Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Το ηλεκτρονικό δάνειο με άμεση εκταμίευση

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για την filancoop

SCHUFA-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Ουδέτερη SCHUFA

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 zufriedene Kunden
Ικανοποίηση

Η filancoop διαμεσολαβεί δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβεία

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει το σκορ σας στο Schufa. Με το filancoop, μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας θα κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και θα διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Τα πλεονεκτήματά σας με μια ματιά

Εμπειρία και ικανότητα

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η filancoop ειδικεύεται στα δάνεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία έχει ήδη λάβει αρκετά βραβεία - μεταξύ των οποίων τα βραβεία "Καλύτερη Πιστωτική Πύλη" (2017) και "Ο πιο δίκαιος πιστωτικός πάροχος στην Ελλάδα" (2017). Επιπλέον, όλοι οι ειδικοί πιστωτικοί μας έχουν ολοκληρώσει μια άρτια κατάρτιση και μπορούν, ως εκ τούτου, να σας συμβουλεύσουν με επάρκεια.

Ασφάλεια

Όπως όλοι οι δανειστές, έτσι και η filancoop ως μεσίτης πιστώσεων υπόκειται στο τραπεζικό απόρρητο. Επιπλέον, η TÜV Saarland ελέγχει ετησίως τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες κανονισμούς προστασίας δεδομένων. Επιπλέον, η πιστοποιημένη κρυπτογράφηση SSL διασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάδοση δεδομένων. Επιπλέον, οι πληροφορίες σας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την αίτηση πίστωσης και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.

Αποκλειστικοί όροι

Μέσα από την πολυετή συνεργασία μας με περισσότερες από 20 τράπεζες και συνεργάτες, έχουμε καταφέρει να διαπραγματευτούμε πολλούς ειδικούς όρους για εσάς που είναι διαθέσιμοι μόνο στην filancoop. Αυτό σας εξοικονομεί χρήματα όταν συνάπτετε μια σύμβαση μέσω της πύλης μας.

επισκόπηση προσωπικής προσφοράς

Όταν χρησιμοποιείτε τη σύγκριση δανείων μας, έχετε μια προσωπική επισκόπηση των προσφορών. Περιέχει μόνο δάνεια που ανταποκρίνονται ακριβώς στις απαιτήσεις σας. Αυτό σας δίνει ακόμη περισσότερες πιθανότητες να λάβετε έγκριση δανείου, επειδή οι μηνιαίες δόσεις προσαρμόζονται στον προϋπολογισμό σας.

Γρήγορη αίτηση και εκταμίευση

.

Μαζί μας, μπορείτε εύκολα να υποβάλετε αίτηση για το φθηνό σας δάνειο online. Συγκρίνετε τα κατάλληλα δάνεια μέσω της επισκόπησης των προσφορών μέσα σε λίγα λεπτά και κάντε αίτηση για το δάνειο που επιθυμείτε από την άνεση του σπιτιού σας – μέσω υπολογιστή, smartphone ή tablet. Υποβάλετε τα έγγραφα και υπογράψτε τη σύμβαση δανείου – αυτό είναι επίσης δυνατό σε απευθείας σύνδεση μαζί μας. Το ίδιο ισχύει και για τη νομιμοποίηση. Αυτό επιταχύνει τη διαδικασία υποβολής αίτησης και το δάνειό σας μπορεί να εκταμιευθεί ακόμη ταχύτερα.

SCHUFA-neutral & non-binding

.

Η χρήση της διαδικτυακής μας πύλης και οι συμβουλές που παρέχονται από τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης είναι δωρεάν. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε και να συγκρίνετε τους όρους διαφόρων τραπεζών και εταίρων δανεισμού χωρίς καμία υποχρέωση. Αυτό δεν επηρεάζει τη βαθμολογία SCHUFA, επειδή οι πιστωτικοί οργανισμοί δεν λαμβάνουν υπόψη τους τα αιτήματα για όρους. Μόνο όταν υποβάλλετε αίτηση για ένα συγκεκριμένο δάνειο, πραγματοποιείται έρευνα πιστοληπτικής ικανότητας και αποθηκεύεται στο αρχείο σας.

Παραδείγματα υπολογισμού

Ο πίνακας δείχνει πώς το ποσό του δανείου, η διάρκεια του δανείου και το ΣΕΠΕ μπορούν να επηρεάσουν το κόστος του δανείου. Σε τελική ανάλυση, ωστόσο, ο ίδιος ο δανειστής και η οικονομική σας κατάσταση καθορίζουν το ύψος του ΣΕΠΕ, της μηνιαίας δόσης και, συνεπώς, της συνολικής δαπάνης τόκων. Συνεπώς, οι υπολογισμοί του δείγματός μας προορίζονται ως αρχικός οδηγός. Για συγκεκριμένες προσφορές, απλά χρησιμοποιήστε τη διαδικτυακή αίτηση στη συνέχεια.

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια (μήνες) Eff. Ετήσιο επιτόκιο Μηνιαίο ποσοστό Συνολικά έξοδα τόκων
25.000,00 EUR 72 3% 379,84 EUR 2348,62 EUR
25.000,00 EUR 96 3% 293,24 EUR 3150,97 EUR
25.000,00 EUR 72 3,5% 385,46 EUR 2753,11 EUR
25.000,00 EUR 96 3,5% 298,95 EUR 3699,32 EUR

Υπολογίστε την πίστωσή σας

Η αίτηση πίστωσης στην filancoop σε 3 βήματα

Με λίγα μόνο κλικ από την καταχώρηση των δεδομένων μέχρι τη σύναψη του δανείου – αυτό σας προσφέρει η ηλεκτρονική μας εφαρμογή. Έτσι θα προχωρήσετε:

Για να λάβετε τις προσφορές σας για προσωπικά δάνεια, πρέπει πρώτα να καταχωρίσετε διάφορες λεπτομέρειες σχετικά με το δάνειο που επιθυμείτε. Εισέλθετε με το Προβλεπόμενη χρήση για να δηλώσετε για ποιο σκοπό θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε την προτιμώμενη Πιστωτική περίοδος και το Ποσό δανείου καθορίστε. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, μπορούμε να καθορίσουμε τις προσωπικές σας προσφορές. Δάνεια με διαφορετικά ποσά δανείων είναι δυνατά μέσω της filancoop – ανάλογα με τον δανειστή στο ποσό των 1.000 έως 120.000 ευρώ. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ευέλικτους όρους (συνήθως μεταξύ 12 και 96 μηνών). Μπορείτε επίσης να εισάγετε έναν δεύτερο δανειολήπτη σε αυτό το σημείο. Αυτό μπορεί να αποτελέσει μεγάλο πλεονέκτημα για την έγκριση της αίτησης δανείου εάν, για παράδειγμα, πρόκειται για υψηλό ποσό δανείου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένα πρόσθετο εισόδημα προσφέρει στην τράπεζα μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στο επόμενο βήμα, εισαγάγετε το Στοιχεία επικοινωνίας καθώς και άλλα προσωπικά δεδομένα ένα. Όλα τα δάνεια προσαρμόζονται τελικά στις ατομικές σας απαιτήσεις. Ως εκ τούτου, οι προσφορές και οι όροι των δανείων διαφέρουν ανάλογα με τον δανειολήπτη. Για να μπορέσετε να αξιολογήσετε αν το διαδικτυακό δάνειο για το οποίο υποβάλλετε αίτηση είναι βιώσιμο για εσάς, θα πρέπει να κάνετε μια Λογαριασμοί νοικοκυριών θα δημιουργηθεί. Θα ερωτηθείτε, μεταξύ άλλων, σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που ζουν στο νοικοκυριό σας, το ποσό του ενοικίου που πληρώνετε, το εισόδημά σας και τα μηνιαία έξοδά σας. Θα ερωτηθείτε επίσης για την τρέχουσα σχέση εργασίας σας. Στη συνέχεια, έχετε τη δυνατότητα να συνάψετε ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους. Αυτό ισχύει σε περίπτωση ανεργίας, ανικανότητας προς εργασία ή θανάτου. Τέλος, καθορίζετε τον λογαριασμό στον οποίο θα μεταφερθεί το δάνειο.

Μόλις καταχωρίσετε όλες τις πληροφορίες, θα λάβετε αμέσως τις κατάλληλες προσφορές για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας στην επισκόπηση! Εμφανίζονται οι προσφορές δανείων, συμπεριλαμβανομένου του πραγματικού ετήσιου επιτοκίου και όλων των άλλων σχετικών λεπτομερειών. Επιλέξτε το δάνειο που επιθυμείτε και κάντε κλικ στην ηλεκτρονική αίτηση. Εάν είναι απαραίτητο, ένας από τους ειδικούς μας σε θέματα δανείων θα επικοινωνήσει μαζί σας μετά από σύντομο χρονικό διάστημα για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σας ή για να σας παρουσιάσει ένα ακόμη πιο ευνοϊκό δάνειο.

Σημειώσεις σχετικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Νομιμοποίηση στο ταχυδρομείο

Για την επαλήθευση, δηλαδή την επιβεβαίωση της ταυτότητάς σας στον δανειστή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαδικασία Post-Ident. Απλά πηγαίνετε στο πλησιέστερο ταχυδρομείο. Τα έγγραφα του δανείου σας, το κουπόνι Post-Ident που περιέχουν και η έγκυρη φωτογραφική σας ταυτότητα θα ελεγχθούν στη συνέχεια από τον αρμόδιο υπάλληλο στο χώρο. Στη συνέχεια, θα αποσταλεί αμέσως επιβεβαίωση στην τράπεζα δανεισμού.

Επιβεβαίωση ταυτότητας μέσω βιντεοκλήσης

Επιπλέον, πολλές από τις τράπεζες και τους συνεργάτες μας προσφέρουν τη δυνατότητα να ταυτοποιηθούν ακόμη πιο γρήγορα με τη βοήθεια της διαδικασίας Video-Ident. Αυτό απαιτεί μια κάμερα και μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο για να πραγματοποιήσετε μια βιντεοκλήση. Ένας υπάλληλος του αντίστοιχου παρόχου Video-Ident επαληθεύει την ταυτότητά σας επιδεικνύοντας την έγκυρη ταυτότητα ή το διαβατήριό σας μπροστά στην κάμερα. Στη συνέχεια, η τράπεζα λαμβάνει επίσης επιβεβαίωση εδώ.

Ανεβάστε έγγραφα online

Χάρη στην ψηφιακή διαδικασία υποβολής αιτήσεων, μπορείτε εύκολα να μεταφορτώσετε τα απαιτούμενα έγγραφα για το δάνειό σας ηλεκτρονικά. Οι περισσότεροι συνεργάτες της filancoop προσφέρουν αυτό το λεγόμενο "ανέβασμα εγγράφων" για την ακόμη ταχύτερη επεξεργασία και εκταμίευση των δανείων. Απλώς σαρώστε ή φωτογραφίστε τα έγγραφα και μεταφορτώστε τα ως αρχείο.

Αναγνωρισμένη ηλεκτρονική υπογραφή (QES)

Ανάλογα με τον δανειστή, δεν χρειάζεται πλέον να υπογράψετε τη σύμβασή σας. Πώς λειτουργεί αυτό; Σας αποστέλλεται ένα TAN και το καταχωρίζετε στον προβλεπόμενο χώρο για να δώσετε τη νόμιμη υπογραφή σας. Το στυλό και το χαρτί αντικαθίστανται έτσι από το TAN, το οποίο εισάγετε γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού. Επομένως, μια ψηφιακά υπογεγραμμένη σύμβαση πίστωσης είναι εξίσου ασφαλής και έγκυρη από νομική άποψη με τα έγγραφα που υπογράφονται ιδιοχείρως και εξοικονομείτε χρόνο.

Τι αναφέρουν οι πελάτες μας

Πολύ γρήγορο, ικανό και απλό. Σας ευχαριστώ! Τώρα μπορώ να εκπληρώσω μια επιθυμία :-)
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Bin sehr zufrieden, hatte eine tolle Beratung 👍 Aber ich muss bemängeln das man nicht von Anfang an weiß welche Dokumente benötigt werden 👎 Aber alles in allem bin ich super zufrieden 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Προϋποθέσεις για τη λήψη δανείου

Ο δανειστής που σας παρέχει τα χρήματα πρέπει να μπορεί να υποθέσει με μεγάλη πιθανότητα ότι θα τα επιστρέψετε σύμφωνα με τη σύμβαση. Επομένως, πρέπει να πληρούνται ορισμένα κριτήρια. Ορισμένες από αυτές προβλέπονται από το νόμο, διότι τελικά προστατεύουν όχι μόνο τις τράπεζες αλλά και τον ίδιο τον δανειολήπτη. Άλλες ποικίλλουν ανάλογα με την τράπεζα. Αυτές είναι οι πιο σημαντικές προϋποθέσεις:

  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Κατοικία στην Ελλάδα
  • Λογαριασμός στην Ελλάδα
  • τακτικό εισόδημα
  • επαρκής πιστοληπτική ικανότητα
πληροφορίες
Σημείωση
Η πιστοληπτική ικανότητα προσδιορίζεται από διάφορους πιστωτικούς οργανισμούς (π.χ. SCHUFA) βάσει του λεγόμενου πιστωτικού σκορ και διαβιβάζεται στον δανειστή. Αυτό έχει να κάνει λιγότερο με το πραγματικό υπόλοιπο του λογαριασμού σας και περισσότερο με μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ εσόδων και εξόδων. Επιπλέον, η συμπεριφορά πληρωμών στο παρελθόν παίζει ρόλο στην πιστοληπτική ικανότητα: όσοι πλήρωναν πάντα τους λογαριασμούς τους τακτικά και στο ακέραιο, έχουν συνήθως καλό πιστωτικό σκορ.

Απαιτούμενα έγγραφα για δάνειο

Τα έγγραφα που ζητούνται για τον έλεγχο των απαιτήσεων ποικίλλουν ανάλογα με τον δανειστή. Το τι ισχύει για το δάνειό σας αναγράφεται στη δανειακή σας σύμβαση. Σε πολλές περιπτώσεις, ωστόσο, είναι οι ακόλουθες αποδείξεις:

  • Μισθοδοσία
  • Τραπεζικές καταστάσεις με απόδειξη μισθοδοσίας
  • Αντίγραφο της σύμβασης εργασίας (π.χ. για νέους επαγγελματίες)
  • ειδοποιητήρια φορολογικού ελέγχου (για αυτοαπασχολούμενους ή ελεύθερους επαγγελματίες που δεν μπορούν να αποδείξουν το εισόδημά τους μέσω μισθολογικών καταστάσεων)

Αυτοκίνητο / Μοτοσικλέτα

Αν θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα αυτοκίνητο, μια μοτοσικλέτα ή ένα άλλο όχημα, οι εταίροι δανεισμού συχνά χορηγούν ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι δανειστές αναλαμβάνουν χαμηλότερο οικονομικό κίνδυνο με αυτόν τον τύπο χρηματοδότησης, καθώς το όχημα χρησιμεύει ως εγγύηση. Ο τίτλος του οχήματος παραμένει στις τράπεζες.

Επιχειρήσεις

Η αρχική θέση των αυτοαπασχολούμενων ή των επιχειρηματιών είναι θεμελιωδώς διαφορετική από εκείνη των ιδιωτών. η filancoop έχει προσαρμοστεί στις ειδικές ανάγκες με ορισμένους εταίρους δανεισμού. Συνεπώς, μπορούμε να προσφέρουμε σε αυτή την ομάδα στόχο κατάλληλα και ευνοϊκά επιχειρηματικά δάνεια.

Στέγαση

Ακόμη και αν ορίσετε ως σκοπό του διαδικτυακού σας δανείου τη "στέγαση", οι τράπεζες και οι συνεργάτες μας συνήθως χορηγούν χαμηλό επιτόκιο για το δάνειο. Είναι σημαντικό το δάνειο να χρησιμοποιείται με τέτοιο τρόπο ώστε να διατηρείται ή να αυξάνεται η αξία του ακινήτου σας. Αυτό οδηγεί τελικά σε καλύτερους όρους και, συνεπώς, σε ένα ευνοϊκό δάνειο.

Αναδιάρθρωση χρέους

Η αναδιάρθρωση περιλαμβάνει την αποπληρωμή ενός υφιστάμενου δανείου με ένα νέο δάνειο. Ωστόσο, με μια αναδιάρθρωση χρέους μπορείτε όχι μόνο να εξοφλήσετε φθηνά το παλιό σας δάνειο δόσεων, αλλά και να αντικαταστήσετε τις ακριβές διευκολύνσεις υπερανάληψης. Οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν τη διευκόλυνση υπερανάληψης σε μόνιμη βάση μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα λόγω των σημαντικά χαμηλότερων πιστωτικών επιτοκίων ενός δανείου με δόσεις.

Δωρεάν χρήση

Αποφασίστε μόνοι σας αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάνειό σας για να αγοράσετε ένα νέο πλυντήριο ρούχων, να πληρώσετε για τις επόμενες διακοπές σας ή να εξοφλήσετε λογαριασμούς εμπόρων. Εάν ορίσετε ως σκοπό για το ηλεκτρονικό σας δάνειο την "ελεύθερη χρήση", δεν χρειάζεται να προσκομίσετε αποδείξεις για τη χρήση του ποσού. Αυτό παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε διαφορετικά έργα με τα χρήματα.p>

3 βήματα για την πίστωση filancoop

Υποβάλετε μια δωρεάν & μη δεσμευτική πιστωτική έρευνα

Λήψη πιστωτικών προσφορών

Σύναψη σύμβασης πίστωσης

Για την πίστωση >>

Ειδικά χαρακτηριστικά των ατομικών πιστωτικών κατηγοριών

Πιστωτική δόση με δόσεις

Όταν μιλάμε για δάνειο, στις περισσότερες περιπτώσεις μιλάμε για δάνειο με δόσεις. Το χρηματικό ποσό για ένα δάνειο τμηματικής καταβολής καθορίζεται εκ των προτέρων και στη συνέχεια αποπληρώνεται στον δανειστή σε σταθερά μηνιαία ποσά. Η διάρκεια του δανείου μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας απαιτήσεις και δυνατότητες. Το επιτόκιο εξαρτάται κυρίως από την οικονομική κατάσταση του εκάστοτε δανειολήπτη.

Δάνεια από ιδιώτες

Μέσω της filancoop δεν μπορείτε να πάρετε μόνο τραπεζικά δάνεια. Επειδή ορισμένοι από τους συνεργάτες μας ειδικεύονται σε δάνεια που παρέχονται από ιδιώτες. Αυτή η ιδιωτική χρηματοδότηση είναι κατάλληλη για δανειολήπτες με μέτρια πιστοληπτική ικανότητα. Επιπλέον, ένα δάνειο από ιδιώτες μπορεί να ενδιαφέρει τους αυτοαπασχολούμενους. Εδώ είναι πιο πιθανό να λάβουν έγκριση δανείου, καθώς οι όροι του πλαισίου είναι πολύ πιο ευέλικτοι και οι όροι μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε ατομικό επίπεδο.

Δάνειο αυτοκινήτου

Με ένα δάνειο αυτοκινήτου μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το όχημα που επιθυμείτε – είτε πρόκειται για καινούργιο, μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είτε για μοτοσικλέτα. Όχι μόνο οι έμποροι αυτοκινήτων, αλλά και οι εξωτερικές τράπεζες προσφέρουν χρηματοδότηση αυτοκινήτων. Το πλεονέκτημα της ανεξάρτητης χρηματοδότησης είναι ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε εκπτώσεις μετρητών έναντι του εμπόρου – όχι σπάνια ανέρχονται σε 10 έως 20 τοις εκατό. Επιπλέον, επωφελείστε από την ελεύθερη επιλογή παρόχου όταν χρηματοδοτείτε το αυτοκίνητό σας μέσω της πύλης μας. Αντίθετα, οι έμποροι συνεργάζονται συνήθως μόνο με 1 – 2 συμβαλλόμενες τράπεζες.

Αναδιάρθρωση χρέους

Οι τράπεζες και οι πιστωτικοί οργανισμοί συνήθως αξιολογούν αρνητικά όταν οι καταναλωτές χρησιμοποιούν παράλληλα πολλά μικρά δάνεια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να μην λάβετε έγκριση όταν κάνετε ξανά αίτηση για πίστωση. Με την αναδιάταξη, μπορείτε να συνδυάσετε όλα τα υφιστάμενα δάνεια σε ένα ενιαίο δάνειο και έτσι να αποκαταστήσετε την πιστοληπτική σας ικανότητα. Επιπλέον, εξοικονομείτε χρήματα με τη μείωση του επιτοκίου. Ταυτόχρονα, αποκτάτε καλύτερη εικόνα των οικονομικών σας. Δεδομένου ότι οφείλεται μόνο μία μηνιαία δόση αντί για πολλά ποσά.

Οι πιο σημαντικές ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με το δάνειο

Welche Kreditsumme Sie höchstens beantragen sollten, ist in erster Linie davon abhängig, wie hoch Ihre Monatsrate sein darf. Der monatliche Betrag sollte innerhalb Ihrer Budgets liegen. Das ermitteln Sie über eine eigene Haushaltsrechnung. Για να το κάνετε αυτό, συγκρίνετε το τακτικό σας εισόδημα - το καθαρό σας εισόδημα - με τα τρέχοντα έξοδά σας. Αυτό περιλαμβάνει το ενοίκιο, την ασφάλιση, το ηλεκτρικό ρεύμα και τα έξοδα θέρμανσης, καθώς και τα έξοδα διατροφής. Επιπλέον, υπάρχουν εισφορές για αθλητικούς συλλόγους και γενικά για δραστηριότητες αναψυχής. Το ποσό που απομένει από το εισόδημά σας μείον τα έξοδά σας μπορεί να προϋπολογιστεί για τη δόση του δανείου σας, αλλά όχι εξ ολοκλήρου. Θα πρέπει πάντα να έχετε ένα ορισμένο μαξιλάρι για απρόβλεπτα έξοδα.

Το αν θα χορηγηθεί δάνειο και το πόσο ευνοϊκοί είναι οι όροι επηρεάζεται από την πιστοληπτική σας ικανότητα. Η τράπεζα ελέγχει πρώτα πόσο ασφαλές είναι το εισόδημά σας. Η μόνιμη απασχόληση με κανονικό μισθό δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για την αίτηση δανείου σας. Οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες αποδεικνύουν τη φερεγγυότητά τους μέσω των τρεχόντων ισολογισμών καθώς και των δηλώσεων εσόδων και πλεονασμάτων. Επιπλέον, οι δανειστές ζητούν από την SCHUFA ή άλλο πιστωτικό οργανισμό τη βαθμολογία κάθε αιτούντος. Η τιμή αυτή παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά πληρωμών στο παρελθόν και, ως εκ τούτου, είναι επίσης σχετική.

Κατ' αρχήν, κάθε ενήλικος καταναλωτής με επαρκές ή τακτικό εισόδημα μπορεί να υποβάλει αίτηση για δάνειο. Εκτός από το ελάχιστο όριο ηλικίας, οι δανειστές απαιτούν να έχετε δηλώσει τη μόνιμη κατοικία σας στην Ελλάδα όταν υποβάλλετε αίτηση για δάνειο στην Ελλάδα. Θα πρέπει επίσης να έχετε έναν ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα μπορεί να καταβληθεί το δάνειο.

Συχνά γίνονται τα ίδια λάθη που μπορούν να αποφευχθούν κατά τη διαδικασία υποβολής αίτησης πίστωσης. Αυτά οδηγούν στην απόρριψη του δανείου ή στην ανάληψη αδικαιολόγητα υψηλών δαπανών. Πολλοί δανειολήπτες αποφεύγουν να λάβουν διαφορετικές προσφορές δανείων και να τις συγκρίνουν προσεκτικά. Επιπλέον, ορισμένοι δανειολήπτες υπερεκτιμούν τις δικές τους οικονομικές δυνατότητες και θέτουν εξωπραγματικά τους όρους του δανείου. Αυτό στη συνέχεια οδηγεί είτε άμεσα σε απόρριψη είτε σε προβλήματα με την αποπληρωμή. Συνιστούμε στους καταναλωτές να καταγράψουν πρώτα λεπτομερώς το εισόδημα και τα έξοδά τους και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν έναν υπολογιστή δανείων για να καθορίσουν τους κατάλληλους όρους. Αφού αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα, μπορείτε να λάβετε προσφορές για το δάνειο που επιθυμείτε και να τις ελέγξετε όσον αφορά το συνολικό κόστος, το ΣΕΠΕ και τυχόν πρόσθετα έξοδα..

Η ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους προστατεύει τους δανειολήπτες από αδυναμία πληρωμής λόγω ανεργίας, ανικανότητας προς εργασία ή θανάτου. Εάν ο δανειολήπτης δεν είναι πλέον σε θέση να εξοφλήσει τις ανεξόφλητες δόσεις του δανείου για τους λόγους που αναφέρθηκαν, η ασφάλιση αναλαμβάνει τις υπόλοιπες πληρωμές. Αν και ορισμένες τράπεζες και εταίροι δανεισμού συχνά διαφημίζουν μια τέτοια πολιτική, συνήθως την καθιστούν προαιρετική. Εφόσον μπορείτε να το αποφασίσετε μόνοι σας, σταθμίστε αν η ασφάλιση υπολειπόμενων οφειλών αξίζει στην περίπτωσή σας ή αν θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο δαπάνες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Ο σκοπός της χρήσης μπορεί να καθορίσει εάν υπάρχουν ευνοϊκά επιτόκια για ένα ηλεκτρονικό δάνειο ή όχι, διότι η πληροφορία αυτή καθορίζει εάν, για παράδειγμα, το αντικείμενο της χρηματοδότησης μπορεί να χρησιμεύσει ως εγγύηση. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο δανειστής έχει σημαντικά χαμηλότερο κίνδυνο αθέτησης από ό,τι με ένα δάνειο για το οποίο δεν έχει καθοριστεί σκοπός. Και δεδομένου ότι τα πιστωτικά ιδρύματα λαμβάνουν υπόψη τους αυτόν τον κίνδυνο κατά την τιμολόγηση των χρηματοοικονομικών τους προϊόντων, συνήθως χρεώνουν σημαντικά χαμηλότερα επιτόκια για δάνεια στα οποία έχουν κατατεθεί εξασφαλίσεις.

Συμβουλή 1: Πάρτε το δάνειο σε ζευγάρια

Εάν η αίτηση δανείου υπογράφεται από δύο άτομα, η πιθανότητα έγκρισης αυξάνεται. Ο λόγος είναι ότι το μηνιαίο διαθέσιμο εισόδημα αυξάνεται με την προσθήκη ενός δεύτερου ατόμου. Αυτό βελτιώνει τους πιστωτικούς όρους, επειδή μειώνεται ο κίνδυνος αθέτησης του δανειστή. Συχνά, οι τράπεζες και οι συνεργάτες μας χορηγούν επίσης ευνοϊκότερους όρους δανείου με τη μορφή χαμηλότερων επιτοκίων.

Συμβουλή 2: Χρησιμοποιήστε έναν συγκεκριμένο σκοπό

.

Αν διαβεβαιώσετε τον δανειστή ότι θα χρησιμοποιήσετε το αιτούμενο ποσό μόνο για έναν συμβατικά συμφωνημένο σκοπό, μπορείτε να εξοικονομήσετε κόστος. Ένα όχημα ή ένα ακίνητο μπορεί να χρησιμεύσει ως ισοδύναμη αξία για την τράπεζα. Επομένως, αναφέρετε τον ακριβή σκοπό, εάν χρησιμοποιείτε το δάνειό σας για τη χρηματοδότηση ενός νέου οχήματος ή για τον εκσυγχρονισμό των δικών σας τεσσάρων τοίχων, για παράδειγμα.

Συμβουλή 3: Δώστε προσοχή στις μη προγραμματισμένες αποπληρωμές

.

Οι ειδικές αποπληρωμές είναι πρόσθετες πληρωμές που μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια του δανείου. Ωστόσο, προϋπόθεση γι' αυτό είναι το δικαίωμα αυτό να προβλέπεται στη σύμβαση. Πολλοί δανειστές προσφέρουν αυτή την πρόσθετη επιλογή δωρεάν- με ορισμένες τράπεζες, πρέπει να καταβληθεί προμήθεια πρόωρης αποπληρωμής. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτό περιορίζεται από το νόμο, οι έκτακτες αποπληρωμές αξίζουν και σε αυτή την περίπτωση. Μειώνουν τη διάρκεια, πράγμα που σημαίνει χαμηλότερο συνολικό κόστος.

Συμβουλή 4: Ελέγξτε την αναγκαιότητα της ασφάλισης υπολειπόμενου χρέους

.

Οι τράπεζες συχνά διαφημίζουν την ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους που μπορεί να συναφθεί για δάνεια. Ωστόσο, πρόκειται για προαιρετική παροχή που δεν είναι υποχρεωτικό να χρησιμοποιηθεί. Δεδομένου ότι οι πολιτικές αυτές συνεπάγονται πρόσθετο κόστος, θα πρέπει να ελέγξετε εκ των προτέρων την αναγκαιότητά τους. Η ασφάλιση υπολειπόμενου χρέους έχει λιγότερο νόημα, ιδίως για μικρά ποσά δανείων ή μικρές διάρκειες. Ορισμένες επαγγελματικές ομάδες (π.χ. δημόσιοι υπάλληλοι) προσφέρουν στον δανειστή ούτως ή άλλως αρκετή ασφάλεια για την αποπληρωμή και μπορούν επίσης να τα βγάλουν πέρα χωρίς αυτή την πρόσθετη ασφάλιση.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την filancoop

Η ooreka προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η πιστωτική μας προσφορά απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε εργαζόμενος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: