Hauskredit online abschließen.Hauskredit online beantragen.

Στεγαστικό δάνειο με κορυφαίο επιτόκιο για το σπίτι σας

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Χρησιμοποιήστε ένα στεγαστικό δάνειο και πραγματοποιήστε το σπίτι των ονείρων σας

Θα θέλατε να αγοράσετε σπίτι ή διαμέρισμα με δάνειο; Ένα στεγαστικό δάνειο προσφέρει τη σωστή χρηματοδοτική βοήθεια εδώ. Δύο ερωτήσεις βρίσκονται στο προσκήνιο όταν υποβάλλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο: Ποιο ποσό δανείου μπορείτε να αντέξετε οικονομικά και πόσο σπίτι παίρνετε για το δάνειό σας; Αυτό εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Με τη σύγκριση των στεγαστικών δανείων μας, μπορείτε να βρείτε τις σωστές προσφορές online, ώστε το όνειρό σας να αποκτήσετε τους δικούς σας τέσσερις τοίχους να γίνει πραγματικότητα. A Το στεγαστικό δάνειο είναι δεσμευμένο. Με αυτόν τον τύπο δανείου μπορείτε βασικά να χρηματοδοτήσετε όλα τα είδη ακινήτων, είτε πρόκειται για μονοκατοικία, ημι-μονοκατοικία, τετράκατοικία, μπανγκαλόου ή πολυκατοικία. Με ένα στεγαστικό δάνειο, δανείζεστε χρήματα από ένα πιστωτικό ίδρυμα και αποπληρώνετε το ποσό σε ένα συμβατικά καθορισμένο χρονικό διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των τόκων - αυτό ονομάζεται αποπληρωμή. Το πιο κοινή ποικιλία είναι η Δάνειο προσόδου ("annu" = λατινικά "έτος", αν και εδώ εννοείται η καταβολή μηνιαίας δόσης).

Καθοριστικά βασικά στοιχεία για ένα δάνειο για την αγορά κατοικίας

 • Διάρκεια μεταξύ 5 και 30 ετών
 • Το μετοχικό κεφάλαιο εξασφαλίζει καλύτερους όρους, αλλά δεν αποτελεί υποχρεωτική απαίτηση
 • Μπορεί να υποβληθεί αίτηση ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος
 • Πλεονέκτημα των σταθερών επιτοκίων με σταθερή μηνιαία δόση
 • Η συνολική διάρκεια του δανείου διαιρείται σε αρχική και επακόλουθη χρηματοδότηση με αντίστοιχα σταθερά επιτόκια δανεισμού
 • Η εκταμίευση γίνεται από τον δανειστή απευθείας στον πωλητή

Κάντε κλικ για να φτάσετε στο στεγαστικό σας δάνειο σε 3 βήματα

Πριν υποβάλετε ένα συγκεκριμένο αίτημα σε ένα τραπεζικό ίδρυμα, θα πρέπει να συγκρίνετε τους όρους των διαφόρων παρόχων. Πρώτα υπολογίστε τη μηνιαία δόση που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε πόσα ίδια κεφάλαια έχετε στη διάθεσή σας για την αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος. Απλά εισάγετε τους γενικούς όρους που προτιμάτε για το στεγαστικό δάνειο και εμείς θα ζητήσουμε τους όρους από τους συνεργάτες μας.

Εισάγετε πρώτα τα προσωπικά σας στοιχεία επικοινωνίας για το στεγαστικό σας δάνειο στο δεύτερο βήμα. Επιπλέον, χρησιμοποιείται ένας υπολογισμός του προϋπολογισμού για να προσδιοριστεί ποιο δάνειο κατοικίας ταιριάζει στις ατομικές και οικονομικές σας απαιτήσεις. Για τον υπολογισμό, εισάγετε το επίπεδο του εισοδήματός σας και τη σχέση εργασίας σας, τα έξοδα ενοικίασης και τα γενικά έξοδα διαβίωσης. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια προσωπική επισκόπηση όλων των διαθέσιμων επιλογών χρηματοδότησης. Συγκρίνετε τα προσεκτικά. Αναζητήστε το χαμηλότερο δυνατό ΣΕΠΕ και πρόσθετες επιλογές, όπως μη προγραμματισμένες αποπληρωμές.

Μόλις βρείτε το κατάλληλο στεγαστικό δάνειο, επιλέγετε το κατάλληλο τραπεζικό ίδρυμα και συνάπτετε το δάνειο απευθείας ηλεκτρονικά - μέσω smartphone, tablet ή υπολογιστή. Για να το κάνετε αυτό, στέλνετε τα απαιτούμενα έγγραφα και την απόδειξη της ταυτότητάς σας στον δανειστή που έχετε επιλέξει. Η νομιμοποίηση γίνεται απλά μέσω της διαδικασίας video-ident μέσω βιντεοκλήσης.

έκθεση πελατών της filancoop

Πολύ γρήγορο, ικανό και απλό. Σας ευχαριστώ! Τώρα μπορώ να εκπληρώσω μια επιθυμία :-)
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Ένα στεγαστικό δάνειο μπορεί να υπολογιστεί με αυτά τα στοιχεία

Με τις πληροφορίες σχετικά με το ύψος των ιδίων κεφαλαίων, τη μέγιστη μηνιαία δόση που μπορείτε να συγκεντρώσετε και την προβλεπόμενη διάρκεια, προσδιορίζετε το πιθανό πιστωτικό σας όριο. Στα ακόλουθα παραδείγματα, ο πίνακας δεν περιλαμβάνει το μεταβλητό μετοχικό κεφάλαιο και υποθέτει κατά προσέγγιση διάρκεια 25 ετών. Το συνολικό ποσό του στεγαστικού δανείου είναι αντίστοιχα υψηλότερο με ίδια κεφάλαια. Για τη μέγιστη μηνιαία δόση που πρέπει να καταβάλλετε για το στεγαστικό σας δάνειο, στον πίνακα θεωρήθηκε περίπου το 35 τοις εκατό του αντίστοιχου καθαρού εισοδήματος. Αυτό είναι το συνηθισμένο όριο για τις τράπεζες. Το υπολογιζόμενο πιστωτικό όριο σας δίνει πληροφορίες σχετικά με το ποσό που μπορείτε ρεαλιστικά να χρηματοδοτήσετε για ένα στεγαστικό δάνειο.

Καθαρά έσοδα μέγιστη μηνιαία δόση Ποσό πίστωσης
1.500 EUR 525 EUR 161.097 EUR
2.000 EUR 700 EUR 214.796 EUR
2.500 EUR 875 EUR 268.495 EUR
3.000 EUR 1.050 322.194
3.500 EUR 1.225 374.893
4.000 EUR 1.400 EUR 429.592 EUR
4.500 EUR 1.575 EUR 483.291 EUR
5.000 EUR 1.750 EUR 536.990 EUR
πληροφορίες
Σημείωση
Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να υπολογίζετε με το πλήρες καθαρό εισόδημά σας. Από αυτό πρέπει να αφαιρούνται τα τακτικά έξοδα. Λάβετε υπόψη τις παράλληλες πληρωμές δανείων, την ασφάλιση, τα τακτικά καθημερινά έξοδα και τα σταθερά ιδιωτικά έξοδα. Χρησιμοποιήστε αυτό το ποσό για να προσδιορίσετε τη δυνητική μηνιαία δόση με την οποία μπορείτε να αποπληρώσετε το στεγαστικό δάνειο.

Απαιτήσεις για δάνειο κατά την αγορά κατοικίας

 • Συμπλήρωση του 18ου έτους της ζωής
 • Εγγεγραμμένη κύρια κατοικία στην Ελλάδα
 • Λογαριασμός σε γερμανικό τραπεζικό ίδρυμα
 • Επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Διαφορές στα στεγαστικά δάνεια με και χωρίς ίδια κεφάλαια

Με ένα στεγαστικό δάνειο, φέρτε Μετοχικό κεφάλαιο είναι ότι για σας Πλεονέκτημα. Αφενός, το ποσό του δανείου που πρέπει να ληφθεί μειώνεται και, αφετέρου, η τράπεζα αναλαμβάνει υψηλότερο μερίδιο ιδίων κεφαλαίων. μικρότερος κίνδυνος a. Σε αντάλλαγμα χαμηλότερα επιτόκια προσφέρονται. Κατά γενικό κανόνα, κατά τη λήψη στεγαστικού δανείου χωρίς ίδια κεφάλαια, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας τα πρόσθετα έξοδα που προκύπτουν για τον συμβολαιογράφο, τον κτηματομεσίτη και τον φόρο μεταβίβασης γης. Αυτά συνήθως δεν καλύπτονται από το στεγαστικό δάνειο. Εάν είστε σε θέση να αναλάβετε εσείς οι ίδιοι αυτά τα έξοδα, οι τράπεζες είναι συχνά πρόθυμες να σας παράσχουν 100 τοις εκατό χρηματοδότηση. Μια τέτοια πλήρης χρηματοδότηση μπορεί να είναι επωφελής κατά τη διάρκεια μιας περιόδου χαμηλών επιτοκίων. Εάν συνάψετε το στεγαστικό δάνειο με χαμηλό επιτόκιο, αυτό είναι δεσμευτικό για όλη τη διάρκεια. Σε περίπτωση μεταγενέστερης αύξησης του επιτοκίου, επωφελείστε από το σταθερό επιτόκιο. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται απαραίτητα να περιμένετε μέχρι να συγκεντρώσετε αρκετό κεφάλαιο πριν αγοράσετε ένα ακίνητο. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ακόμη και μειονέκτημα: Εάν αρχίσετε να αποταμιεύετε ίδια κεφάλαια κατά τη διάρκεια μιας περιόδου χαμηλών επιτοκίων, η κατάσταση στη χρηματοπιστωτική αγορά μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου. Μετά από μερικά χρόνια, η φάση των χαμηλών επιτοκίων μπορεί ήδη να έχει τελειώσει και να έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται υψηλότερα επιτόκια. Έτσι, τότε θα φέρετε ίδια κεφάλαια στη χρηματοδότησή σας, αλλά αυτό το πλεονέκτημα θα καταστεί περιττό λόγω των εν τω μεταξύ αυξημένων επιτοκίων των δανείων. Σε αυτή την περίπτωση, θα ήταν καλύτερα να είχατε κάνει μια προηγούμενη χρηματοδότηση χωρίς ίδια κεφάλαια.

Τα στεγαστικά δάνεια χωρίζονται σε δύο φάσεις

Σταθερό επιτόκιο

Η συνολική διάρκεια αποπληρωμής του δανείου σας χωρίζεται σε φάσεις σταθερού επιτοκίου και χρηματοδότησης παρακολούθησης. Για την περίοδο του σταθερού χρεωστικού επιτοκίου, συμφωνείτε με την τράπεζά σας ένα σταθερό επιτόκιο που δεν αλλάζει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η σύμβαση σας εγγυάται ένα σταθερό ποσό δόσης που μπορείτε να συνυπολογίσετε στα μηνιαία έξοδά σας.

Επακόλουθη χρηματοδότηση

Στο τέλος αυτής της αρχικής φάσης χρηματοδότησης, ένα δάνειο συνήθως δεν έχει ακόμη εξοφληθεί πλήρως. Ακολουθεί η φάση της χρηματοδότησης του στεγαστικού σας δανείου. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να αναπρογραμματίσετε το δάνειό σας. Αυτό μπορεί να έχει νόημα αν μια άλλη τράπεζα σας προσφέρει ένα πιο ευνοϊκό επιτόκιο. Και εδώ αξίζει να υπολογίσετε εκ νέου το νέο δάνειο για την αγορά κατοικίας με τη χρήση αριθμομηχανής και να συγκρίνετε τις προσφορές.

 

Ψάχνετε για χαμηλού κόστους χρηματοδότηση κατασκευών;

Χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε φθηνά δάνεια για τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας. Μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση με λίγα μόνο κλικ.

Σημειώσεις σχετικά με τη συμπλήρωση, την αναδιάταξη του χρέους και την καταγγελία

Αύξηση

Μπορεί να εξεταστεί, για παράδειγμα, εάν θέλετε να αυξήσετε το στεγαστικό σας δάνειο για ένα έργο εκσυγχρονισμού. Σε περίπτωση αύξησης, συνάπτεται νέα δανειακή σύμβαση. Ελέγξτε με την τράπεζά σας εάν αυτό είναι διαθέσιμο με τους ίδιους όρους επιτοκίου.

Αναδιάρθρωση χρέους

Μετά τη λήξη του σταθερού επιτοκίου δανεισμού, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης του χρέους για τη συνέχεια της χρηματοδότησης. Αυτό έχει νόημα, ιδίως αν ένα άλλο πιστωτικό ίδρυμα προσφέρει καλύτερους όρους και χαμηλότερο επιτόκιο για το στεγαστικό δάνειο.

Ακύρωση

Εάν καταγγείλετε το στεγαστικό δάνειο πρόωρα, συνήθως οφείλεται ποινή πρόωρης αποπληρωμής. Στην περίπτωση στεγαστικού δανείου με σταθερό επιτόκιο, ο νόμος προβλέπει ειδικό δικαίωμα καταγγελίας με προθεσμία προειδοποίησης έξι μηνών μετά από δέκα έτη υπό ορισμένες προϋποθέσεις σύμφωνα με το άρθρο 489 BGB.

Οι σημαντικότεροι όροι για τη λήψη στεγαστικού δανείου

 

Η καθαρή θέση είναι πάντα πλεονεκτική για ένα στεγαστικό δάνειο. Ωστόσο, οι τράπεζες χορηγούν επίσης στεγαστικά δάνεια χωρίς ίδια κεφάλαια. Τα αποθεματικά σας επηρεάζουν τους όρους του δανείου σας. Εάν πληρώσετε τουλάχιστον το 10 τοις εκατό της συνολικής τιμής αγοράς (συμπεριλαμβανομένων των παρεπόμενων εξόδων αγοράς) με δικά σας κεφάλαια, αυτό θα βελτιώσει σημαντικά το επιτόκιο.

Η τράπεζα χρεώνει μηνιαία τόκους για την αποπληρωμή του ποσού του δανείου. Το τρέχον επιτόκιο παίζει σημαντικό ρόλο στον καθορισμό της διάρκειας στην αρχική φάση χρηματοδότησης. Δεδομένου ότι ένα στεγαστικό δάνειο υπόκειται σε σταθερό χρεωστικό επιτόκιο. Εάν τα επιτόκια των ακινήτων αυξηθούν (ή μειωθούν) κατά τη διάρκεια της περιόδου σταθερού επιτοκίου, αυτό δεν θα επηρεάσει το ποσό της επιβάρυνσης του σταθερού επιτοκίου σας. Παρακολουθήστε το τρέχον επιτόκιο του δανείου σας κατά την αγορά κατοικίας, διότι τα χαμηλά επιτόκια σας ωφελούν καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου λόγω του σταθερού χρεωστικού επιτοκίου. Ωστόσο, εάν το επιτόκιο είναι σήμερα υψηλό, θα πρέπει να συμφωνήσετε σε μια μικρότερη περίοδο σταθερού επιτοκίου 5 έως 10 ετών και να κερδοσκοπήσετε σε μια περίοδο χαμηλού επιτοκίου στη συνέχεια.

Το επιτόκιο αποπληρωμής εξαρτάται από τη διάρκεια και το ποσό της δόσης. Όσο υψηλότερο είναι το επιτόκιο αποπληρωμής, τόσο πιο γρήγορα θα αποπληρωθεί το στεγαστικό σας δάνειο. Αυτό αξίζει ιδιαίτερα σε μια φάση χαμηλών επιτοκίων.

Δώστε προσοχή στο δικαίωμα απρογραμμάτιστης αποπληρωμής. Εάν η οικονομική σας κατάσταση βελτιωθεί, μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειο πιο γρήγορα. Ενημερωθείτε για τους κανονισμούς που ισχύουν σε κάθε περίπτωση. Ορισμένοι δανειστές χορηγούν δωρεάν έκτακτες αποπληρωμές, ενώ άλλοι χρεώνουν προμήθεια πρόωρης αποπληρωμής. Εάν η εισοδηματική σας κατάσταση αλλάξει κατά τη διάρκεια του δανείου, μπορείτε να προσαρμόσετε τους όρους, εάν είναι απαραίτητο. Στην περίπτωση στεγαστικού δανείου με σταθερό επιτόκιο δανεισμού, ο νόμος προβλέπει επίσης ειδικό δικαίωμα καταγγελίας με προθεσμία προειδοποίησης έξι μηνών μετά την πάροδο δέκα ετών σύμφωνα με το άρθρο 489 BGB - ακόμη και αν έχετε πράγματι συμφωνήσει με το πιστωτικό ίδρυμα μεγαλύτερο σταθερό επιτόκιο δανεισμού.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το στεγαστικό δάνειο

Κατ' αρχήν, μπορείτε επίσης να υποβάλετε αίτηση για στεγαστικό δάνειο με χαμηλό εισόδημα. Η μηνιαία δόση σας θα είναι τότε χαμηλότερη, αλλά αυτό θα επιμηκύνει τη συνολική διάρκεια του δανείου σας - και συνεπώς την περίοδο κατά την οποία θα πληρώνετε τόκους. Η έγκριση ενός στεγαστικού δανείου εξαρτάται πάντα από την εκάστοτε περίπτωση. Εάν έχετε χαμηλό εισόδημα, η τράπεζα μπορεί να απαιτήσει πρόσθετες εξασφαλίσεις, όπως έναν δεύτερο δανειολήπτη.

Εκτός από την πραγματική τιμή αγοράς του ακινήτου, θα επιβαρυνθείτε και με πρόσθετα έξοδα, τα οποία ποικίλλουν σε όλη τη Γερμανία. Το εύρος των παρεπόμενων εξόδων αγοράς για μεσίτες, συμβολαιογράφο και κτηματολόγιο, καθώς και ο φόρος μεταβίβασης γης κυμαίνεται μεταξύ 9 και 16 τοις εκατό, ανάλογα με το ομόσπονδο κράτος. Αυτά τα έξοδα συνήθως δεν περιλαμβάνονται στο δάνειο που σας χορηγεί η τράπεζά σας. Ωστόσο, θα πρέπει να τα συμπεριλάβετε στο συνολικό κόστος και ιδανικά να τα πληρώσετε από τα αποταμιευμένα ίδια κεφάλαιά σας.

Εκτός από τις βασικές απαιτήσεις, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν θετικά τη σύναψη της σύμβασής σας για στεγαστικό δάνειο. Πλεονεκτήματα είναι:

 • Μη επιβαρυμένη ακίνητη περιουσία
 • Οικόπεδο
 • Προσδιορισμός δεύτερου δανειολήπτη με καλή πιστοληπτική ικανότητα
 • Πλεονεκτική τοποθεσία με μελλοντικές δυνατότητες και καλή κατάσταση του ακινήτου
 • Χαμηλή ηλικία του αιτούντος (η τράπεζα θεωρεί ότι έχετε περισσότερα χρόνια ζωής για να αποπληρώσετε το στεγαστικό δάνειο)

Σε αντίθεση με τη χρηματοδότηση κατασκευής ενός νέου κτιρίου, η οποία καταβάλλεται στον κατασκευαστή ή την κατασκευαστική εταιρεία μέσω δόσεων, ο δανειστής καταβάλλει το ποσό της αγοράς απευθείας στον πωλητή ενός υφιστάμενου ακινήτου μετά την εγγραφή του εμπράγματου βάρους στο κτηματολόγιο.

Άλλα είδη πιστώσεων από την filancoop

Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε μισθωτός, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: