Hauskredit online abschließen.Hauskredit online beantragen.

Το φθηνό στεγαστικό δάνειο της Ελλάδας

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Τα Πλεονεκτήματα για ένα στεγαστικό δάνειο με το filancoop

Θέλετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα και αναζητάτε ένα δάνειο προσαρμοσμένο σε εσάς και στο ακίνητο των ονείρων σας; Με τη σύγκριση των στεγαστικών δανείων μας, μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες προσφορές από την άνεση του σπιτιού σας για να χρηματοδοτήσετε το σπίτι σας - με ή χωρίς ίδια κεφάλαια. Απλά κάντε κλικ στην ηλεκτρονική εφαρμογή στο smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια και τους διάφορους όρους, οι ειδικοί μας σε θέματα δανείων θα χαρούν να σας συμβουλεύσουν τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Με την filancoop μπορείτε να κάνετε το όνειρό σας να αποκτήσετε το δικό σας σπίτι πραγματικότητα. Με τον τρόπο αυτό, επωφελείστε πάνω απ' όλα από τα εξής πλεονεκτήματα:

Μεγάλη επιλογή παρόχων

Όποιος κάνει αίτηση για στεγαστικό δάνειο σε τοπικό επίπεδο στην τράπεζα του σπιτιού του παίρνει μόνο μία προσφορά. Για μια σύγκριση, θα πρέπει να επισκεφθείτε αυτοπροσώπως διάφορα υποκαταστήματα τραπεζών και να κλείσετε ραντεβού. Αντίθετα, πολλοί εταίροι είναι συνδεδεμένοι με την πύλη σύγκρισης. Έτσι, λαμβάνετε άμεσα διάφορες προσφορές για το στεγαστικό σας δάνειο, γεγονός που σας ανοίγει δυνατότητες εξοικονόμησης πόρων.

Πλήρως ψηφιακή αίτηση δανείου

.

Δεν υπάρχουν επιτόπια ραντεβού, δεν υπάρχει γραφειοκρατία και, συνεπώς, δεν υπάρχουν καθυστερήσεις – επωφεληθείτε από αυτό με την ηλεκτρονική μας αίτηση. Τα έγγραφα διαβιβάζονται απλώς μέσω της μεταφόρτωσης εγγράφων και η σύμβαση δανείου υπογράφεται μέσω QES (= ειδική ηλεκτρονική υπογραφή). Για τον έλεγχο ταυτότητας, χρησιμοποιήστε απλώς τη διαδικασία βίντεο-ταυτότητας και επιβεβαιώστε την ταυτότητά σας εύκολα από το σπίτι σας μέσω βιντεοκλήσης.

Τακτικές ειδικές προσφορές

Συνεργαζόμαστε με πολλούς από τους συνεργάτες μας εδώ και αρκετά χρόνια. Ως εκ τούτου, μπορούμε να σας προσφέρουμε τακτικά ειδικές προσφορές με ιδιαίτερα ευνοϊκά επιτόκια, τα οποία μπορείτε να λάβετε μόνο μέσω της πύλης σύγκρισης και όχι στα τοπικά τραπεζικά καταστήματα.

Μη δεσμευτική σύγκριση δανείων

Όταν συγκρίνετε στεγαστικά δάνεια μέσω του filancoop, υποβάλλετε πρώτα ένα μη δεσμευτικό αίτημα όρων. Μόνο όταν υποβάλλετε δεσμευτικό αίτημα για μια συγκεκριμένη προσφορά γίνεται έρευνα πίστωσης.

Σημαντικά στοιχεία για τα στεγαστικά δάνεια

 • Στην τιμή αγοράς του ακινήτου σας προστίθενται παρεπόμενα έξοδα αγοράς, όπως μεσιτικά και συμβολαιογραφικά έξοδα, καθώς και ο φόρος μεταβίβασης γης. Αυτά ανέρχονται σε 10 έως 15 τοις εκατό της τιμής αγοράς.
 • Η μηνιαία δόση σας δεν πρέπει να υπερβαίνει το 35 τοις εκατό του καθαρού εισοδήματός σας. Αυτό σας αφήνει αρκετά περιθώρια για να καλύψετε τα πάγια έξοδα και τα έξοδα διαβίωσης.
 • Το ποσό του στεγαστικού δανείου βασίζεται στην αξία του ενυπόθηκου δανείου (συνήθως το 80% της τιμής μεταπώλησης).
 • Τα στεγαστικά δάνεια προορίζονται για συγκεκριμένο σκοπό. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση ενός ακινήτου ή ενός διαμερίσματος.
 • Ορισμένες τράπεζες δεν θα εγκρίνουν την αίτηση εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε το σπίτι σας χωρίς να συνεισφέρετε ίδια κεφάλαια ή να προσφέρετε περαιτέρω εξασφαλίσεις.
πληροφορίες
Σημείωση
Εάν θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα διαμέρισμα, καθορίστε εκ των προτέρων το πιθανό πλαίσιο της δόσης του δανείου σας. Όσο περισσότερα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε για την αρχική αποπληρωμή, τόσο συντομότερη είναι η διάρκεια και τόσο πιο γρήγορα θα εξοφληθεί το χρηματοδοτούμενο διαμέρισμα.

Με 3 κλικ στο επιθυμητό στεγαστικό δάνειο

Τα στεγαστικά δάνεια διαφέρουν ως προς τους όρους τους, όπως η μηνιαία δόση, το επιτόκιο και η διάρκεια. Με το filancoop μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα. Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία και τα βασικά δεδομένα για το δάνειο που επιθυμείτε. Με τη σύγκριση των στεγαστικών δανείων μας, θα βρείτε τις κατάλληλες προσφορές από διάφορες τράπεζες.

Έχετε σκεφτεί τη διάρκεια, τη μηνιαία δόση και το ύψος της πιστωτικής σας γραμμής; Στη συνέχεια, καταχωρίστε τα δεδομένα αυτά και την προβλεπόμενη χρήση στο πρώτο βήμα. Με αυτές τις πληροφορίες, θα προσδιορίσουμε τις καταλληλότερες προσφορές από μεγάλο αριθμό δανειστών. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε για ένα στεγαστικό δάνειο χωρίς ίδια κεφάλαια.

Συγκρίνουμε τα στεγαστικά δάνεια και βρίσκουμε τις πιο κατάλληλες προσφορές για εσάς. Για να διασφαλίσουμε ότι οι όροι είναι προσαρμοσμένοι ακριβώς σε εσάς, χρειαζόμαστε μερικές ακόμη λεπτομέρειες σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που ζουν στο νοικοκυριό σας, το ενοίκιο, το εισόδημά σας και τα τρέχοντα μηνιαία έξοδά σας. Δεδομένου ότι αυτές οι λεπτομέρειες διαφέρουν από δανειολήπτη σε δανειολήπτη, θα λάβετε μόνο προσφορές για στεγαστικά δάνεια που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

Με βάση τα δεδομένα της γωνίας δανείου και τον υπολογισμό του προσωπικού προϋπολογισμού, προσδιορίζουμε όλες τις κατάλληλες προσφορές για εσάς. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα λάβετε μια επισκόπηση των κατάλληλων δανειστών και όρων. Ελέγξτε τις προσφορές και κάντε την επιλογή για το δάνειο που επιθυμείτε. Τώρα απλά κάντε κλικ στο κατάλληλο πιστωτικό ίδρυμα και κάντε ηλεκτρονική αίτηση για το στεγαστικό σας δάνειο.

Το στεγαστικό δάνειο ως χρηματοδότηση κατασκευής

Το ετήσιο δάνειο είναι η πιο συνηθισμένη μορφή δανείου. Η τράπεζα καταβάλλει στον πωλητή ακινήτων το ποσό του δανείου. Εσείς, ως δανειολήπτης, αποπληρώνετε το ποσό αυτό στην τράπεζά σας μέσω μιας προκαθορισμένης μηνιαίας δόσης συν τους τόκους. Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα και να το χρηματοδοτήσετε με δάνειο, το επιτόκιο παραμένει το ίδιο για όλη τη διάρκεια ενός δανείου με προσόδους. Εάν συνάψετε δάνειο σε περίοδο χαμηλών επιτοκίων, θα επωφεληθείτε από το χαμηλό επιτόκιο καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου αποπληρωμής. Η μηνιαία δόση σας αποτελείται από την αποπληρωμή και το κόστος των τόκων. Οι τόκοι χρεώνονται επί του ποσού του δανείου που απομένει να αποπληρωθεί. Κατά τη διάρκεια της διάρκειας, το ποσό αυτό μειώνεται και συνεπώς και οι τόκοι που πρέπει να καταβληθούν για τη δόση σας, αλλά το τμήμα της αποπληρωμής αυξάνεται.

Το στεγαστικό δάνειο χορηγείται συνήθως για ποσό δανείου 50.000 ευρώ ή περισσότερο. Αυτό σχετίζεται με την εγγραφή του εμπράγματου βάρους, το οποίο δίνει το δικαίωμα στην τράπεζα να κατασχέσει το διαμέρισμά σας εάν δεν καταβληθούν οι δόσεις. Εάν έχετε στη διάθεσή σας πολλά ίδια κεφάλαια, μπορείτε επίσης να λάβετε χαμηλότερο δάνειο σε πενταψήφιο αριθμό μέσω δανείου με δόσεις. Σε αυτή την περίπτωση, η τράπεζα δεν απαιτεί την εγγραφή του τέλους ακίνητης περιουσίας και το διαμέρισμά σας δεν περιέρχεται αυτομάτως στην τράπεζα σε περίπτωση παρατεταμένης οικονομικής δυσχέρειας. Ωστόσο, τα δάνεια με δόσεις έχουν υψηλότερο επιτόκιο. Επομένως, θα πρέπει να συγκρίνετε ένα δάνειο με δόσεις και ένα στεγαστικό δάνειο προτού λάβετε μια απόφαση.

Βρείτε εύκολα ένα στεγαστικό δάνειο online

Μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο στεγαστικό δάνειο μέσω της σύγκρισης δανείων μας. Απλά κάντε κλικ στην εφαρμογή - μέσω smartphone, tablet ή στον υπολογιστή σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά των εγγράφων για τα στεγαστικά δάνεια

Πρώτα απ' όλα, χρειάζεστε γενικές αποδείξεις της οικονομικής και προσωπικής σας κατάστασης για το στεγαστικό σας δάνειο. Αυτό συμβαίνει επειδή οι δανειστές το χρειάζονται ως μέρος του πιστωτικού ελέγχου. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κάθε δανειστής στην Ελλάδα είναι νομικά υποχρεωμένος να ελέγχει εκ των προτέρων την πιστοληπτική ικανότητα κάθε δυνητικού δανειολήπτη. Τα γενικά έγγραφα συνήθως περιλαμβάνουν:

 • Τρέχουσες μισθολογικές καταστάσεις ή, στην περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων, το εκκαθαριστικό σημείωμα του μισθού.
 • Τρέχουσα φορολόγηση εισοδήματος για αυτοαπασχολούμενους και ελεύθερους επαγγελματίες
 • Αποδεικτικά στοιχεία ιδίων κεφαλαίων (π.χ. τραπεζικές καταστάσεις, βιβλιάρια καταθέσεων, συμβόλαιο οικοδομικής εταιρείας, απόδειξη επενδυτικών κεφαλαίων κ.λπ.)

Εάν αγοράσετε το δικό σας σπίτι, είστε ο ιδιοκτήτης ολόκληρου του ακινήτου. Ωστόσο, εάν αγοράσετε ένα διαμέρισμα, αποκτάτε μόνο μερίδια σε ολόκληρο το κτίριο και, κατά περίπτωση, στις εξωτερικές εγκαταστάσεις. Η διαίρεση αυτή καταγράφεται στη δήλωση διαχωρισμού, την οποία χρειάζεστε επίσης για τα έγγραφά σας. Η δήλωση διαχωρισμού καθορίζει τον κανονισμό του σπιτιού και πληροφορίες σχετικά με την ξεχωριστή ιδιοκτησία. Το ιδιωτικό σας καθιστικό, το μπαλκόνι, οι μετοχές στον κήπο, το ιδιωτικό κελάρι και ο δικός σας χώρος στάθμευσης αποτελούν μέρος της ξεχωριστής ιδιοκτησίας. Επιπλέον, υπάρχουν οι χώροι που μοιράζεστε με την ένωση ιδιοκτητών συγκυριαρχίας, όπως οι κήποι και τα μονοπάτια πρόσβασης που ανήκουν στην ιδιοκτησία.

Επιπλέον, ζητούνται έγγραφα αντικειμένων

Μπορείτε να μάθετε ποια συγκεκριμένα έγγραφα απαιτεί ο δανειστής από τα έγγραφα του δανείου σας. Μπορούν να ζητηθούν τα ακόλουθα έγγραφα:

 • Εγγραφή στο κτηματολόγιο
 • Σχέδιο της σύμβασης αγοράς
 • Κάτοψη οικοπέδου και κάτοψη
 • Υπολογισμός χώρου διαβίωσης
 • Κατάσταση χρεώσεων υπηρεσιών
 • διαμερίσματα υπό ολοκλήρωση: Περιγραφή του κτιρίου και υπολογισμός του κόστους του κτιρίου

Συμβουλές για ένα φθηνό στεγαστικό δάνειο

Το επιτόκιο με το οποίο δεσμεύεστε καθ' όλη τη διάρκεια του δανείου θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν χαμηλότερο όταν συνάπτετε στεγαστικό δάνειο. Σε περιόδους υψηλότερων επιτοκίων, έχει νόημα ένα βραχύτερο σταθερό χρεωστικό επιτόκιο, καθώς μπορείτε να επαναδιαπραγματευτείτε τους όρους μετά τη λήξη ή να εξετάσετε το ενδεχόμενο επαναδιαπραγμάτευσης σε φθηνότερο δανειστή. Αυτό είναι δυνατό από μια περίοδο 10 ετών. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε συγκριτικά διάφορα στεγαστικά δάνεια, λαμβάνοντας υπόψη το επιτόκιο, τη διάρκεια και το απαιτούμενο ποσό δανείου. Επιπλέον, όσο καλύτερη είναι η οικονομική σας κατάσταση στην τράπεζα, τόσο πιθανότερο είναι να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε ευνοϊκούς όρους για το στεγαστικό σας δάνειο.

Ποσοστό αποπληρωμής

Με ένα αρχικά υψηλό επιτόκιο αποπληρωμής, εξοφλείτε το στεγαστικό σας δάνειο πιο γρήγορα, επειδή το τμήμα των τόκων μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και το επιτόκιο αποπληρωμής αυξάνεται. Καθώς το υπόλοιπο χρέος συνεχίζει να μειώνεται, το τμήμα των τόκων μειώνεται αυτόματα.

Καλή πιστοληπτική ικανότητα

Η ικανότητα πληρωμής θα πρέπει να εξασφαλίζεται από τακτικό εισόδημα σε επαρκές ύψος. Επιπλέον, το προηγούμενο ιστορικό πληρωμών σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο άψογο και απρόσκοπτο.

Μετοχικό κεφάλαιο

Όσο περισσότερα ίδια κεφάλαια φέρνετε, τόσο μικρότερος είναι ο κίνδυνος για την τράπεζα σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε στις πληρωμές. Σε αντάλλαγμα, ο δανειστής είναι πρόθυμος να προσφέρει καλύτερο επιτόκιο. Το μετοχικό κεφάλαιο περιλαμβάνει: Χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς, καταθέσεις μίας ημέρας ή προθεσμίας, τίτλους, πληρωμές από ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής ή συμβόλαιο αποταμίευσης οικοδομικού οργανισμού.

Περαιτέρω εξασφαλίσεις

Η τράπεζα διασφαλίζει το στεγαστικό δάνειο με το εμπράγματο βάρος, οπότε η αξία του προς χρηματοδότηση ακινήτου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η τοποθεσία και η άριστη κατάσταση του ακινήτου παίζουν σημαντικό ρόλο. Μπορείτε επίσης να προσφέρετε στην τράπεζα ακίνητα και οικόπεδα χωρίς βάρη ως εγγύηση.

Χρηματοδότηση του διαμερίσματος χωρίς ίδια κεφάλαια

Τουλάχιστον τα παρεπόμενα έξοδα θα πρέπει να καλύπτονται

Εάν συνεισφέρετε ίδια κεφάλαια στη χρηματοδότηση του σπιτιού σας, θα λάβετε καλύτερους όρους επιτοκίου από την τράπεζα. Όμως δεν έχουν ήδη όλοι αποταμιεύσει κεφάλαια, ιδίως σε νεαρή ηλικία. Εάν μπορείτε να καλύψετε τουλάχιστον τα παρεπόμενα έξοδα για το μεσίτη, τον συμβολαιογράφο και την εγγραφή στο κτηματολόγιο με το δικό σας κεφάλαιο, η τράπεζα θα το αναγνωρίσει ως εγγύηση. Αυτό βελτιώνει τη διαπραγματευτική σας θέση όταν πρόκειται για χρηματοδότηση.

Πρόσθετες εξασφαλίσεις ελλείψει ιδίων κεφαλαίων

Οι αγοραστές κατοικιών με χαμηλό εισόδημα που θέλουν να υποβάλουν αίτηση για στεγαστικό δάνειο χωρίς ίδια κεφάλαια θα πρέπει να παρέχουν στον δανειστή μπορεί να προσφέρει άλλες εξασφαλίσεις, όπως ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο ζωής, ένα ακίνητο που έχει ήδη εξοφληθεί ή έναν δεύτερο δανειολήπτη. Σε αυτή την περίπτωση, οι τράπεζες είναι μερικές φορές διατεθειμένες να προσφέρουν τη λεγόμενη χρηματοδότηση 110%, στην οποία το στεγαστικό δάνειο περιλαμβάνει επίσης τα παρεπόμενα έξοδα αγοράς.

Χρησιμοποιήστε το εισόδημα από ενοίκια για τη μηνιαία δόση

.

Αν θέλετε να χρηματοδοτήσετε ένα διαμέρισμα και να το νοικιάσετε, αυτό μειώνει επίσης τον κίνδυνο για την τράπεζα. Αυτό συμβαίνει επειδή η τράπεζα θεωρεί ότι θα είστε σε θέση να καλύψετε το σύνολο ή μέρος των μηνιαίων δόσεων με τα έσοδα από το ενοίκιο. Αυτό αυξάνει επίσης την προθυμία της τράπεζας να συνάψει στεγαστικό δάνειο μαζί σας χωρίς ίδια κεφάλαια.

Πρόωρη αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου

Εάν θέλετε να αποπληρώσετε το στεγαστικό σας δάνειο πρόωρα, συνήθως πρέπει να κάνετε πρόωρη αποπληρωμή στην τράπεζα. Η τράπεζα υπολογίζει το συμβατικά καθορισμένο επιτόκιο για την εκτιμώμενη διάρκεια. Ωστόσο, εάν καταγγείλετε τη σύμβαση πρόωρα, η τράπεζα θα χάσει τους τόκους αυτούς και θα απαιτήσει αποζημίωση γι' αυτούς.

πληροφορίες
Συμβουλή
Υπολογίστε ακριβώς ποια οικονομικά πλεονεκτήματα θα σας αποφέρει μια εξαγορά πριν από το τέλος της περιόδου. Εάν η εξοικονόμηση τόκων στο δάνειο είναι μεγαλύτερη από την προπληρωμή, η πρόωρη εξόφληση αξίζει τον κόπο.

Κόστος λειτουργίας για ένα condominium

Εκτός από τα παρεπόμενα έξοδα αγοράς για τον κτηματομεσίτη, τον συμβολαιογράφο και την εγγραφή στο κτηματολόγιο, πληρώνετε για τη συγκυριαρχία σας τα εξής μηνιαίες χρεώσεις υπηρεσιών στον διαχειριστή ακινήτων. Αυτά τα στοιχεία κόστους αποτελούν μέρος των λεγόμενων οικιακών τελών:

 • Οικιακή ηλεκτρική ενέργεια, νερό και λύματα
 • Συλλογή αποβλήτων
 • Αποθέματα
 • Ασφάλιση ιδιοκτητών ακινήτων
 • Κόστος θέρμανσης για κεντρική θέρμανση
 • Συντήρηση ανελκυστήρα εάν είναι απαραίτητο

Δαπάνες προκύπτουν επίσης για τη συντήρηση του οικιστικού συγκροτήματος

Με ένα ιδιοχρησιμοποιούμενο διαμέρισμα, είστε επίσης συνυπεύθυνοι για τη συντήρηση του συγκροτήματος κατοικιών, δηλαδή για τυχόν επισκευές και μέτρα εκσυγχρονισμού. Αυτά καθορίζονται σε ετήσιο οικονομικό σχέδιο που αποφασίζεται από την ένωση ιδιοκτητών και προκαταβάλλονται. Το ποσό της λεγόμενης πρόβλεψης συντήρησης βασίζεται συνήθως στον αριθμό των τετραγωνικών μέτρων του διαμερίσματος και στο έτος ολοκλήρωσης του συγκροτήματος κατοικιών. Καθοδήγηση παρέχεται από το "Zweite Berechnungsverordnung - II. BV § 28 Δαπάνες συντήρησης", η οποία εκτιμά την προκαταβολή μεταξύ 7,10 και 11,50 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο ετησίως.

πληροφορίες
Συμβουλή
Εάν χρηματοδοτείτε το διαμέρισμα και το νοικιάζετε, δεν μπορείτε να μετακυλήσετε τα έξοδα διαχείρισης και τα αποθεματικά στον ενοικιαστή, όπως τα υπόλοιπα έξοδα. Γι' αυτό προσέξτε αυτά τα πρόσθετα έξοδα, εκτός από τη μηνιαία δόση σας, αν θέλετε να αγοράσετε διαμέρισμα ή να πάρετε δάνειο.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα στεγαστικά δάνεια

Θέλετε να αγοράσετε ένα διαμέρισμα με δάνειο και να το εκπέσετε από τους φόρους σας. Δεν μπορείτε να εκπίπτουν τα έξοδα αποπληρωμής από τους φόρους σας, αλλά μπορείτε να εκπίπτουν οι τόκοι εάν χρηματοδοτείτε το διαμέρισμα και το νοικιάζετε. Οι τόκοι ενός δανείου εκπίπτουν από τη φορολογία, εάν το στεγαστικό δάνειο λήφθηκε για τη δημιουργία εισοδήματος. Το εισόδημά σας από τη μίσθωση υπολογίζεται ως εισόδημα, το οποίο με τη σειρά του πρέπει να δηλώσετε στη φορολογική σας δήλωση.

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για επιδότηση από την KfW (Kreditanstalt für Wiederaufbau) εάν αγοράσετε με δάνειο ένα διαμέρισμα που έχει κατασκευαστεί με τρόπο εξοικονόμησης ενέργειας και το οποίο κατοικείτε μόνοι σας. Με το Wohn-Riester, χρησιμοποιείτε τις τρέχουσες εισφορές Riester για την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου. Για τη συγκεκριμένη μορφή στήριξης, το διαμέρισμα πρέπει να σας ανήκει, να αποτελεί την κύρια κατοικία και το κέντρο της ζωής σας και να βρίσκεται εντός της ΕΕ.

Με αυτή τη συνδυασμένη χρηματοδότηση, δεν αποπληρώνετε το στεγαστικό σας δάνειο, αλλά πληρώνετε στο συμβόλαιο αποταμίευσης κτιρίου. Εάν το συμβόλαιο αποταμίευσης κτιρίου διατεθεί αργότερα, το χρησιμοποιείτε για την αποπληρωμή του δανείου. Με το οικοδομικό ταμιευτήριο, ένα μέρος του δανείου εξοφλείται αμέσως και το υπόλοιπο χρηματοδοτείται μέσω του οικοδομικού ταμιευτηρίου, το οποίο στη συνέχεια αποπληρώνετε τα επόμενα χρόνια με τους συμφωνημένους όρους.

Ένα στεγαστικό δάνειο χρησιμοποιείται για την αγορά μιας πολυκατοικίας. Ένα στεγαστικό δάνειο έχει πολύ μικρότερο ποσό δανείου και μικρότερη διάρκεια. Πρόκειται για ένα κλασικό δάνειο για ιδιοκατοίκηση, το οποίο προορίζεται και συνήθως καταβάλλεται σε ποσό έως 50.000 ευρώ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δάνειο για εκσυγχρονισμό, ανακαίνιση ή ανακαίνιση, νέα επίπλωση ή προσθήκες και επεκτάσεις, όπως για παράδειγμα ένα υπόστεγο, γκαράζ, μετατροπή σοφίτας ή κήπο.

Άλλα είδη πιστώσεων από την filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε εργαζόμενος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: