Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Δάνεια για δημοσίους υπαλλήλους με ευνοϊκούς όρους

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Πλεονεκτήματα ενός δανείου δημοσίου υπαλλήλου

Οι δανειστές χωρίζουν τις επαγγελματικές ομάδες σε διαφορετικές κατηγορίες κινδύνου όσον αφορά την αξιολόγηση του εισοδήματος. Στην περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων του δημόσιου τομέα (π.χ. εκπαιδευτικοί, αστυνομικοί ή διοικητικοί υπάλληλοι), το εισόδημα χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα ασφαλές, διότι λόγω της φύσης της απασχόλησης, τα θιγόμενα πρόσωπα μπορούν να απολυθούν μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Επιπλέον, ο μισθός είναι συγκριτικά υψηλός. Ο χαμηλός κίνδυνος αθέτησης αντανακλάται συχνά σε ευνοϊκότερους όρους για τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων. Η εμπειρία δείχνει ότι αυτά είναι τα κεντρικά Πλεονεκτήματα για αυτή την επαγγελματικής ομάδας:

 • Χαμηλά επιτόκια
 • Μακρές λήξεις (έως 120 Μήνες ανάλογα με τον δανειστή).
 • Υψηλά ποσά δανείων είναι επίσης δυνατά (μεταξύ 80.000 και 100.000 ευρώ ανάλογα με τον δανειστή).
 • Σταθερό επιτόκιο παρά τη μακροχρόνια διάρκεια

Αυτό ισχύει για τη χορήγηση δανείων δημοσίων υπαλλήλων

Γενικές απαιτήσεις

Για τα δάνεια των δημοσίων υπαλλήλων ισχύουν οι ίδιες γενικές απαιτήσεις που προβλέπονται από το νόμο για όλα τα άλλα δάνεια. Όποιος πληροί τα ακόλουθα κριτήρια μπορεί να υποβάλει αίτηση για δάνειο δημοσίου υπαλλήλου μέσω της πύλης μας:

 • Μόνιμο Κατοικία στην Ελλάδα και ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό
 • Συμπλήρωση του 18ου έτους της ζωής
 • Τακτικό εισόδημα και επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Υποβαλλόμενα έγγραφα

Προκειμένου οι δανειστές να είναι σε θέση να διαπιστώσουν αν οι πληροφορίες που έχετε παράσχει είναι σωστές και αν πράγματι πληροίτε τις απαιτήσεις, πρέπει να υποβληθούν ορισμένα δικαιολογητικά έγγραφα. Παρόλο που εξαρτάται από την εκάστοτε τράπεζα ποια ακριβώς έγγραφα απαιτούνται, αυτά είναι συνήθως αυτά που απαιτούνται για ένα δάνειο δημοσίου υπαλλήλου:

 • Υπογεγραμμένη σύμβαση πίστωσης
 • Ανακοινώσεις αποδοχών (συνήθως οι τρεις τελευταίες)
 • Τρέχουσες τραπεζικές καταστάσεις χωρίς περικοπές

Δείγμα υπολογισμών

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Αποτελεσματικό επιτόκιο Μηνιαίο ποσοστό Έξοδα τόκων
80.000,00 EUR 96 Μήνες 3,00 % 938,37 EUR 10.083,11 EUR
80.000,00 EUR 96 Μήνες 4,00 % 975,14 EUR 13.613,63 EUR
80.000,00 EUR 120 Μήνες 3,00 % 772,49 EUR 12.698,31 EUR
80.000,00 EUR 120 Μήνες 4,00 % 809,96 EUR 17.195,33 EUR

Υπολογίστε τους όρους σας

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

3 βήματα για ένα δάνειο δημοσίου υπαλλήλου

Συμπληρώστε πρώτα την ηλεκτρονική αίτηση. Όλες οι πληροφορίες που ζητάει μας βοηθούν να καταρτίσουμε ατομικές προσφορές δανείων για εσάς. Μεταξύ άλλων, παρέχετε πληροφορίες για τον εαυτό σας, τα εισοδήματα και τα έξοδά σας και το μέγεθος του νοικοκυριού σας. Εδώ εισάγετε επίσης τις βασικές πληροφορίες σχετικά με το δάνειο που επιθυμείτε για δημόσιο υπάλληλο: Ποιο ποσό δανείου χρειάζεστε και σε ποια χρονική περίοδο πρέπει να αποπληρωθεί το δάνειο δημοσίου υπαλλήλου; Υπάρχει δεύτερος δανειολήπτης ή είστε ο μοναδικός δανειολήπτης?

Αφού συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα, θα λάβετε τις προσφορές σας για προσωπικά δάνεια. Ρίξτε μια ματιά σε όλες τις προσφορές στην επισκόπησή σας για να αποφασίσετε ποιο δάνειο για δημοσίους υπαλλήλους είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς. Οι προσφορές είναι ιδιαίτερα εύκολο να συγκριθούν με βάση το πραγματικό επιτόκιο, το οποίο δείχνει το συνολικό κόστος του δανείου σας. Άλλες λεπτομέρειες του δανείου (π.χ. μη προγραμματισμένες αποπληρωμές) μπορούν επίσης να προβληθούν στην επισκόπηση.

Μόλις αποφασίσετε για ένα συγκεκριμένο δάνειο δημοσίου υπαλλήλου, μπορείτε να το αιτηθείτε αμέσως από τον υπολογιστή, το φορητό υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας. Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεται είναι να υποβάλετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στην τράπεζα και να επιβεβαιωθεί η ταυτότητά σας. Η υποβολή των εγγράφων μπορεί να γίνει μέσω φόρτωσης εγγράφων ή μέσω ταχυδρομείου. Η ταυτοποίηση λειτουργεί μέσω τηλεφωνικής κλήσης μέσω βίντεο ή σε υποκατάστημα του ταχυδρομείου.

Για να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας

Διαδικασία Video-Ident

Με την αναγνώριση βίντεο, πραγματοποιείτε μια κλήση βίντεο. Απλώς ευθυγραμμίζετε την ταυτότητά σας μπροστά από την κάμερα και ένας υπάλληλος της υπηρεσίας ταυτοποίησης μπορεί να επαληθεύσει την ταυτότητά σας. Αυτές είναι οι απαιτήσεις για αυτή τη μέθοδο:

 • Τερματικό με δυνατότητα λήψης βίντεο (PC, φορητός υπολογιστής, tablet ή smartphone)
 • Σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο
 • Ισχύον δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο
 • Κινητό τηλέφωνο για τη λήψη του αριθμού συναλλαγής (TAN)

Διαδικασία Post-Ident

Με τη διαδικασία Postident, μπορείτε απλώς να πάτε σε ένα υποκατάστημα του Ταχυδρομείου κοντά σας και να ζητήσετε από έναν υπάλληλο να πραγματοποιήσει την ταυτοποίηση επί τόπου. Για την παραλλαγή αυτή ισχύουν οι ακόλουθες απαιτήσεις:

 • Πλήρη πιστωτικά έγγραφα
 • Post-Ident-Coupon (επισυνάπτεται στη σύμβαση πίστωσης)
 • Ισχύουσα ταυτότητα με φωτογραφία

Εμπειρία unserer Kunden

Ήμασταν εξαιρετικά ικανοποιημένοι με τον διαχειριστή του λογαριασμού μας. Δεν ήταν πιεστικός, μας απαντούσε πάντα αμέσως και ήταν πολύ φιλικός. Πάντα ευτυχής να επιστρέψω
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Το δάνειο για δημοσίους υπαλλήλους είναι επίσης κατάλληλο για αναδιάρθρωση χρέους

Εάν τα επιτόκια των δανείων μειωθούν κατά τη διάρκεια της σύμβασης, οι δανειολήπτες μπορούν συχνά να Εξοικονομήστε χρήματα με αναπροσαρμογή. Όπως και κάθε άλλο δάνειο με δόσεις, το δάνειο δημοσίων υπαλλήλων μπορεί να επαναπρογραμματιστεί ανά πάσα στιγμή. Το κατά πόσον η εξαγορά αξίζει στην περίπτωσή σας εξαρτάται όχι μόνο από την εξοικονόμηση τόκων αλλά και από το ύψος μιας πιθανής ποινής πρόωρης αποπληρωμής. Για να εξαγοράσετε το υφιστάμενο δάνειό σας με ένα νέο δάνειο για δημοσίους υπαλλήλους, θα πρέπει να επικοινωνήσετε εκ των προτέρων με τον τρέχοντα δανειστή σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τους ενημερώσετε για την επιθυμητή ημερομηνία του νέου προγραμματισμού. Κατά την Εφαρμογή του νέου δανείου, θα πρέπει να αναφέρετε την αναδιάταξη ως σκοπό χρήσης. Διαφορετικά, ο νέος δανειστής θα υποθέσει ότι θέλετε να λάβετε πρόσθετη χρηματοδότηση επιπλέον του υφιστάμενου δανείου σας. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χειρότερες συνθήκες ή σε απόρριψη του δανείου.

Συχνές ερωτήσεις στο δάνειο των δημοσίων υπαλλήλων

Πολλοί δανειστές σας επιτρέπουν να αποπληρώσετε το δάνειο του δημοσίου υπαλλήλου σας πρόωρα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετο κόστος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η τράπεζα χάνει έσοδα από τόκους λόγω μιας τέτοιας μη προγραμματισμένης αποπληρωμής. Για να αντισταθμιστεί αυτή η απώλεια, μπορεί να χρεωθεί τέλος πρόωρης αποπληρωμής. Οι περισσότερες από τις τράπεζες και τους συνεργάτες με τους οποίους συνεργαζόμαστε επιτρέπουν τις μη προγραμματισμένες αποπληρωμές χωρίς χρέωση. Για να είστε ασφαλείς, ωστόσο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό αναφέρεται στη σύμβαση δανείου σας κατά την εγγραφή

Το δάνειο για δημοσίους υπαλλήλους προορίζεται, μεταξύ άλλων, για παραδοσιακούς δημοσίους υπαλλήλους όπως οι εκπαιδευτικοί, οι δικαστές ή οι αστυνομικοί. Επιπλέον, αυτό το είδος χρηματοδότησης είναι επίσης διαθέσιμο σε υπαλλήλους του δημόσιου τομέα οι οποίοι έχουν ισόβια σύμβαση εργασίας και, ως εκ τούτου, είναι δύσκολο να καταγγελθούν. Αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για τους διοικητικούς υπαλλήλους των δημόσιων ή δημοτικών αρχών. Τελικά, ο δανειστής αποφασίζει ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση.

Ναι. Επειδή, ανεξαρτήτως επαγγελματικής κατάστασης, κάθε δυνητικός δανειολήπτης υπόκειται σε έλεγχο πιστοληπτικής ικανότητας. Οι δανειστές είναι νομικά υποχρεωμένοι να το κάνουν αυτό. Ο νομοθέτης διασφαλίζει έτσι την προστασία τόσο των τραπεζών όσο και των αιτούντων. Διότι εάν χορηγούνται μόνο δάνεια που μπορούν να αποπληρωθούν από τον εκάστοτε δανειολήπτη σύμφωνα με τη σύμβαση, μπορούν να αποφευχθούν οι αθετήσεις πληρωμών. Μέρος του πιστωτικού ελέγχου είναι η αναζήτηση δεδομένων SCHUFA. Αυτό παραλείπεται μόνο εάν ο δανειστής λαμβάνει τα δεδομένα από άλλο πιστωτικό οργανισμό.

Εάν συγκρίνετε διαφορετικές προσφορές από διαφορετικούς δανειστές, μπορείτε να εξοικονομήσετε κόστος. Ακόμη και μικρές διαφορές στο επιτόκιο μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο σε εκτεταμένα δάνεια δημοσίων υπαλλήλων με μεγάλο πιστωτικό όγκο. Όσο χαμηλότερο είναι το πραγματικό επιτόκιο, τόσο λιγότερο θα πρέπει να πληρώσετε για το δάνειό σας. Επιπλέον, οι γενικοί όροι και προϋποθέσεις των τραπεζών μπορεί να διαφέρουν σημαντικά.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: