Σελίδα επισκόπησης συμβούλου

Επίδομα αποταμίευσης εργαζομένων
Εάν λαμβάνετε κεφαλαιοποιητικές παροχές από τον εργοδότη σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από το επίδομα αποταμίευσης εργαζομένων. Μπορείτε να μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το θέμα αυτό εδώ!
Προμήθεια μεσίτη
Μάθετε εδώ τι σημαίνει η μεσιτική αμοιβή κατά την αγορά ή την πώληση ενός ακινήτου, ποιος επιβαρύνεται με το κόστος και ποιες συμφωνίες είναι δυνατές!
Συμβόλαιο εξοικονόμησης κτιρίων
Ένα συμβόλαιο αποταμίευσης κτιρίου μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για τη χρηματοδότηση ενός ακινήτου. Σε αυτόν τον οδηγό μπορείτε να μάθετε πώς λειτουργεί μια σύμβαση εξοικονόμησης κτιρίων και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της εξοικονόμησης κτιρίων.
Μετοχικό κεφάλαιο
Όσο περισσότερα ίδια κεφάλαια φέρνετε για να αγοράσετε ένα σπίτι, τόσο το καλύτερο. Εξηγούμε εδώ ποια περιουσιακά στοιχεία μπορείτε να συνεισφέρετε ως ίδια κεφάλαια και πώς επηρεάζουν τη χρηματοδότηση!
Επιδότηση στέγασης
Μάθετε εδώ πώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την επιδότηση στέγασης, ποιες είναι οι προϋποθέσεις και τι μπορείτε να κάνετε με αυτήν!
Χρέωση γης
Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σπίτι ή ένα οικόπεδο, δεν μπορείτε να αποφύγετε το θέμα των τελών γης. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σύσταση του τέλους επιτηδεύματος, τη διαδικασία και τους παράγοντες κόστους εδώ!
Τυχαία έξοδα οικοδομής
Οι βοηθητικές δαπάνες κατασκευής αποτελούν σημαντικό μέρος του συνολικού κόστους κατασκευής μιας κατοικίας. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε ποιες βοηθητικές δαπάνες κατασκευής μπορείτε να περιμένετε σε ποια φάση κατασκευής.