Baufinanzierung online abschließen.Baufinanzierung online beantragen

Ολοκλήρωση της χρηματοδότησης της κατασκευής με τους καλύτερους όρους

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Θέλετε να χτίσετε ένα σπίτι ή να αγοράσετε ένα ακίνητο, αλλά δεν έχετε εμπειρία με τη χρηματοδότηση κατασκευών; Κανένα πρόβλημα, γιατί με ένα δάνειο κατασκευής μέσω της filancoop μπορείτε να εκπληρώσετε το όνειρό σας να αποκτήσετε τους δικούς σας τέσσερις τοίχους, ακόμη και με λίγα ίδια κεφάλαια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι χρηματοδότησης ακινήτων. Οι τυπικές μορφές χρηματοδότησης περιλαμβάνουν:

Δάνειο προσόδου

Το ετήσιο δάνειο είναι η κλασική μορφή χρηματοδότησης κατασκευών και είναι ιδανικό αν θέλετε να εκπληρώσετε το όνειρό σας να αποκτήσετε άμεσα το δικό σας σπίτι. Όταν συνάπτετε δάνειο προσόδου, ο πάροχος σας παρέχει το συμφωνημένο ποσό του δανείου. Στη συνέχεια αποπληρώνετε το δάνειο με σταθερά μηνιαία επιτόκια συν τους τόκους και τυχόν έξοδα. Ο τόκος παραμένει ο ίδιος κατά τη διάρκεια της περιόδου σταθερού επιτοκίου. Αυτό μπορεί να είναι 5, 10 ή 15 χρόνια, για παράδειγμα. Μόλις παρέλθει αυτή η περίοδος, το δάνειο συνήθως δεν έχει ακόμη εξοφληθεί. Στη συνέχεια, συνεχίζετε να χρηματοδοτείτε το λεγόμενο υπολειπόμενο χρέος μέσω ενός επόμενου δανείου με νέο επιτόκιο δανεισμού.

Δάνειο πλήρους αποπληρωμής

Το δάνειο πλήρους αποπληρωμής αξίζει τον κόπο για εσάς, αν θέλετε να έχετε υπολογιστική ασφάλεια για όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης της κατασκευής. Κατ' αρχήν, λειτουργεί ακριβώς όπως ένα δάνειο προσόδου. Ωστόσο, με αυτόν τον τύπο δανείου, εξοφλείτε ολόκληρο το ποσό του δανείου χωρίς να ακολουθήσετε τη χρηματοδότηση. Επομένως, δεν υπάρχει υπόλοιπο χρέους. Το σταθερό επιτόκιο ισχύει επίσης για όλη τη διάρκεια του δανείου. Συνεπώς, οι μηνιαίες δόσεις αποπληρωμής παραμένουν οι ίδιες ανεξάρτητα από την εξέλιξη των επιτοκίων στις αγορές. Ωστόσο, αυτή η ασφάλεια έχει ένα τίμημα: το επιτόκιο δανεισμού ενός δανείου πλήρους αποπληρωμής είναι συνήθως σημαντικά υψηλότερο από εκείνο ενός δανείου προσόδου.

Κρατική χρηματοδότηση για τη χρηματοδότηση της κατασκευής

.

Υπό ορισμένες προϋποθέσεις, μπορείτε να συμμετάσχετε σε προγράμματα κρατικής επιδότησης για τη χρηματοδότηση του ακινήτου. Για παράδειγμα, η επιδότηση με Wohn-Riester είναι δυνατή για όλους τους υποχρεωτικά ασφαλισμένους στην υποχρεωτική συνταξιοδοτική ασφάλιση. Στο πλαίσιο της αποταμίευσης Riester, λαμβάνετε επιδόματα από το κράτος τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά, την κατασκευή ή τη μετατροπή της κατοικίας σας. Η Kreditanstalt für Wiederaufbau (KfW), από την άλλη πλευρά, χορηγεί χαμηλότοκα δάνεια για τη συμπλήρωση της υπάρχουσας χρηματοδότησης κατασκευών. Αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν, για παράδειγμα, για την κατασκευή και τη βιώσιμη και κατάλληλη για την ηλικία μετατροπή ενός ακινήτου. Τα ομοσπονδιακά κράτη και οι δήμοι παρέχουν επίσης υποστήριξη για τους δικούς μας τέσσερις τοίχους. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών προγραμμάτων χρηματοδότησης με ατομικούς όρους.

Προθεσμιακή πίστωση

Το προθεσμιακό δάνειο είναι μια ειδική μορφή χρηματοδότησης παρακολούθησης. Το κλείνετε εκ των προτέρων για να επωφεληθείτε από τις τρέχουσες ευνοϊκές φάσεις επιτοκίου σε μεταγενέστερη ημερομηνία. Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα προθεσμιακό δάνειο αρκετά χρόνια πριν από τη χρηματοδότηση παρακολούθησης. Αντικαθιστά αυτόματα το παλιό δάνειο στο τέλος της περιόδου σταθερού επιτοκίου. Στη συνέχεια, ξεκινάτε τη συνέχεια της χρηματοδότησής σας με το ευνοϊκό επιτόκιο δανεισμού που ισχύει εκείνη τη στιγμή, ακόμη και αν η κατάσταση της αγοράς έχει εξελιχθεί δυσμενώς. Ο δανειστής χρεώνει συνήθως μια πιστωτική προσαύξηση γι' αυτό. Το μειονέκτημα είναι ότι είστε υποχρεωμένοι να αποδεχτείτε το προθεσμιακό δάνειο, ακόμη και αν το επίπεδο του επιτοκίου εξελιχθεί ακόμη καλύτερα.

πληροφορίες
Σημείωση
Εάν δεν θέλετε να χτίσετε ή να αγοράσετε αμέσως, το συμβόλαιο αποταμίευσης μπορεί να είναι μια επιλογή για εσάς. Σύμφωνα με τη σύμβαση, αποταμιεύετε κεφάλαιο για περίπου επτά έως οκτώ χρόνια και στη συνέχεια λαμβάνετε ένα πρόσθετο χαμηλότοκο δάνειο για ένα ακίνητο.

Τι λένε οι πελάτες μας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα πάντα, από τις συμβουλές μέχρι τα χρήματα στο λογαριασμό.
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Σε 3 βήματα για τη σωστή χρηματοδότηση κατασκευών

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να συγκρίνετε online τις κατάλληλες χρηματοδοτήσεις κατασκευών και να τις συνάψετε άμεσα. Και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε:

Πριν ξεκινήσετε τη σύγκριση δανείων, θα πρέπει να προετοιμάσετε έναν πλήρη και ρεαλιστικό υπολογισμό του προϋπολογισμού. Αυτό θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε πόσα χρήματα έχετε στη διάθεσή σας για τις μηνιαίες δόσεις. Για να μπορέσουμε να βρούμε τις κατάλληλες προσφορές δανείων για το οικοδομικό σας έργο, χρειαζόμαστε ορισμένες πληροφορίες εκ των προτέρων. Στο πρώτο βήμα, εισάγετε τα βασικά στοιχεία για τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας στη φόρμα. Επιπλέον, χρειαζόμαστε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες σχετικά με την απασχόληση και τη στέγασή σας. Μπορείτε επίσης να δηλώσετε έναν δεύτερο δανειολήπτη στην ενότητα της αίτησης, γεγονός που μπορεί να έχει θετική επίδραση στους όρους του ενυπόθηκου δανείου σας. Αφού καταχωρίσετε όλες τις πληροφορίες, θα προσδιορίσουμε τις καλύτερες προσφορές υποθηκών για εσάς από τους παρόχους προϊόντων μας.

Στη συνέχεια, θα λάβετε έναν ατομικό κατάλογο όλων των δανείων που είναι διαθέσιμα για την περίπτωσή σας. Χάρη στη σαφή παρουσίαση, μπορείτε να δείτε με μια ματιά ποιο δάνειο σας ταιριάζει καλύτερα. Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς για τη χρηματοδότηση της κατασκευής στη σύγκριση και να αναγνωρίσετε γρήγορα τις δυνατότητες εξοικονόμησης. Κατά τη σύγκριση, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο ΣΕΠΕ, καθώς αυτό αντανακλά το συνολικό κόστος του δανείου. Επιπλέον, θα πρέπει να έχετε τη δυνατότητα δωρεάν έκτακτης εξόφλησης, καθώς αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε το συνολικό κόστος του δανείου και τη διάρκεια. Εάν είναι απαραίτητο, ένας από τους ειδικούς μας σε θέματα δανείων θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας και να ελέγξει μαζί σας ποια χρηματοδότηση κατασκευής είναι η καταλληλότερη.

Μόλις αποφασίσετε για μια προσφορά υποθήκης μετά τη σύγκριση δανείων, μπορείτε να υποβάλετε άμεσα δεσμευτική αίτηση δανείου. Για να το κάνετε αυτό, ελέγξτε πρώτα τις λεπτομέρειες της αντίστοιχης προσφοράς δανείου για να δείτε ποια έγγραφα απαιτεί ο πάροχος από εσάς. Για τη γρήγορη σύναψη της σύμβασης, μπορείτε συνήθως να υποβάλλετε τα απαιτούμενα έγγραφα ψηφιακά. Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Αναλαμβάνουμε τη διεκπεραίωση της σύμβασης με τον πάροχο και διασφαλίζουμε ότι θα λάβετε τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας γρήγορα και ομαλά.

Τα έγγραφα που πρέπει να υποβάλετε για τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας εξαρτώνται από τον δανειστή και το έργο ακίνητης περιουσίας. Βασικά, ο δανειστής πρέπει να είναι σε θέση να ελέγξει την πιστοληπτική σας ικανότητα προκειμένου να σας δώσει μια δέσμευση για τη χρηματοδότηση της κατασκευής. Όσο καλύτερη είναι η πιστοληπτική σας ικανότητα, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητές σας. Ως εκ τούτου, οι εταίροι μας ζητούν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Τα τρία τελευταία εκκαθαριστικά σημειώματα μισθοδοσίας για τους μισθωτούς
  • Ο τελευταίος προσδιορισμός φόρου εισοδήματος για τους αυτοαπασχολούμενους
  • Απόδειξη άλλων δανείων που έχετε λάβει

Απαιτούνται επίσης πληροφορίες σχετικά με το ακίνητο. Αυτό είναι σημαντικό για να σταθμίσετε κατά πόσον το επιθυμητό ποσό δανείου είναι δικαιολογημένο και σύμφωνο με το κόστος του έργου κατασκευής ή αγοράς. Τα έγγραφα που ζητούνται ειδικά για ένα κατασκευαστικό δάνειο μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο. Κατά κανόνα, πρέπει να υποβάλλονται τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Κατάλογος της ιδίας συνεισφοράς καθώς και το συμβόλαιο αγοράς ή/και το απόσπασμα από το κτηματολόγιο
  • Έγγραφα σχετικά με τη λεπτομερή περιγραφή του κτιρίου (σχέδιο ανάπτυξης, υπολογισμός του ζωτικού και ωφέλιμου χώρου και εκτίμηση του κόστους του κτιρίου).
  • Αντίγραφο των συμβολαίων ασφάλισης κτιρίου και κελύφους ανάλογα με το ακίνητο και τον δανειστή

Προϋποθέσεις για ένα κατασκευαστικό δάνειο

.

Υπάρχουν ορισμένες απαιτήσεις για τα δάνεια για τη χρηματοδότηση κατασκευών. Θα πρέπει να τους ικανοποιήσετε πριν μπορέσουμε να κανονίσουμε ένα δάνειο για εσάς:

  • Είστε τουλάχιστον 18 ετών
  • Είστε εγγεγραμμένοι με κύρια κατοικία στην Ελλάδα
  • Διατηρείτε λογαριασμό σε τράπεζα που εδρεύει στην Ελλάδα

Πώς να σχεδιάσετε τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας

Μπορεί να είστε όπως πολλοί άνθρωποι που θέλουν να χτίσουν ή να αγοράσουν ένα ακίνητο. Γνωρίζετε ότι ένα δάνειο διαρκεί δεκαετίες και ότι πρέπει να αποπληρώσετε το ποσό του δανείου συν τους τόκους καθ' όλη τη διάρκεια. Αλλά με το σωστό σχεδιασμό, η αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος ή κτιρίου είναι ένα ασφαλές στοίχημα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σχεδιάσετε το οικοδομικό σας έργο:

Υπολογίστε το κόστος

Βασικά, θα πρέπει να προγραμματίσετε τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας με ηρεμία. Το πρώτο βήμα είναι να καταρτίσετε μια επισκόπηση του κόστους του ακινήτου των ονείρων σας. Οι τυπικοί παράγοντες κόστους είναι η τιμή αγοράς ή η τιμή του οικοπέδου, τα έξοδα μεσιτείας, τα έξοδα κτηματολογίου και συμβολαιογράφου και ο φόρος μεταβίβασης γης που ισχύει στο ομοσπονδιακό σας κράτος. Μην υπολογίζετε πολύ σφιχτά τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας και προβλέψτε ένα περιθώριο ασφαλείας. Συνιστούμε επίσης να προσθέσετε περίπου 10 τοις εκατό για να είστε προετοιμασμένοι για απρόβλεπτες δαπάνες.

 

Καθορισμός των ιδίων κεφαλαίων

Μάθατε το συνολικό κόστος; Στη συνέχεια, αποκτήστε μια επισκόπηση των αποταμιεύσεών σας. Πόσα ίδια κεφάλαια έχετε στη διάθεσή σας; Αν το αφαιρέσετε αυτό από το αναμενόμενο κόστος, θα ξέρετε πόσο υψηλό θα πρέπει να είναι το δάνειο για το ακίνητό σας. Θα πρέπει να καλύψετε περίπου το 10 τοις εκατό του συνολικού κόστους της χρηματοδότησης της κατασκευής με δικά σας κεφάλαια. Αν είναι περισσότερο, τόσο το καλύτερο, διότι όσο μικρότερο είναι το δάνειο, τόσο λιγότερους τόκους θα πρέπει να πληρώσετε.

 

Υπολογίστε τον προϋπολογισμό

Το τρίτο βήμα είναι να προσδιορίσετε πόσα χρήματα μπορείτε να βάζετε στην άκρη κάθε μήνα για ένα δάνειο. Αυτή είναι η βάση για να ελεγχθεί αν μπορείτε να αντέξετε ένα επιλέξιμο δάνειο. Η μέγιστη μηνιαία δόση για ένα δάνειο δεν πρέπει να υπερβαίνει το 35 τοις εκατό του καθαρού εισοδήματος του νοικοκυριού σας. Αυτό χρησιμεύει ως ασφάλεια. Αυτό σας αφήνει αρκετά χρήματα για τα έξοδα διαβίωσης, το ηλεκτρικό ρεύμα, τη θέρμανση και άλλα σημαντικά λειτουργικά έξοδα.

Ελέγξτε την προσφορά πίστωσης

Αφού προσδιορίσετε τον διαθέσιμο προϋπολογισμό σας, μπορείτε να εξετάσετε προσεκτικά τις πιθανές προσφορές δανείων για τη χρηματοδότηση κατασκευών κατά τη σύγκρισή τους.

Ψάχνετε για χαμηλού κόστους χρηματοδότηση κατασκευών;

Χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε φθηνά δάνεια για τη χρηματοδότηση της κατασκευής σας. Μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονική αίτηση με λίγα μόνο κλικ.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τους όρους του δανείου

Sollzinssatz

Όταν δανείζεστε χρήματα από έναν δανειστή για τη χρηματοδότηση κατασκευών, σε αντάλλαγμα χρεώνονται τόκοι. Το ύψος των τόκων καθορίζεται από το λεγόμενο χρεωστικό επιτόκιο. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα ορισμένο ποσοστό του ποσού του δανείου, για παράδειγμα 0,70 τοις εκατό ετησίως. Το χρεωστικό επιτόκιο δεν επιλέγεται αυθαίρετα από τον πάροχο. Στους καθοριστικούς παράγοντες περιλαμβάνονται η νομισματική πολιτική της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και τα οικονομικά γεγονότα που επηρεάζουν τη χρηματοπιστωτική αγορά ή την αγορά ακινήτων. Η πιστοληπτική σας ικανότητα μπορεί επίσης να διαδραματίσει ρόλο στον καθορισμό του επιτοκίου δανεισμού. Εκτός από το επιτόκιο δανεισμού, πολλοί πάροχοι χρεώνουν και άλλες χρεώσεις. Αυτά περιλαμβάνονται στο ΣΕΠΕ και εμφανίζονται χωριστά στους όρους του δανείου.

 

Σταθερό επιτόκιο

Το σταθερό επιτόκιο δανεισμού καθορίζει πόσο καιρό προστατεύεστε από τις διακυμάνσεις των επιτοκίων.
θέλουν. Στη συνέχεια, θα πληρώνετε μόνο τον προκαθορισμένο τόκο, ακόμη και σε λιγότερο ευνοϊκές φάσεις της αγοράς. Εάν τα επιτόκια των κατασκευών είναι σήμερα χαμηλά, θα πρέπει να επιλέξετε μια όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια. Τότε θα επωφεληθείτε σε περιόδους αύξησης των επιτοκίων. Ωστόσο, εάν τα επιτόκια είναι σήμερα υψηλά, αξίζει να επιλέξετε τη συντομότερη δυνατή περίοδο σταθερού επιτοκίου, ώστε να επωφεληθείτε από καλύτερες συνθήκες στη συνέχεια.

Ποσοστό και διάρκεια αποπληρωμής

.

Με το ποσοστό αποπληρωμής, καθορίζετε το ποσοστό του ποσού του δανείου που θέλετε να αποπληρώνετε κάθε μήνα. Όσο υψηλότερο είναι το επιτόκιο αποπληρωμής, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να αποπληρώσετε το δάνειό σας. Και όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο λιγότερους τόκους και έξοδα θα πρέπει να πληρώσετε και τόσο πιο γρήγορα θα απαλλαγείτε από τα χρέη σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μην υπερβάλλετε με το ποσοστό αποπληρωμής. Επομένως, καταρτίστε εκ των προτέρων ένα σταθερό σχέδιο προϋπολογισμού και καθορίστε πόσο υψηλός μπορεί να είναι ο μηνιαίος προϋπολογισμός σας για την αποπληρωμή του δανείου.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τη χρηματοδότηση κατασκευών

Μπορείτε να ασφαλιστείτε κατά της αφερεγγυότητας. Για το σκοπό αυτό, υπάρχει η λεγόμενη ασφάλιση υπολειπόμενων οφειλών, η οποία σας καλύπτει σε περίπτωση αφερεγγυότητας. Ωστόσο, οι πολιτικές αυτές είναι συχνά ακριβές. Μια εναλλακτική λύση είναι η ασφάλεια ζωής, η οποία αναλαμβάνει τις πληρωμές του δανείου σε περίπτωση θανάτου του ασφαλισμένου. Η επιλογή αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ζευγάρια που χρηματοδοτούν από κοινού ένα ακίνητο.

Για να λάβετε ένα δάνειο οικοδομής, οι πάροχοί μας πρέπει να ελέγξουν την πιστοληπτική σας ικανότητα. Θα λάβετε δάνειο για χρηματοδότηση κατασκευών μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, εάν έχετε κακή ή μέτρια πιστοληπτική ικανότητα. Οι δανειστές συνήθως χρεώνουν υψηλότερα επιτόκια για αυτό.

Οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση σε όλες τις επιλογές χρηματοδότησης που είναι επίσης διαθέσιμες σε άλλες ομάδες ατόμων. Ωστόσο, οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι ευπρόσδεκτοι πελάτες για τους δανειστές λόγω της υψηλής ασφάλειας της επαγγελματικής σχέσης, η οποία συχνά τους παρέχει ευνοϊκότερους όρους.

Με την filancoop, επιλέγετε μια κορυφαία χρηματοδότηση κατασκευών με ευνοϊκούς όρους, η οποία είναι ακριβώς προσαρμοσμένη στα μέτρα σας. Συνεργαζόμαστε με διάφορους παρόχους στον τομέα της χρηματοδότησης κατασκευών. Αυτό μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε επιλογές χρηματοδότησης με όρους που δεν θα μπορούσατε να λάβετε από την τοπική σας τράπεζα. Ολόκληρη η διαδικασία, από την αίτηση για τους όρους μέχρι τη σύναψη της σύμβασης υποθήκης, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά. Συνεπώς, δεν είστε δεσμευμένοι από τις ώρες λειτουργίας μιας τοπικής τράπεζας, δεν χρειάζεται να υπολογίζετε καθυστερήσεις λόγω ραντεβού και μπορείτε να συμπληρώσετε και να υποβάλετε την αίτηση δανείου σας όποτε και όπου θέλετε.

Άλλοι τύποι πιστώσεων από την FILANCOOP


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε εργαζόμενος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: