Kreditabschluss bequem von zuhause.Aktionskredit digital abschließen.

Το γρήγορο δάνειό μας καταβάλλεται άμεσα

Συγκρίνετε χωρίς υποχρέωση, γρήγορα και εύκολα

Λόγοι για το filancoop

Schufa-ουδέτερη & μη δεσμευτική
Schufa-ουδέτερο

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας στο Schufa. Με το filancoop μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Δωρεάν πιστωτικές συμβουλές
Δωρεάν

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Ασφαλής μετάδοση δεδομένων
Ασφαλές

Τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Ιδιαίτερα ευνοϊκές συνθήκες
Φτηνές

Περισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με το filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

300.000 ικανοποιημένοι πελάτες
Ικανοποίηση

Η filancoop διοργανώνει δάνεια με χαμηλά επιτόκια και μπορεί σήμερα να υπερηφανεύεται για πάνω από 300.000 ικανοποιημένους πελάτες.

Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας
Εμπειρία

Η filancoop ειδικεύεται στα χαμηλού κόστους δάνεια και διαμεσολαβεί χαμηλότοκα δάνεια για καταναλωτές και επαγγελματίες από το 2007.

Πολλαπλά βραβεία
Βραβείο

Στο παρελθόν, η filancoop έχει λάβει βραβεία ως η καλύτερη πιστωτική πύλη και ο δικαιότερος πάροχος πιστώσεων, μεταξύ άλλων.

Γρήγορα σε ένα ευνοϊκό δάνειο
Γρήγορη

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Η σύγκριση δανείων filancoop δεν επηρεάζει τη βαθμολογία σας στο Schufa. Με το filancoop μπορείτε να συγκρίνετε δάνεια χωρίς καμία υποχρέωση.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς μας σε θέματα πίστωσης. Μπορείτε να τους βρείτε Δευτέρα-Παρασκευή από τις 8-20 ώρες.

Τα δεδομένα σας κρυπτογραφούνται με ασφάλεια και διαβιβάζονται αποκλειστικά στις τράπεζες και τους συνεργάτες μας.

Mερισσότεροι από 20 εταίροι και τράπεζες συνεργάζονται με την filancoop. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία, μπορείτε να βρείτε ιδιαίτερα ευνοϊκά δάνεια.

Με τη σύγκριση πιστώσεων του filancoop, μπορείτε να αποκτήσετε μια επισκόπηση των ευνοϊκών πιστωτικών προσφορών σε χρόνο μηδέν.

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα ενός γρήγορου δανείου

Επισκόπηση της προσφοράς για ταχύτερη σύγκριση

Αμέσως μετά την εισαγωγή όλων των πληροφοριών, το filancoop σας παρέχει μια πλήρη επισκόπηση των τρεχουσών προσφορών για γρήγορα διαθέσιμα δάνεια. Ως εκ τούτου, μπορείτε να κατανοήσετε όλους τους όρους του δανείου με μια ματιά. Καθαρό ποσό δανείου, μηνιαία δόση, ΣΕΠΕ - η filancoop καθιστά διαφανείς τις πληροφορίες για κάθε προσφορά δανείου.

Εφαρμογή σε λίγα λεπτά

.

Μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία μεταφόρτωσης εγγράφων σε πολλές τράπεζες και συνεργάτες. Απλώς φωτογραφίστε ή σαρώστε όλα τα σχετικά έγγραφα και μεταφορτώστε τα στο διαδίκτυο (π.χ. ως αρχείο PDF). Ο δανειστής σας μπορεί στη συνέχεια να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά, γεγονός που επιταχύνει τη διαδικασία υποβολής αίτησης. Αυτή η απλουστευμένη διαδικασία σας επιτρέπει να λάβετε το δάνειό σας ιδιαίτερα γρήγορα.

Ταχύτερη νομιμοποίηση μέσω βιντεοκλήσης

.

Η διαδικασία Video-Ident επιταχύνει το γρήγορο δάνειό σας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία ταυτοποίησης μέσω βιντεοκλήσης από την άνεση του σπιτιού σας ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Smartphone ή φορητός υπολογιστής, σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο και έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία - αυτές είναι οι μόνες απαιτήσεις. Μπορείτε επίσης να επαληθεύσετε το γρήγορο δάνειό σας μέσω της διαδικασίας Post-Ident σε ταχυδρομείο της επιλογής σας. Ένας ταχυδρομικός υπάλληλος θα ελέγξει την ταυτότητά σας.

Πληρωμή ήδη μετά από 48 ώρες

.

Όποιος χρησιμοποιεί όλες τις διαθέσιμες ηλεκτρονικές διαδικασίες κατά την υποβολή της αίτησης και υποβάλλει αμέσως τα έγγραφά του, μπορεί ιδανικά να έχει τα χρήματα στο λογαριασμό του μετά από μόλις 48 ώρες. Ανάλογα με τον δανειστή και την εκάστοτε περίπτωση, είναι επίσης δυνατή η πληρωμή εντός 24 ωρών.

Τι λένε οι πελάτες μας

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τα πάντα, από τις συμβουλές μέχρι τα χρήματα στο λογαριασμό.
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-15 2022-02-15
5 star star star star star
Όλα καλά
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
5 star star star star star
Είμαι πολύ ικανοποιημένος, είχα μια εξαιρετική διαβούλευση 👍 Αλλά πρέπει να επικρίνω ότι δεν ξέρετε από την αρχή ποια έγγραφα χρειάζονται 👎 Αλλά συνολικά είμαι σούπερ ικανοποιημένος. 👍👍👍
filancoop-Αξιολόγηση από 2022-02-10 10.02.2022
4 star star star star

Γρήγορο δάνειο σε τρία βήματα

Με το filancoop αποφεύγετε τις περίπλοκες αιτήσεις και τους μεγάλους χρόνους διεκπεραίωσης. Αντιθέτως, επωφελείστε από την πλήρως ψηφιακή διαδρομή υποβολής αιτήσεων και τις απλές διαδικασίες μας. Είναι δυνατή η γρήγορη εκταμίευση του δανείου σας, καθώς η σύγκριση δανείων στην πύλη μας λειτουργεί σε τρία απλά βήματα:

Απλά χρησιμοποιήστε την ηλεκτρονική μας φόρμα. Πληκτρολογήστε το επιθυμητό ποσό δανείου και την περίοδο κατά την οποία θα εξοφληθεί το γρήγορο δάνειο (= διάρκεια δανείου). Στη συνέχεια θα πρέπει να δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και άλλα προσωπικά δεδομένα (π.χ. σχέση εργασίας, κατάσταση διαβίωσης, εισόδημα). Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα καθορίσουμε τις προσφορές που είναι προσαρμοσμένες σε εσάς.

Αμέσως μετά την εισαγωγή των στοιχείων σας, το filancoop σας παρέχει μια πλήρη επισκόπηση όλων των προσφορών που σας ταιριάζουν. Μπορείτε να δείτε γρήγορα και εύκολα όλους τους όρους για κάθε δάνειο που εμφανίζεται. Μετά τη σύγκριση, απλά επιλέξτε το αγαπημένο σας γρήγορο δάνειο και κάντε αίτηση με λίγα μόνο κλικ.

Μόλις υποβάλετε την αίτηση δανείου, το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στην επιλεγμένη τράπεζα. Τέλος, νομιμοποιείτε τον εαυτό σας μέσω Video-Ident ή επιβεβαιώνετε την ταυτότητά σας μέσω της διαδικασίας Post-Ident.

4 συμβουλές για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χρόνο

Συμβουλή 1: Έχετε έτοιμες τις απαραίτητες πληροφορίες

Δεδομένου ότι το τμήμα της αίτησής μας ζητά πληροφορίες σχετικά με εσάς και τις οικονομικές σας απαιτήσεις, μπορείτε να επιταχύνετε τη διαδικασία συγκεντρώνοντας αυτές τις πληροφορίες πριν από την υποβολή της αίτησης. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την ετοιμασία των εγγράφων που πρέπει να υποβληθούν. Μπορεί να είναι χρήσιμο να δημιουργήσετε έναν φάκελο, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλα χωρίς να χρειάζεται να τα αναζητήσετε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποθηκεύετε όλα τα σημαντικά έγγραφα σε ένα κεντρικό σημείο.

Συμβουλή 2: Συμπληρώστε πλήρως και σωστά την ηλεκτρονική φόρμα

Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε είναι αληθείς και ότι συμπληρώνετε πλήρως όλα τα πεδία εισαγωγής στη φόρμα. Διαφορετικά, λανθασμένες ή ελλιπείς πληροφορίες θα προκαλέσουν περιττές καθυστερήσεις. Είναι επίσης σημαντικό τα δεδομένα σας να είναι σωστά, ώστε να μπορέσουμε να φιλτράρουμε μόνο τις προσφορές γρήγορων δανείων που ανταποκρίνονται ακριβώς στις προσωπικές και οικονομικές σας απαιτήσεις.

Συμβουλή 3: Χρησιμοποιήστε όλες τις επιλογές ηλεκτρονικής αίτησης

Η υπηρεσία σύγκρισης δανείων από το filancoop αντικαθιστά τις αμέτρητες επισκέψεις σε τράπεζες που θα έπρεπε να κάνετε εκτός σύνδεσης για να αναζητήσετε το κατάλληλο δάνειο. Με ένα μόνο αίτημα για όρους και προϋποθέσεις, λαμβάνετε προσφορές από περισσότερους από 20 συνεργάτες και τράπεζες που συνεργάζονται μαζί μας. Επιπλέον, επωφελείστε από το γεγονός ότι η ηλεκτρονική αίτηση είναι ιδιαίτερα γρήγορη χάρη στη διαδικασία μεταφόρτωσης εγγράφων και αναγνώρισης μέσω βίντεο. Επιπλέον, είστε ανεξάρτητοι από τον τόπο διαμονής σας και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για το δάνειό σας από το σπίτι ή από το δρόμο – και ανά πάσα στιγμή χωρίς ραντεβού.

Συμβουλή 4: Μείνετε σε επαφή με τους πιστωτικούς μας ειδικούς

Μόλις εισαγάγετε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά στη φόρμα αίτησης, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις συμβουλές ενός ειδικού πιστωτικού εμπειρογνώμονα της filancoop. Κατά κανόνα, θα επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως μετά την υποβολή της αίτησής σας. Ωστόσο, αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Είτε πρόκειται για τη σύνταξη όλων των εγγράφων για την τράπεζα είτε για συστάσεις σχετικά με το δάνειό σας - σας προσφέρουμε πάντα ολοκληρωμένες συμβουλές.

Παραδείγματα πιστωτικών όρων

Για να χρησιμοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον υπολογιστή δανείων μας, είναι καλύτερο να σκεφτείτε πόσα χρήματα απαιτεί η επένδυσή σας εκ των προτέρων. Θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε την περίοδο κατά την οποία θα θέλατε να αποπληρώσετε το δάνειό σας. Απλώς εισάγετε το καθαρό ποσό του δανείου, την επιθυμητή διάρκεια και το ετήσιο πραγματικό επιτόκιο στα πεδία εισαγωγής της αριθμομηχανής. Στη συνέχεια, ο υπολογιστής θα προσδιορίσει πόσο υψηλή μπορεί να είναι η μηνιαία δόση, η δαπάνη τόκων και το συνολικό κόστος για κάθε μία από τις τιμές που έχουν εισαχθεί. Όσον αφορά το πραγματικό επιτόκιο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι, σε αντίθεση με το χρεωστικό επιτόκιο, δείχνει το συνολικό κόστος του δανείου. Βασικά, μπορείτε να θυμάστε: Οι μηνιαίες δόσεις που πρέπει να καταβληθούν είναι χαμηλότερες με μεγαλύτερες διάρκειες δανείου απ' ό,τι αν επιλέξετε μια σύντομη περίοδο αποπληρωμής για το δάνειό σας. Ωστόσο, η συνολική δαπάνη τόκων είναι υψηλότερη για τις μακροπρόθεσμες προθεσμίες. Ο πίνακάς μας παρουσιάζει ορισμένα παραδείγματα υπολογισμών για ένα γρήγορο δάνειο 15.000 ευρώ.

Καθαρό ποσό δανείου Διάρκεια Αποτελεσματικό επιτόκιο Μηνιαίο ποσοστό Έξοδα τόκων
15.000 EUR 84 Μήνες 3,0 % 198, 20 EUR 1.648,76 EUR
15.000 EUR 84 Μήνες 4,0 % 205,03 EUR 2.222,70 EUR
15.000 EUR 60 Μήνες 3,0 % 269,53 EUR 1.171,82 EUR
15.000 EUR 60 Μήνες 4,0 % 276,25 EUR 1.574,87 EUR
15.000 EUR 48 Μήνες 3,0 % 332,01 EUR 936,72 EUR
15.000 EUR 48 Μήνες 4,0 % 338,69 EUR 1.256,92 EUR

 

πληροφορίες
Σημείωση
Ο υπολογιστής δανείου σας δίνει μια πρώτη εικόνα για το πώς μπορεί να διαμορφωθεί το κόστος του δανείου. Στη συνέχεια, μπορείτε να ζητήσετε την προσωπική σας επισκόπηση των προσφορών μέσω της φόρμας αίτησής μας..

Υπολογίστε τη δική σας πίστωση

500 €
120.000 €
12 Μήνες
144 Μήνες
0,69 %
10 %
16.031,46 €
190,85 €
1.031,46 €
Στη φτηνή προσφορά

Αυτό ισχύει για τον δανεισμό

Κατευθυντήριες γραμμές αποδοχής

Για ένα γρήγορο δάνειο για το οποίο μπορείτε να υποβάλετε αίτηση ηλεκτρονικά, ισχύουν οι ίδιοι όροι που ισχύουν και για άλλα δάνεια στο filancoop. Κατ' αρχήν, κάθε δανειολήπτης πρέπει να πληροί αυτές τις προσωπικές απαιτήσεις:

  • Ηλικία ενηλικίωσης
  • Μόνιμη κύρια κατοικία στην Ελλάδα
  • Ελληνικός τραπεζικός λογαριασμός
  • τακτικό εισόδημα
  • επαρκής πιστοληπτική ικανότητα

Έγγραφα

Οι δανειστές ελέγχουν αν πληροίτε τα κριτήρια για την έγκριση δανείου βάσει διαφόρων εγγράφων. Αυτές ποικίλλουν ανάλογα με την τράπεζα. Κατά κανόνα, ωστόσο, ζητούνται τα ακόλουθα έγγραφα:

  • Αποδείξεις μισθοδοσίας (συχνά για περίοδο 2 έως 5 μηνών)
  • Αντίγραφο της σύμβασης εργασίας σας (για μισθωτούς)
  • ειδοποιητήρια φορολογικής βεβαίωσης και, κατά περίπτωση, BWA (Betriebswirtschaftliche Auswertung) (π.χ. για αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες ή επιχειρηματίες).
  • Αντίγραφο δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου
πληροφορίες
Σημείωση
Οι πιστωτικές απαιτήσεις που παρατίθενται είναι γενικά κριτήρια που ισχύουν για όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα. Επιπλέον, κάθε τράπεζα έχει τα δικά της κριτήρια.
Δωρεάν συμβουλές
+39 350 968 5349

Αποπληρώστε το δάνειό σας γρηγορότερα χάρη στην απρογραμμάτιστη αποπληρωμή

Πολλές τράπεζες προσφέρουν στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να καταβάλλουν περαιτέρω πληρωμές πέραν των συμβατικά συμφωνημένων μηνιαίων δόσεων. Αυτό σας επιτρέπει να αποπληρώσετε το δάνειό σας πρόωρα. Το συνολικό κόστος των τόκων μειώνεται έτσι λόγω της μικρότερης διάρκειας. Στη σύμβαση δανείου θα πρέπει να ορίζεται πόσο συχνά και σε ποιο ποσό είναι δυνατή η έκτακτη αποπληρωμή. Εξετάστε εκ των προτέρων πόσα χρήματα μπορείτε να βάζετε στην άκρη κάθε χρόνο για πρόσθετες αποπληρωμές. Για να το κάνετε αυτό, είναι καλύτερο να καταρτίσετε έναν ρεαλιστικό υπολογισμό του προϋπολογισμού που περιλαμβάνει όλες τις τακτικές σταθερές δαπάνες καθώς και άλλες προγραμματισμένες δαπάνες. Το αν και υπό ποιους συγκεκριμένους όρους προσφέρονται έκτακτες αποπληρωμές για τα γρήγορα δάνεια διαφέρει από τράπεζα σε τράπεζα. Επομένως, είναι προτιμότερο να ενημερωθείτε ακριβώς για τους ειδικούς όρους της τράπεζας. Δεδομένου ότι η τράπεζα υφίσταται απώλεια τόκων λόγω της πρόωρης αποπληρωμής, τα δάνεια με μη προγραμματισμένη αποπληρωμή υπόκεινται συχνά σε υψηλότερα επιτόκια δανεισμού από την αρχή. Αυτό επιτρέπει στον δανειστή να αντισταθμίσει την απώλεια τόκων. Το ίδιο ισχύει και αν η τράπεζά σας χρεώνει προμήθεια πρόωρης αποπληρωμής. Η αμοιβή αυτή χρησιμεύει επίσης για την αντιστάθμιση της απώλειας τόκων.

Φθηνό γρήγορο δάνειο αντί για ακριβή διευκόλυνση υπερανάληψης

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σύναψη δανείου με δόσεις αντί για τη διευκόλυνση υπερανάληψης. Το υπόβαθρο είναι ότι οι τράπεζες χρεώνουν σημαντικά υψηλότερα επιτόκια για τη διευκόλυνση υπερανάληψης. Αυτές είναι συχνά διψήφιες. Κατά συνέπεια, η υπερανάληψη είναι η πιο ακριβή επιλογή χρηματοδότησης.Η filancoop σας προσφέρει μια ευνοϊκή εναλλακτική λύση με κατάλληλα γρήγορα δάνεια. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να προσαρμόσουν τις μηνιαίες δόσεις στις οικονομικές σας δυνατότητες. Χαμηλότερες μηνιαίες δόσεις μπορούν να επιτευχθούν με την παράταση της διάρκειας. Για ταχύτερη αποπληρωμή, επιλέξτε υψηλότερα μηνιαία ποσά. Εάν έχετε ήδη μια διευκόλυνση υπερανάληψης και θέλετε να την αναπρογραμματίσετε λόγω του υψηλού επιτοκίου, αυτό είναι επίσης δυνατό μέσω της πύλης μας. Ο στόχος είναι να εξοικονομήσετε κόστος μεταβαίνοντας σε ένα γρήγορο δάνειο.

πληροφορίες
Σημείωση
Ακόμη και ένα ελαφρώς χαμηλότερο επιτόκιο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα. Με τον επαναπρογραμματισμό μιας ακριβής διευκόλυνσης υπερανάληψης, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά την οικονομική σας ευελιξία τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το γρήγορο δάνειο

Η ψηφιακή διαδικασία υποβολής αίτησης από το filancoop σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε γρήγορα ένα δάνειο με άμεση εκταμίευση. Ωστόσο, εδώ υπεισέρχονται διάφοροι παράγοντες. Μόνο ο συνδυασμός της ηλεκτρονικής αίτησης, της διαδικασίας ταυτοποίησης μέσω βίντεο και της μεταφόρτωσης εγγράφων μπορεί να οδηγήσει σε ταχεία εκταμίευση – ιδανικά ήδη μετά από 24 ώρες.

Για το γρήγορο δάνειο ισχύουν οι ίδιες γενικές απαιτήσεις με τα άλλα δάνεια. Σε αυτές περιλαμβάνονται η ενηλικίωση, η μόνιμη κατοικία στην Ελλάδα και το τακτικό εισόδημα. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για δημόσιους υπαλλήλους, υπαλλήλους, αυτοαπασχολούμενους ή συνταξιούχους – όποιος πληροί τα κριτήρια του δανειστή μπορεί να λάβει δάνειο γρήγορα και εύκολα μέσω της πύλης μας.

Οι πιθανότητές σας να λάβετε δάνειο με το καλύτερο δυνατό επιτόκιο συνήθως αυξάνονται με τον προσδιορισμό ενός συγκεκριμένου σκοπού. Εάν, για παράδειγμα, ένα όχημα ή ένα ακίνητο χρησιμεύει ως εγγύηση για την τράπεζα, η πιθανότητα αποδοχής αυξάνεται. Για την τράπεζα, υπάρχει τότε μικρότερος κίνδυνος αθέτησης. Αυτό καθιστά επίσης πιο ευνοϊκές τις συνθήκες.

Κατά τη διάρκεια της διάρκειας ενός δανείου μπορεί να προκύψουν οικονομικές δυσχέρειες. Σε αυτή την περίπτωση, ορισμένοι δανειστές προσφέρουν τη δυνατότητα συμφωνίας για διακοπή των δόσεων. Δεδομένου ότι συνήθως πρόκειται για αθέτηση μίας μόνο δόσης ή ότι η οικονομική ανάγκη ξεπερνιέται γρήγορα, οι τράπεζες είναι συχνά πρόθυμες να συμβιβαστούν. Εξάλλου, ο δανειστής σας έχει συμφέρον να είστε σε θέση να πληρώσετε τις δόσεις σας το συντομότερο δυνατό.

Ο ρόλος της SCHUFA στη χορήγηση πιστώσεων

Στην Ελλάδα, τα πιστωτικά ιδρύματα είναι νομικά υποχρεωμένα να ελέγχουν αν οι δυνητικοί δανειολήπτες είναι φερέγγυοι και αξιόχρεοι. Κατά συνέπεια, οι εταίροι του filancoop δεν χορηγούν γρήγορα δάνεια χωρίς προηγουμένως να έχουν λάβει έκθεση SCHUFA. Ο έλεγχος της πιστοληπτικής ικανότητας είναι απαραίτητος επειδή ο δανειστής υφίσταται ζημία από παράτυπες ή μη πληρωμές. Επιπλέον, οι δανειολήπτες προστατεύονται από την υποβολή αιτήσεων για δάνεια που δεν μπορούν να αποπληρωθούν λόγω της δικής τους οικονομικής κατάστασης.

Σύγκριση ουδέτερων δανείων SCHUFA

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι με την filancoop, η απλή σύγκριση των δανείων δεν επηρεάζει τη βαθμολογία SCHUFA. Επομένως, μπορείτε να συγκρίνετε όλες τις προσφορές με ουδέτερο για την SCHUFA τρόπο για να βρείτε το κατάλληλο γρήγορο δάνειο. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να υποβάλετε αίτημα για όρους και προϋποθέσεις, και αυτό δεν επηρεάζει τη βαθμολογία SCHUFA. Μόνο όταν έχετε αποφασίσει για ένα δάνειο και υποβάλετε την αίτηση, ενεργοποιείται η έρευνα πιστοληπτικής ικανότητας και η τράπεζα ελέγχει τον πιστωτικό οργανισμό.

Γρήγορο δάνειο παρά την καταχώρηση SCHUFA

Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα γρήγορο δάνειο ακόμη και αν έχετε αρνητική εγγραφή στο SCHUFA. Μια απλή καταχώρηση σε ένα πιστωτικό γραφείο δεν οδηγεί απαραίτητα στην απόρριψη μιας αίτησης δανείου. Είναι πιο σημαντικό να μπορείτε πραγματικά να αντέξετε οικονομικά το δάνειο που ζητάτε με το διαθέσιμο εισόδημά σας. Ειδικότερα, τα γρήγορα δάνεια με μικρό πιστωτικό όγκο, τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για βραχυπρόθεσμη μεταβατική περίοδο, είναι συχνά δυνατά παρά την καταχώρηση SCHUFA.

πληροφορίες
Tipp
Έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε αντίγραφο των δεδομένων σας από την SCHUFA δωρεάν – τώρα ακόμη και αρκετές φορές το χρόνο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαπιστώσετε αν αποθηκεύονται ξεπερασμένα ή εσφαλμένα δεδομένα και να τα διορθώσετε ή να τα διαγράψετε.

Άλλα είδη πιστώσεων από την filancoop


Η filancoop προσφέρει πολλούς διαφορετικούς τύπους δανείων. Είτε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, είτε για αναδιάρθρωση χρέους είτε για την επιχείρησή σας - εδώ μπορείτε να βρείτε φθηνά δάνεια για κάθε σκοπό. Επιπλέον, η γκάμα των δανείων μας απευθύνεται σε διαφορετικές ομάδες ατόμων. Είτε είστε εργαζόμενος, συνταξιούχος ή εκπαιδευόμενος - χρησιμοποιήστε τη σύγκριση δανείων μας για να βρείτε το κατάλληλο δάνειο.

Δεν βρήκατε αυτό που ψάχνατε σε αυτή τη σελίδα; Τότε ίσως σας ενδιαφέρει αυτό: