος του κτιρίου, τότε αυτό εκσυγχρονίζεται. Ο εκσυγχρονισμός αποσκοπεί στην προσαρμογή του κτιρίου στα πλέον σύγχρονα δομικά πρότυπα, ώστε να αυξηθεί η χρηστική του αξία. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει ζημία για να πραγματοποιηθεί ο εκσυγχρονισμός. Τυπικά παραδείγματα είναι:

 • Αντικατάσταση άθικτων γυαλιών και υαλοπινάκων
 • Μόνωση προηγουμένως μη μονωμένων τμημάτων του κτιρίουe
 • Μετατροπή σε πιο ενεργειακά αποδοτικό σύστημα θέρμανσης
 • Βελτίωση της πυροπροστασίας
 • Βελτίωση της ηχομόνωσης

Συχνές ερωτήσεις για το δάνειο εκσυγχρονισμού

Με ορισμένες τράπεζες, είναι δυνατή η συγχρηματοδότηση του απαραίτητου εκσυγχρονισμού επιπλέον της χρηματοδότησης της κατασκευής για την αγορά του ακινήτου. Και τα δύο έργα εκτελούνται συνήθως στο πλαίσιο μιας δανειακής σύμβασης. Οι χρηματοπιστωτικές εταιρείες συχνά αποφασίζουν αν είναι δυνατό ένα πρόσθετο δάνειο εκσυγχρονισμού με βάση την αξία του ακινήτου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, σε περίπτωση αποτυχίας του οικοδομικού σας έργου, οι τράπεζες δεν υπερβαίνουν το όριο δανεισμού του σπιτιού σας όταν χορηγούν δάνειο εκσυγχρονισμού. Έτσι, μπορείτε να λάβετε το πολύ τόσα χρήματα για τον εκσυγχρονισμό του ακινήτου σας όσα αξίζει. Επιπλέον, κατά τη χορήγηση ενός τέτοιου συνδυασμού δανείων, οι τράπεζες βεβαιώνονται ότι τα σχεδιαζόμενα μέτρα εκσυγχρονισμού αυξάνουν την αξία του ακινήτου. Συνεπώς, η εγκατάσταση νέων παραθύρων είναι πιθανότερο να υποστηριχθεί από την αντικατάσταση ταπετσαριών και δαπέδων.

Ένα δάνειο εκσυγχρονισμού αξίζει συνήθως από ένα ποσό επένδυσης 5.000 ευρώ. Μικρότερα ποσά μπορούν να χρηματοδοτηθούν με ένα απλό δάνειο με δόσεις, δεδομένου ότι αυτός ο τύπος δανείου δεν απαιτεί απόδειξη ιδιοκτησίας ή δέσμευση ακινήτου. Εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε έναν εκσυγχρονισμό που θα κοστίσει πάνω από 50.000 ευρώ, ένα κατασκευαστικό δάνειο έχει περισσότερο νόημα. Στην περίπτωση αυτή, επωφελείστε από ακόμη πιο ευνοϊκά επιτόκια από ό,τι με ένα δάνειο εκσυγχρονισμού, το οποίο είναι αισθητό με υψηλά ποσά δανείου.

Το πραγματικό επιτόκιο - που ονομάζεται επίσης πραγματικό επιτόκιο Έτηszins ή Έτηseffective interest rate - δείχνει πόσο υψηλό είναι το κόστος για ένα δάνειο εκσυγχρονισμού. Το πραγματικό επιτόκιο υπολογίζεται με βάση επιμέρους παραμέτρους, όπως η διάρκεια του δανείου ή το ποσό των μηνιαίων δόσεων του δανείου. Επιπλέον, οι οικονομικές απαιτήσεις του εκάστοτε δανειολήπτη είναι καθοριστικές.

Συνήθως μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο δάνειο εκσυγχρονισμού σας εντός λίγων εργάσιμων ημερών. Ο χρόνος επεξεργασίας εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για παράδειγμα, εξαρτάται από το πόσο γρήγορα υποβάλλετε τα έγγραφά σας. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο κατά τη διαδικασία πιστοποίησης ταυτότητας εάν χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία αναγνώρισης μέσω βίντεο αντί της ταχυδρομικής αναγνώρισης - εφόσον η δανείστρια τράπεζα προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Η ηλεκτρονική υπογραφή μετά την επιτυχή ταυτοποίηση μέσω βίντεο επιταχύνει επίσης την εκταμίευση του δανείου.