SofortkreditSofortkredit

Πάρτε ένα δάνειο εξπρές και εξοικονομήστε χρόνο

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Γρήγορη χρηματοδότηση όταν μετράει

Ξαφνικά το πλυντήριο χαλάει, το αυτοκίνητο πρέπει να επισκευαστεί απροσδόκητα ή θέλετε να κάνετε ένα αυθόρμητο ταξίδι. Μερικές φορές προκύπτουν απρόβλεπτες δαπάνες και ο δικός σας προϋπολογισμός δεν επαρκεί πάντα για την άμεση κάλυψή τους. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ένα δάνειο εξπρές μπορεί να αποτελέσει λύση. Πρόκειται για ένα συνηθισμένο δάνειο με δόσεις. Ωστόσο, η ηλεκτρονική αίτηση και η ψηφιακή μεταφόρτωση όλων των σημαντικών εγγράφων διασφαλίζουν ότι η διαδικασία υποβολής αίτησης ολοκληρώνεται γρήγορα. Η νομιμοποίηση μέσω βιντεοκλήσης αντί για το τοπικό ταχυδρομείο εξοικονομεί επίσης χρόνο. Κατά συνέπεια, η απόφαση για την έγκριση ενός δανείου μπορεί να ληφθεί γρήγορα και τα χρήματα να εκταμιευθούν. Το δάνειο εξπρές αποκτά έτσι τη σημασία του από το γεγονός ότι από την αίτηση μέχρι την εκταμίευση των χρημάτων μεσολαβεί ελάχιστος χρόνος.

Γενικές απαιτήσεις

Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα συνηθισμένο δάνειο με δόσεις ή ένα δάνειο εξπρές - υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να πληροίτε σε κάθε περίπτωση προκειμένου να λάβετε έγκριση πίστωσης. Τα κριτήρια αυτά προβλέπονται από το νόμο για τη χορήγηση δανείων στην Ελλάδα και αποσκοπούν στην ταυτόχρονη προστασία των δανειστών και των δανειοληπτών:

  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Κατοικία στην Ελλάδα
  • Λογαριασμός στην Ελλάδα
  • τακτικό εισόδημα
  • επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Έγγραφα για δάνειο express

Για να διασφαλίσετε ότι η Εφαρμογή του δανείου express μπορεί να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό, είναι χρήσιμο να έχετε από την αρχή έτοιμα όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τα ανεβάσετε ή να τα στείλετε απευθείας όταν κάνετε αίτηση. Εάν υποβάλλετε όλα τα έγγραφα πλήρως και αμέσως, θα αποφύγετε τα ερωτήματα των τραπεζών. Αυτά κοστίζουν επίσης χρόνο και μπορούν να καθυστερήσουν άσκοπα την εκταμίευση του δανείου. Θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να προετοιμάσετε τα ακόλουθα έγγραφα, ώστε η αίτηση δανείου να διεκπεραιωθεί ιδιαίτερα γρήγορα:

  • Μισθοδοσία
  • Τραπεζικές βεβαιώσεις με απόδειξη μισθοδοσίας (π.χ. για μισθωτούς και ασκούμενους)
  • Αντίγραφο της σύμβασης εργασίας (για μισθωτούς)
  • ειδοποιητήρια προσδιορισμού φόρου (π.χ. για αυτοαπασχολούμενους και άλλα πρόσωπα που δεν μπορούν να αποδείξουν το εισόδημά τους μέσω μισθολογικών καταστάσεων).
πληροφορίες
Σημείωση
Ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση, η τράπεζα μπορεί να ζητήσει περαιτέρω έγγραφα. Οι καθοριστικοί παράγοντες είναι συχνά ο σκοπός του δανείου, το ποσό του δανείου και τυχόν πρόσθετες επιλογές. Οι ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν μπορούν να βρεθούν στις λεπτομέρειες της αντίστοιχης προσφοράς δανείου.

Υπολογίστε τις πιθανές συνθήκες

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Βρείτε και υποβάλετε αίτηση για ένα κατάλληλο δάνειο express

Στο πρώτο βήμα, ζητάτε πρώτα τους όρους. Για να το κάνετε αυτό, συμπληρώνετε την ηλεκτρονική φόρμα, παρέχοντας διάφορα στοιχεία για τον εαυτό σας, καθώς και τα έσοδα και τα έξοδά σας. Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τον καθορισμό προσφορών δανείων που είναι προσαρμοσμένες σε εσάς και τις απαιτήσεις σας και ταιριάζουν στα σχέδιά σας.

Μόλις συμπληρώσετε και υποβάλετε την ηλεκτρονική αίτηση, θα λάβετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου διάφορες προσφορές για δάνεια express. Συγκρίνετε όλες τις προσφορές και σταθμίστε ποιο δάνειο express είναι το καλύτερο για εσάς. Μόλις το αποφασίσετε, μπορείτε να υποβάλετε αμέσως αίτηση για το δάνειο express online.

Υπογράψτε τη σύμβαση δανείου και υποβάλετε την στην τράπεζα μαζί με όλα τα άλλα απαιτούμενα έγγραφα. Φυσικά, ο γρηγορότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι μέσω διαδικτυακής μεταφόρτωσης. Τώρα το μόνο που απομένει είναι να προσδιορίσετε τον εαυτό σας. Στη συνέχεια, η τράπεζα θα ελέγξει τα στοιχεία σας. Εάν όλες οι πληροφορίες είναι σωστές και πληροίτε τις προϋποθέσεις, το δάνειο express θα σας καταβληθεί.

Τι λένε οι πελάτες μας

Wir möchten uns sehr herzlich für die äußerst kompetente und immer freundlich-zugewandte Beratung von*** bedanken, die in unserer doch eher komplexen Angelegenheit zum Erfolg geführt hat.
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Έτσι ελέγχεται η ταυτότητα

Οι τράπεζες και οι συνεργάτες δανεισμού στην Ελλάδα είναι γενικά υποχρεωμένοι να επαληθεύουν την ταυτότητα όλων των αιτούντων. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζεται ότι οι χρηματοοικονομικές συναλλαγές δεν συνάπτονται για λογαριασμό άλλων προσώπων. Με τον τρόπο αυτό αποτρέπεται η κατάχρηση των ταυτοτήτων. Η νομιμοποίηση στο πλαίσιο της αίτησης δανείου εξυπηρετεί έτσι την ασφάλεια τόσο του δανειστή όσο και του δανειολήπτη.

Διαδικασία Video-Ident

Με τη διαδικασία αναγνώρισης μέσω βίντεο, συνομιλείτε τηλεφωνικά με έναν υπάλληλο μιας υπηρεσίας αναγνώρισης μέσω βίντεο. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, κρατάτε το δελτίο ταυτότητάς σας στην κάμερα, ώστε ο υπάλληλος να αναγνωρίσει όλες τις πληροφορίες και να τις συγκρίνει με τα στοιχεία σας. Για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία τη βιντεοκλήση, θα χρειαστείτε την έγκυρη φωτογραφική σας ταυτότητα, μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και μια συσκευή με δυνατότητα βίντεο (π.χ. smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή). Απαιτείται κινητό τηλέφωνο ή λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τη λήψη του TAN (= αριθμός συναλλαγής).

Μετά την ταυτοποίηση

Με τη διαδικασία Post-Ident, η ταυτοποίηση πραγματοποιείται από υπάλληλο σε υποκατάστημα της Deutsche Post. Ο υπάλληλος ελέγχει τις πληροφορίες που έχετε δώσει και τις συγκρίνει με τις πληροφορίες που αναγράφονται στη φωτογραφική σας ταυτότητα. Στη συνέχεια αποστέλλεται επιβεβαίωση στη δανείστρια τράπεζα. Εάν χρειάζεστε δάνειο εξπρές, ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ταυτοποίηση μέσω βιντεοκλήσης. Έτσι εξοικονομείτε χρόνο και τα χρήματα μπορούν να εκταμιευθούν ταχύτερα.

Συχνές ερωτήσεις zum Eilkredit

Αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση, θα λάβετε αμέσως τις προσφορές των προσωπικών σας δανείων. Εάν έχετε αποφασίσει να συνάψετε ένα δάνειο εξπρές, μπορείτε να το συνάψετε άμεσα με ένα κλικ του ποντικιού. Το πόσο γρήγορα θα σας καταβληθούν τα χρήματα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Μπορείτε να βοηθήσετε να επιταχύνετε τη διαδικασία μόνοι σας. Ανεβάστε όλα τα έγγραφα ηλεκτρονικά το συντομότερο δυνατό και πραγματοποιήστε τη νομιμοποίηση με βιντεοεντοπισμό και όχι ταχυδρομικώς. Εάν χρησιμοποιήσετε όλες τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές διαδικασίες, το δάνειο express μπορεί ιδανικά να εκταμιευθεί εντός 48 ωρών μετά την επαλήθευση από τον δανειστή.

Στην filancoop μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές για δάνεια express SCHUFA-neutral. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς να χρειάζεται να κάνετε καταχώρηση SCHUFA. Για τη σύγκριση υποβάλλεται μόνο ένα αίτημα για τους όρους και τις προϋποθέσεις. Μόνο όταν υπογράφετε μια σύμβαση δανείου γίνεται συγκεκριμένη έρευνα πιστοληπτικής ικανότητας. Αυτό αποθηκεύεται στο αρχείο SCHUFA και μπορεί να έχει αντίστοιχη επίδραση στη βαθμολογία SCHUFA.

Μία από τις προϋποθέσεις για την έγκριση πίστωσης είναι η επαρκής πιστοληπτική ικανότητα. Οι ίδιοι οι δανειστές αποφασίζουν τελικά σε ποιες περιπτώσεις θα εγκρίνουν μια αίτηση δανείου. Ωστόσο, όσο καλύτερη είναι η πιστοληπτική ικανότητα, τόσο μεγαλύτερες είναι οι πιθανότητες. Όσοι μπορούν να παρουσιάσουν μόνο μια μέτρια βαθμολογία εξακολουθούν να έχουν πιθανότητες οικονομικής στήριξης. Ένα δάνειο από ιδιώτες δανειστές μπορεί να είναι η λύση σε μια τέτοια περίπτωση. Σε ένα τέτοιο δάνειο, ιδιώτες χορηγούν δάνεια σε δανειολήπτες μέσω ορισμένων εταίρων δανεισμού. Οι όροι του πλαισίου είναι συνήθως πιο ευέλικτοι από ό,τι στα συμβατικά τραπεζικά δάνεια. Για το λόγο αυτό, οι αιτούντες με χαμηλότερη πιστοληπτική ικανότητα μπορούν επίσης να λάβουν δάνειο.

Κατ' αρχήν, όλα τα πρόσωπα που έχουν ενηλικιωθεί μπορούν να υποβάλουν αίτηση για δάνειο express, εφόσον πληρούν τις γενικές προϋποθέσεις για τη χορήγηση δανείου. Οι συνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι και οι αυτοαπασχολούμενοι μπορούν επίσης να εγκριθούν για δάνειο express. Από την άλλη πλευρά, όσοι λαμβάνουν μόνο κοινωνικές παροχές (π.χ. Hartz 4 ή επιδόματα ανεργίας) αντί του δικού τους τακτικού εισοδήματος δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Ανάλογα με τις κατευθυντήριες γραμμές του εκάστοτε δανειστή, είναι δυνατόν να υποβληθεί αίτηση για δάνειο express μαζί με έναν δεύτερο δανειολήπτη, προκειμένου να αντισταθμιστεί η έλλειψη εισοδήματος.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: