Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Βρείτε χρηματοδότηση και εκπληρώστε επιθυμίες

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Αυτό ισχύει για το Εφαρμογή

Απαιτούμενα έγγραφα

Κατά τη διάρκεια της αίτησης για δάνειο, πρέπει να υποβάλλετε διάφορα έγγραφα στη δανείστρια τράπεζα. Αυτά χρησιμεύουν ως απόδειξη ότι πράγματι πληροίτε τις ισχύουσες απαιτήσεις. Τα ακριβή έγγραφα που απαιτούνται εξαρτώνται από τον τύπο της χρηματοδότησης και τον δανειστή. Ωστόσο, συνήθως απαιτούνται τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Löhne/Lohnsumme
 • Τραπεζικές βεβαιώσεις με απόδειξη αποδοχών/μισθού (μη επεξεργασμένες)
 • Γνωστοποίηση αποδοχών για τους δημόσιους υπαλλήλους
 • Κατάσταση συντάξεων, κατά περίπτωση
 • ειδοποιητήρια προσδιορισμού φόρου (π.χ. για αυτοαπασχολούμενους και άλλα πρόσωπα που δεν μπορούν να αποδείξουν το εισόδημά τους μέσω μισθολογικών καταστάσεων).
 • BWA - Ανάλυση διαχείρισης επιχειρήσεων (για αυτοαπασχολούμενους)

Γενικές απαιτήσεις

Οι δανειστές θέλουν να διατηρήσουν τον κίνδυνο αθέτησης όσο το δυνατόν χαμηλότερα. Για το λόγο αυτό, υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίτε ως δανειολήπτης. Οι ακριβείς απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τράπεζα, αλλά κατά κανόνα τα κριτήρια αυτά είναι δεσμευτικά:

 • Ηλικία ενηλικίωσης
 • Κατοικία στην Ελλάδα
 • Λογαριασμός στην Ελλάδα
 • Τακτικό εισόδημα
 • Zahlungsfähigkeit
 • positives Zahlungsverhalten

Υπολογίστε τη χρηματοδότησή σας

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Παραδείγματα συνθηκών

Το ακόλουθο παράδειγμα υπολογισμού θα πρέπει να σας καταστήσει σαφές πώς το κόστος της χρηματοδότησής σας μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα με τη διάρκεια που θα επιλέξετε και τις πραγματικές Έτηzins. Ενώ οι μηνιαίες δόσεις είναι χαμηλότερες με μεγαλύτερη διάρκεια, το συνολικό κόστος της χρηματοδότησης είναι συνολικά υψηλότερο.

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Πραγματικός τόκος Μηνιαίο ποσοστό Gesamter Έξοδα τόκων
20.000,00 EUR 84 Μήνες 4,0 % 273,38 EUR 2.963,59 EUR
20.000,00 EUR 72 Μήνες 4,0 % 312,90 EUR 2.529,06 EUR
10.000,00 EUR 84 Μήνες 4,0 % 136,69 EUR 1.481,80 EUR
10.000,00 EUR 72 Μήνες 4,0 % 156,45 EUR 1.264,53 EUR

έκθεση πελατών της filancoop

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω

Κάντε κλικ στην ηλεκτρονική αίτηση

Πρώτα απ' όλα, χρησιμοποιήστε τον δωρεάν υπολογιστή χρηματοδότησης για να πάρετε μια ιδέα για το κόστος που μπορεί να συνεπάγεται η χρηματοδότηση. Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετε το επιθυμητό καθαρό ποσό δανείου, τη διάρκεια και ένα πραγματικό Έτηzins σε ποσοστό στην αριθμομηχανή. Η αριθμομηχανή θα σας δείξει αμέσως πόσο υψηλή μπορεί να είναι η μηνιαία δόση, τα Έξοδα τόκων και το συνολικό κόστος του δανείου για τα βασικά δεδομένα που έχετε εισάγει.

Μόλις καθοριστούν τα βασικά δεδομένα, μπορείτε να ζητήσετε τους όρους χωρίς καμία υποχρέωση. Για να μπορέσουμε να προσαρμόσουμε τις προσφορές χρηματοδότησης ξεχωριστά σε εσάς και την κατάστασή σας, είναι απαραίτητο να παρέχετε πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας και τις οικονομικές σας απαιτήσεις. Μεταξύ άλλων, θα ερωτηθείτε σχετικά με το μέγεθος του νοικοκυριού σας, την οικογενειακή σας κατάσταση και το εισόδημά σας. Μπορείτε επίσης να κατονομάσετε έναν δεύτερο δανειολήπτη εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για κοινό δάνειο. Αφού υποβάλετε την αίτησή σας, θα λάβετε έναν κατάλογο με τις κατάλληλες προσφορές χρηματοδότησης στην προσωπική σας επισκόπηση.

Εξετάστε προσεκτικά τις διάφορες προσφορές για να αποφασίσετε ποια χρηματοδότηση ταιριάζει καλύτερα σε εσάς και το έργο σας. Εάν χρειαστεί, οι ειδικοί μας σε θέματα δανείων θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις αποφασίσετε για μια προσφορά, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας κάνοντας κλικ στην επισκόπηση. Μάθετε από την προσφορά χρηματοδότησης ποια έγγραφα πρέπει να υποβληθούν και συγκεντρώστε τα ανάλογα. Ανάλογα με την τράπεζα, μπορείτε να υποβάλλετε τα έγγραφά σας είτε ταχυδρομικώς είτε ηλεκτρονικά. Στη συνέχεια, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προβείτε στη νομιμοποίηση. Ανάλογα με την τράπεζα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την αναγνώριση μέσω βίντεο ή τη διαδικασία Post-Ident.

Νομιμοποίηση για τη σύναψη της πίστωσης

Κατά τη διάρκεια της νομιμοποίησης, η ταυτότητά σας και όλες οι πληροφορίες ελέγχονται προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κατάχρηση της ταυτότητας. Η νομιμοποίηση αποτελεί επομένως σημαντικό μέρος της αίτησης χρηματοδότησης. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι εμποδίζει άλλους ανθρώπους να λάβουν χρηματοδότηση στο όνομά σας. Μπορείτε να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας με δύο διαφορετικούς τρόπους:

Διαδικασία Post-Ident

Επιβεβαιώνετε τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που έχετε παράσχει, προσκομίζοντας έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία σε ταχυδρομείο. Θα χρειαστείτε επίσης το κουπόνι Post-Ident, το οποίο μπορείτε να βρείτε στα έγγραφα της σύμβασής σας. Επί τόπου, ένας υπάλληλος του ταχυδρομείου θα ελέγξει αν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και θα διαβιβάσει αμέσως μια επιβεβαίωση στην τράπεζα.

Αναγνώριση βίντεο

Επιλέξτε τη διαδικασία Video-Ident αν θέλετε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία αναγνώρισης με ευκολία στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια κάμερα και μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Μετά τη βιντεοκλήση, θα λάβετε ένα TAN μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή SMS, το οποίο θα εισαγάγετε σε μια ηλεκτρονική φόρμα για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Η δανείστρια τράπεζα λαμβάνει αμέσως επιβεβαίωση.

Σε 3 βήματα προς τη χρηματοδότηση

Υποβάλετε μια δωρεάν & μη δεσμευτική πιστωτική έρευνα

Λήψη πιστωτικών προσφορών

Σύναψη σύμβασης πίστωσης

Σχετικά με τη χρηματοδότηση

Χρήσεις για κάθε ανάγκη

Όταν λαμβάνετε χρηματοδότηση μέσω της filancoop, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ διαφορετικών χρήσεων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη χρηματοδότησή σας με ευελιξία, εάν επιλέξετε "ελεύθερη χρήση" στην ηλεκτρονική αίτηση. Επιπλέον, οι χρήσεις αυτές είναι δυνατές μέσω της πύλης μας:

Αναδιάρθρωση χρέους

Η αναδιάρθρωση περιλαμβάνει τη λήψη χρηματοδότησης για την εξόφληση μιας ή περισσότερων υφιστάμενων χρηματοδοτικών ρυθμίσεων. Με τον τρόπο αυτό, οι όροι μπορούν να προσαρμοστούν και εξοικονομείτε τόκους, επειδή πληρώνετε μόνο μία δόση. Αυτό όχι μόνο σας δίνει μια καλύτερη εικόνα των οικονομικών σας, αλλά αυξάνει επίσης τις πιθανότητές σας να λάβετε μια άλλη έγκριση δανείου από την πρώτη στιγμή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δηλώνετε στον δανειστή ότι θέλετε να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση με την αναδιάρθρωση του χρέους σας.

Ζώντας

Εάν σκοπεύετε να προβείτε σε εργασίες ανακαίνισης ή εκσυγχρονισμού του ακινήτου, αναγράψτε τον σκοπό χρήσης "κατοικία". Εάν μπορεί να υποτεθεί ότι η αξία ενός ακινήτου θα αυξηθεί με τέτοια μέτρα, οι τράπεζες συχνά χορηγούν ευνοϊκότερους όρους και εδώ. Δεν πρόκειται για κατασκευαστικό δάνειο, αλλά για δάνειο που προορίζεται για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Αυτοκίνητο/Μηχανή

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα νέο όχημα, για παράδειγμα ένα νέο αυτοκίνητο ή μια μοτοσικλέτα, επιλέξτε "αυτοκίνητο/μοτοσικλέτα" ως σκοπό χρήσης. Στην περίπτωση αυτή, ο προσδιορισμός του σκοπού χρήσης μπορεί να έχει ιδιαίτερα θετική επίδραση στους όρους του δανείου. Δεδομένου ότι το όχημα αντιπροσωπεύει μια ισοδύναμη αξία και συνεπώς μια ασφάλεια για τη δανείστρια τράπεζα, προσφέρονται συνήθως ευνοϊκότερα επιτόκια.

Εμπορική

Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι επαγγελματίες έχουν συχνά ειδικές απαιτήσεις χρηματοδότησης. Προσδιορίστε "εμπορική" και επωφεληθείτε από τις προσφορές χρηματοδότησης που είναι προσαρμοσμένες σε αυτές τις ανάγκες. Επειδή, προσδιορίζοντας τον σκοπό χρήσης, φιλτράρονται μόνο οι συνεργάτες της filancoop που προσφέρουν δάνεια για μικρές επιχειρήσεις.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση

Είτε θέλετε να αγοράσετε έναν νέο καναπέ, μια νέα τηλεόραση επίπεδης οθόνης ή ένα αυτοκίνητο - όλο και περισσότεροι έμποροι προσφέρουν τη δική τους χρηματοδότηση. Αυτό ακούγεται αρχικά δελεαστικό, ειδικά με τη χρηματοδότηση με 0 τοις εκατό. Ωστόσο, η χρηματοδότηση από τον έμπορο συνδέεται συνήθως με πρόσθετο κόστος. Η υποχρεωτική ασφάλιση ή τα τέλη επεξεργασίας μπορεί να ανεβάσουν την τιμή. Συχνά τα έξοδα αυτά προστίθενται ήδη στην τιμή του προϊόντος, γεγονός που κάνει την ίδια τη χρηματοδότηση να φαίνεται φθηνή, αλλά η τιμή του προϊόντος είναι αντίστοιχα υψηλότερη. Επομένως, είναι σκόπιμο να συγκρίνετε διαφορετικούς εμπόρους και να πληρώσετε για την ευνοϊκή προσφορά με χρηματοδότηση από τράπεζα.

Κατ' αρχήν, η χρηματοδότηση είναι πάντα χρήσιμη όταν εκκρεμούν επενδύσεις για τις οποίες δεν υπάρχουν επαρκείς χρηματοδοτικοί πόροι. Για να αξίζει πραγματικά η χρηματοδότηση, θα πρέπει πρώτα να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές χρηματοδότησης μεταξύ τους για να πληρώσετε όσο το δυνατόν λιγότερα. Για να το κάνετε αυτό, απλά χρησιμοποιήστε τη δωρεάν σύγκριση χρηματοδότησης. Εισάγετε τα δεδομένα σας και εμείς φιλτράρουμε τις κατάλληλες προσφορές, τις οποίες συγκεντρώνουμε για εσάς σε μια επισκόπηση. Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση απευθείας ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός ποντικιού.

Όταν συγκρίνετε προσφορές χρηματοδότησης, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ύψος του πραγματικού επιτοκίου. Το πραγματικό επιτόκιο περιλαμβάνει το συνολικό ετήσιο κόστος. Επομένως, οι προσφορές που αποτελούνται από διαφορετικά στοιχεία κόστους μπορούν να συγκριθούν μεταξύ τους ιδίως με βάση αυτή την τιμή. Ισχύει το εξής: όσο χαμηλότερο είναι το πραγματικό επιτόκιο, τόσο πιο ευνοϊκή είναι η χρηματοδότηση.

Η χρηματοδότηση ή οι τόκοι μπορούν να ζητηθούν για φορολογικούς σκοπούς μόνο εάν ολόκληρο το ποσό του δανείου χρησιμοποιείται για τη δημιουργία εισοδήματος. Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο για να εκτελέσετε την εργασία σας, μπορείτε να διεκδικήσετε τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου στη φορολογική σας δήλωση. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο μόνο για να πηγαίνετε στον χώρο εργασίας σας, αυτό δεν είναι δυνατό.

Η βαθμολογία SCHUFA παρέχει πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό πληρωμών ενός ατόμου. Οι δανειστές χρησιμοποιούν αυτή τη βαθμολογία, μεταξύ άλλων, για να αποφασίσουν αν θα εγκρίνουν ή όχι μια αίτηση χρηματοδότησης. Όσο χειρότερη είναι η βαθμολογία, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες χρηματοδότησης. Ακόμη και αν εγκριθεί η χρηματοδότηση, η βαθμολογία μπορεί να επηρεάσει τους όρους. Με χειρότερη βαθμολογία, η τράπεζα πιθανόν να χρεώσει υψηλότερα επιτόκια, επειδή ο κίνδυνος αθέτησης είναι υποθετικά υψηλότερος.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: