Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Καταναλωτική πίστωση Στο λογαριασμό σας σήμερα

Συγκρίνετε τώρα χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Βρείτε γρήγορα το σωστό καταναλωτικό δάνειο με την filancoop

Αγοράζοντας μια νέα κουζίνα, αντικαθιστώντας ένα χαλασμένο πλυντήριο ρούχων ή χρηματοδοτώντας τις διακοπές των ονείρων σας - ένα καταναλωτικό δάνειο σας δίνει την οικονομική ευχέρεια να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία συνεργαζόμενων τραπεζών, μπορείτε να επωφεληθείτε από ιδιαίτερα ευνοϊκές προσφορές για το δάνειο που επιθυμείτε στην filancoop. Παρεμπιπτόντως: η λήψη του καταναλωτικού σας δανείου είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη με την filancoop από ό,τι με τις τράπεζες των υποκαταστημάτων. Με την πλήρως ψηφιακή διαδικασία υποβολής αιτήσεων, όλα γίνονται εντελώς ηλεκτρονικά, από την αίτηση για τους όρους μέχρι την τελική αίτηση δανείου. Με την filancoop μπορείτε να συγκρίνετε πάνω από 70 δάνεια από διάφορες τράπεζες και, εάν είναι απαραίτητο, να λάβετε συμβουλές από τους έμπειρους ειδικούς μας σε θέματα δανείων σχετικά με τις επιθυμίες και τις επιλογές σας.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Αυτό το Πλεονεκτήματα σας προσφέρει ένα καταναλωτικό δάνειο

Τα καταναλωτικά δάνεια αφορούν βασικά κάθε αγορά που χρηματοδοτούν οι ιδιώτες μέσω δανείου (συνήθως με ατομικό δάνειο δόσεων). Για την αναδιάρθρωση του χρέους, τη χρηματοδότηση υπηρεσιών ή μέτρων εκσυγχρονισμού, λαμβάνονται υπόψη άλλες μορφές πίστωσης. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των καταναλωτικών δανείων είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε καταναλωτικά αγαθά ακόμη και αν δεν έχετε τα οικονομικά μέσα διαθέσιμα εκείνη τη στιγμή, ή μόνο εν μέρει.

Είτε αγοράζετε καινούργια έπιπλα είτε τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών, πολλοί έμποροι λιανικής πώλησης προσφέρουν ελκυστικές εκπτώσεις μετρητοίς στα προϊόντα τους, εάν πληρώσετε άμεσα ολόκληρο το ποσό. Έτσι, με το ποσό που είναι διαθέσιμο από την πίστωσή σας, εξοικονομείτε σημαντικά από την αγορά σας. Το καταναλωτικό δάνειο είναι ένα δάνειο με δόσεις που οι τράπεζες σας διαθέτουν για ελεύθερη χρήση. Συνεπώς, δεν δεσμεύεστε από μια συγκεκριμένη αγορά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάνειό σας ελεύθερα.

Με τα ευνοϊκά επιτόκια τους, τα καταναλωτικά δάνεια προσφέρουν άλλο ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα. Πολλοί καταναλωτές εξακολουθούν να καταφεύγουν στην πολύ ακριβότερη διευκόλυνση υπερανάληψης για να καλύψουν τις χρηματοδοτικές τους ανάγκες. Μπορεί να είναι βολικό στην αρχή αν το ποσό αφαιρείται αυτόματα από το λογαριασμό σας, ανεξάρτητα από την κάλυψη. Ωστόσο, οι περισσότερες τράπεζες σας κάνουν να πληρώνετε ακριβά αυτή την υπηρεσία με τη μορφή υψηλών επιτοκίων, συχνά διψήφιου ποσοστού. Επιπλέον, το ποσό που επιτρέπεται να υπερβείτε το λογαριασμό σας είναι συνήθως περιορισμένο, οπότε συχνά έχετε περιορισμένα οικονομικά περιθώρια.

Υπολογισμός της καταναλωτικής πίστωσης

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Με filancoop σε λίγα βήματα στο επιθυμητό δάνειο σας

Συγκρίνετε καταναλωτικά δάνεια εύκολα και γρήγορα με την filancoop και λάβετε τις προσωπικές σας προσφορές μέσα σε λίγα λεπτά. Μαζί μας, μπορείτε να βρείτε ένα ελκυστικό δάνειο για τις προσωπικές σας ανάγκες σε τρία μόνο βήματα και να υποβάλετε αίτηση απευθείας ηλεκτρονικά.

Εκτός από το ποσό του δανείου και την επιθυμητή διάρκεια, καταχωρίστε τον σκοπό "ελεύθερη χρήση" για το καταναλωτικό σας δάνειο. Χρειαζόμαστε επίσης πρόσθετες πληροφορίες για εσάς και την οικονομική σας κατάσταση, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε κατάλληλα δάνεια. Φυσικά, θα αντιμετωπίσουμε αυτές τις πληροφορίες με εμπιστευτικότητα. Εάν θέλετε να εισάγετε έναν δεύτερο δανειολήπτη για να επιτύχετε καλύτερους όρους, μπορείτε επίσης να εισάγετε τις σχετικές πληροφορίες εδώ.

Αφού κάνετε όλες τις απαραίτητες καταχωρήσεις για το καταναλωτικό σας δάνειο, θα εμφανιστούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι διάφορες προσφορές από τις συνεργαζόμενες τράπεζες για την ατομική σας σύγκριση. Αναφέρονται με σαφήνεια, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε το πραγματικό επιτόκιο και το ποσό της δόσης με μια ματιά. Συμβουλή: Εκτός από τους όρους, να εξετάζετε πάντα τους αντίστοιχους όρους και προϋποθέσεις της τράπεζας. Δεν είναι κάθε προσφορά κατάλληλη για τις προσωπικές σας απαιτήσεις.

Εάν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε στη σύγκριση των προσφορών μας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το καταναλωτικό δάνειο που επιθυμείτε απευθείας ηλεκτρονικά μέσω της filancoop. Στη συνέχεια, στείλτε όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην αντίστοιχη τράπεζα ταχυδρομικώς ή ανεβάστε τα εύκολα στο διαδίκτυο. Για την απαιτούμενη νομιμοποίηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία ταχυδρομικής ή βιντεοσκοπημένης ταυτοποίησης.

Καταναλωτικά δάνεια για τις προσωπικές σας ανάγκες

.

Στην filancoop, εστιάζουμε στην εξεύρεση ελκυστικών δανείων που είναι προσαρμοσμένα στην προσωπική σας κατάσταση και τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Αποδίδετε σημασία στην όσο το δυνατόν ταχύτερη αποπληρωμή του ποσού του δανείου σας ή προτιμάτε ένα δάνειο με χαμηλότερη μηνιαία δόση και μεγαλύτερη διάρκεια; Οι προσφορές των συνεργαζόμενων τραπεζών μας βασίζονται πάντα στις δικές σας ανάγκες, καθώς και στις οικονομικές και προσωπικές σας απαιτήσεις.

Καταναλωτική πίστη: σύγκριση του ποσού του δανείου, των τόκων και των μηνιαίων δόσεων

Οι μηνιαίες δόσεις για το καταναλωτικό σας δάνειο εξαρτώνται από το ποσό του δανείου, την επιλεγμένη διάρκεια και το ύψος των τόκων. Γενικά, καθώς αυξάνεται το ποσό του δανείου και το επιτόκιο, αυξάνεται και το ποσό των μηνιαίων αποπληρωμών. Με μικρότερη διάρκεια, αυξάνεται και η καταβλητέα δόση. Από την άλλη πλευρά, εξοικονομείτε το συνολικό οφειλόμενο ποσό και μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποπληρωμή του δανείου σας νωρίτερα.

Ο πρακτικός Υπολογιστής δανείων μας σας βοηθά να συγκρίνετε τους όρους για το προσωπικό σας καταναλωτικό δάνειο online και να υπολογίσετε το κόστος σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας στην υπηρεσία δωρεάν πιστωτικών συμβουλών.

info_outline
Σημαντικό
Πολλές τράπεζες σας προσφέρουν τη δυνατότητα βραχυπρόθεσμης διακοπής των δόσεων ως πρόσθετη επιλογή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δεν χρειάζεται να κάνετε καμία πληρωμή δανείου. Σε αντάλλαγμα, ωστόσο, η διάρκεια παρατείνεται αυτόματα με την αναστολή της αποπληρωμής. Ως εκ τούτου, θα πρέπει επίσης να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα να συντομεύσετε τη διάρκεια του δανείου σας με έκτακτες αποπληρωμές ή να μειώσετε την επιβάρυνση των τόκων.

Παράδειγμα υπολογισμού για καταναλωτικό δάνειο με ποσό δανείου 2.500 ευρώ:

Διάρκεια Πραγματικός τόκος Μηνιαίο ποσοστό Έξοδα τόκων
24 Μήνες 2,0 % 106,33 EUR 51,94 EUR
24 Μήνες 3,0 % 107,41 EUR 77,80 EUR
48 Μήνες 2,0 % 54,22 EUR 102,47 EUR
48 Μήνες 3,0 % 55,29 EUR 153,97 EUR

 

info_outline
Σημείωση
Για το καταναλωτικό σας δάνειο, τα πραγματικά επιτόκια εξαρτώνται από την ατομική σας οικονομική κατάσταση.

3 βήματα για ένα καταναλωτικό δάνειο

Υποβάλετε μια δωρεάν & μη δεσμευτική πιστωτική έρευνα

Λήψη πιστωτικών προσφορών

Σύναψη σύμβασης πίστωσης

Για την πίστωση >>

Για να αυξήσετε τις πιθανότητες έγκρισης της αίτησης δανείου σας

Το αν μια τράπεζα εγκρίνει την αίτησή σας για καταναλωτικό δάνειο εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πρώτα απ' όλα, εσείς ως δανειολήπτης πρέπει να πληροίτε ορισμένες προϋποθέσεις προκειμένου η τράπεζα να χορηγήσει το δάνειο. Οι πιστωτικές απαιτήσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

 • Ηλικία ενηλικίωσης
 • σταθερό Κατοικία στην Ελλάδα
 • Απόδειξη του εισοδήματος καθώς και του είδους και της διάρκειας της εργασιακής σχέσης
 • επαρκής πιστοληπτική ικανότητα (όσο καλύτερη είναι η πιστοληπτική ικανότητα, τόσο χαμηλότερα είναι τα επιτόκια)
 • Εγγύηση δανείου και εγγυητές

Εάν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητες να εγκριθεί το καταναλωτικό σας δάνειο, βεβαιωθείτε ότι το ποσό του δανείου ταιριάζει με τα τρέχοντα εισοδήματα και τις δαπάνες σας. Εξάλλου, η τράπεζα πρέπει να εμπιστεύεται ότι μπορείτε να αποπληρώσετε σωστά το επιθυμητό ποσό στις οφειλόμενες δόσεις. Στο πλαίσιο αυτό, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τα δεδομένα σας με την SCHUFA μέσω της αυτοαξιολόγησης SCHUFA. Διαγράψτε τυχόν λάθη και ξεπερασμένες καταχωρίσεις που μειώνουν την πιστοληπτική σας ικανότητα. Πρόσθετη ασφάλεια παρέχεται από έναν δεύτερο δανειολήπτη, τον οποίο μπορείτε να προσδιορίσετε απευθείας στο αίτημα όρων στην filancoop.

Δωρεάν συμβουλές
+39 350 968 5349

Καταναλωτική πίστωση ή δάνειο με ειδικό προορισμό?

Εκτός από ένα καταναλωτικό δάνειο με ελεύθερη χρήση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα δάνειο με δόσεις για συγκεκριμένο σκοπό στην filancoop. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των ακόλουθων εναλλακτικών επιλογών:

 • Αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα
 • Στέγαση (για παράδειγμα για μέτρα μετατροπής ή ανακαίνισης)
 • Εμπόριο (αποκλειστικά για ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους)
 • Αναδιάρθρωση χρέους (αποπληρωμή παλαιών και ακριβών δανείων)
info_outline
Συμβουλή
Με τη δέσμευση, οι τράπεζες προσφέρουν συχνά δάνεια με δόσεις με ευνοϊκότερο επιτόκιο από ό,τι τα δάνεια ελεύθερης χρήσης. Εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα όχημα, για παράδειγμα, συχνά έχετε καλύτερους όρους με ένα δάνειο αυτοκινήτου με ειδικό προορισμό.

Πάρτε το προσωπικό σας καταναλωτικό δάνειο το συντομότερο δυνατό

Από πολλές απόψεις, μπορείτε να επηρεάσετε το πότε το επιθυμητό ποσό πίστωσης από το καταναλωτικό σας δάνειο θα είναι διαθέσιμο σε εσάς. Ως εκ τούτου, χρησιμοποιήστε όλες τις διαθέσιμες δυνατότητες για να επιταχύνετε τη διαδικασία χορήγησης ενός δανείου προς όφελός σας. Για παράδειγμα, συγκεντρώστε εγκαίρως όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Τα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν στην τράπεζα εξαρτώνται συνήθως από την ομάδα των ατόμων, τον τύπο του δανείου και τις επιμέρους απαιτήσεις του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος. Για ένα καταναλωτικό δάνειο, εσείς ως ιδιώτης χρειάζεστε συνήθως τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Υπογεγραμμένη αυτοαποκάλυψη
 • Μισθοί και ημερομίσθια των τελευταίων μηνών
 • Τραπεζικές καταστάσεις των τελευταίων εβδομάδων
 • Αντίγραφο έγκυρου δελτίου ταυτότητας (ή διαβατηρίου)
 • Σύμβαση εργασίας σε αντίγραφο
 • Πληροφορίες για περαιτέρω εισοδήματα

Για να εξοικονομήσετε ακόμη περισσότερο χρόνο, πολλές τράπεζες σας προσφέρουν μια βολική δυνατότητα μεταφόρτωσης εγγράφων, με την οποία μπορείτε να καταθέσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα απευθείας στο σύστημα της τράπεζάς σας. Η απαιτούμενη νομιμοποίηση μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί γρήγορα και εύκολα μέσω της διαδικασίας Video-Ident. Σε αντίθεση με τη διαδικασία Post-Ident, δεν χρειάζεται να εμφανιστείτε αυτοπροσώπως σε ένα ταχυδρομικό γραφείο. Η νομιμοποίηση γίνεται με την ταυτότητά σας απευθείας από το σπίτι σας μέσω μιας κάμερας.