Σελίδα επισκόπησης συμβούλου

Χρηματοδότηση ετήσιου αυτοκινήτου
Το ετήσιο αυτοκίνητο είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το κλασικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, επειδή η αρχική ταξινόμηση έγινε πριν από λιγότερο από 12 μήνες. Διαβάστε εδώ πώς μπορείτε να χρηματοδοτήσετε ένα ετήσιο αυτοκίνητο!
Αγορά ηλεκτρονικού αυτοκινήτου
Όλο και περισσότεροι άνθρωποι μεταπηδούν σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Διαβάστε εδώ τι πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αγοράζετε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τι κόστος πρέπει να περιμένετε και ποιες επιλογές χρηματοδότησης είναι διαθέσιμες.
Κόστος επέκτασης τροχόσπιτου
Είτε πρόκειται για μακρινά ταξίδια είτε για ένα σύντομο ταξίδι το Σαββατοκύριακο, ένα τροχόσπιτο είναι ο ιδανικός σύντροφος. Σε αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με τους παράγοντες κόστους που πρέπει να περιμένετε για την επέκταση του τροχόσπιτού σας.
Χρηματοδότηση αυτοκινούμενου τροχόσπιτου ή τροχόσπιτου
Τα ταξίδια με αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ή τροχόσπιτο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε πώς μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το αυτοκινούμενό σας και ποιους παράγοντες κόστους θα πρέπει να περιμένετε!
Φορολογικές πτυχές της χρηματοδότησης αυτοκινήτων
Κατά τη χρηματοδότηση ενός αυτοκινήτου, οι ιδιώτες και οι αυτοαπασχολούμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν φορολογικά πλεονεκτήματα. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις φορολογικές πτυχές της αντίστοιχης χρηματοδότησης σε αυτόν τον οδηγό!
Μεταφορά δανείου αυτοκινήτου
Το χρηματοδοτούμενο αυτοκίνητο δεν σας ταιριάζει πλέον και πρέπει να χρηματοδοτηθεί ένα νέο όχημα; Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφέρετε το υφιστάμενο δάνειο αυτοκινήτου. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Ανάκληση δανείου αυτοκινήτου
Μπορείτε να ανακαλέσετε το δάνειο αυτοκινήτου σας εάν υπάρχουν συμβατικά σφάλματα. Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε ποιες απαιτήσεις πρέπει να πληρούνται και ποια είναι τα τυπικά συμβατικά σφάλματα!
Υπολογισμός κόστους Chiptuning
Σήμερα, η μηχανική τροποποίηση του κινητήρα έχει αντικατασταθεί από το chip tuning. Κατά τη διαδικασία αυτή, αλλάζει ο εργοστασιακά ρυθμισμένος ηλεκτρονικός έλεγχος του κινητήρα. Μπορείτε να μάθετε το κόστος εδώ!
Συμβουλές για την αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου
Η υποτιθέμενη ευκαιρία δεν είναι πάντα ένα αυτοκίνητο των ονείρων. Αν θέλετε να αποφύγετε την αγορά του λάθος αυτοκινήτου, θα πρέπει να κοιτάξετε και να ακούσετε προσεκτικά κατά τη διάρκεια του ελέγχου και του test drive. Ελέγξτε επίσης τα έγγραφα του οχήματος.
Μίσθωση ή χρηματοδότηση
Η αγορά ενός νέου οχήματος αποτελεί οικονομική πρόκληση και απαιτεί προγραμματισμό. Τα δύο πιο γνωστά μοντέλα είναι η δανειακή χρηματοδότηση και η χρηματοδοτική μίσθωση. Αλλά πού είναι οι διαφορές;
Χρηματοδότηση κλασικού αυτοκινήτου
Όχημα με ιστορία: Πολλοί ονειρεύονται ένα κλασικό αυτοκίνητο. Σας δείχνουμε πώς να κάνετε αυτό το όνειρο πραγματικότητα. Υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές για τη χρηματοδότηση κλασικών αυτοκινήτων, τις οποίες εξηγούμε λεπτομερώς.
Το δάνειο αυτοκινήτου για τους αυτοαπασχολούμενους
Κατά την αναζήτηση κατάλληλων δανείων για αυτοκίνητα, οι αυτοαπασχολούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα συχνότερα από ό,τι οι μισθωτοί. Οι τράπεζες είναι συνήθως απρόθυμες να χορηγήσουν δάνειο όταν το εισόδημα παρουσιάζει διακυμάνσεις. Μάθετε τη λύση εδώ!
Πώληση χρηματοδοτούμενου αυτοκινήτου
Το κάμπριο αυτοκίνητο είναι πολύ δύσχρηστο ή το μικρό αυτοκίνητο πολύ μικρό - υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν πουλάτε ένα χρηματοδοτούμενο αυτοκίνητο. Με ένα δάνειο αυτοκινήτου με ειδικό προορισμό, το όχημα αποτελεί αρχικά ιδιοκτησία της τράπεζας.
Ακύρωση χρηματοδότησης αυτοκινήτου
Δεν χρειάζεστε πλέον το όχημα ή έχετε βρει φθηνότερο δάνειο αυτοκινήτου; Στη συνέχεια, μπορείτε είτε να ακυρώσετε κατά τη διάρκεια της περιόδου ακύρωσης είτε λαμβάνοντας υπόψη τη νόμιμη περίοδο ακύρωσης.
Απαιτήσεις δανείου αυτοκινήτου
Η χρηματοδότηση είναι δημοφιλής κατά την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Αλλά για ένα δάνειο αυτοκινήτου πρέπει να πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις. Μόνο αν το εισόδημά σας είναι αρκετά υψηλό, για παράδειγμα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για χρηματοδότηση αυτοκινήτου.
Ποιο δάνειο μου ταιριάζει
Όλο και περισσότεροι αγοραστές αυτοκινήτων χρησιμοποιούν δάνεια αυτοκινήτου. Ειδικά για επενδύσεις αυτού του μεγέθους, αξίζει να συγκρίνετε τα δάνεια. Εξάλλου, ένα δάνειο αυτοκινήτου δεν θα πρέπει μόνο να προσφέρει ελκυστικούς όρους, αλλά και να ταιριάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αγοράστε ένα αυτοκίνητο στο εξωτερικό
Η αγορά αυτοκινήτου στο εξωτερικό προσφέρει συχνά σημαντικά πλεονεκτήματα ως προς την τιμή και μπορεί να χρηματοδοτηθεί εύκολα μέσω δανείου. Ωστόσο, πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί εισαγωγής και καταχώρισης. Μάθετε τι είναι σημαντικό εδώ!
Όριο χιλιομέτρων δανείου αυτοκινήτου
Ορισμένες μορφές χρηματοδότησης αυτοκινήτων έχουν όρια χιλιομέτρων: η λεγόμενη τριμερής χρηματοδότηση και το leasing. Εδώ, τα περισσότερα χιλιόμετρα προκαλούν υψηλότερο κόστος στη χρηματοδότηση. Μπορείτε να μάθετε πώς να εξοικονομήσετε κόστος εδώ!
Τράπεζα ή έμπορος
Μπορείτε να χρηματοδοτήσετε αυτοκίνητα με διάφορους τρόπους. Στην τράπεζα λαμβάνετε ένα δάνειο με δόσεις, ενώ στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων συνήθως μια λεγόμενη χρηματοδότηση με μπαλόνι. Μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα εδώ.
Δάνειο αυτοκινήτου ή δάνειο με δόσεις
Για τη χρηματοδότηση του αυτοκινήτου, τίθεται θέμα είτε δανείου αυτοκινήτου είτε δανείου με δόσεις. Μάθετε εδώ ποια είναι η διαφορά και ποια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα συνδέονται με την εκάστοτε χρηματοδότηση!
Διαδικασία δανείου αυτοκινήτου
Κατά μέσο όρο, ένα νέο αυτοκίνητο κόστισε 31.100 ευρώ το 2018. Ένα ποσό που δεν μπορούν όλοι να αντέξουν με μια εφάπαξ πληρωμή - η λύση είναι ένα δάνειο αυτοκινήτου. Αλλά πώς λειτουργεί αυτό; Μάθετε περισσότερα στον οδηγό μας!
Υπολογίστε το δάνειο αυτοκινήτου
Δεν είναι ασυνήθιστο να χρειάζεστε ένα πενταψήφιο ποσό για το δικό σας αυτοκίνητο. Σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμο ένα δάνειο αυτοκινήτου, μια χρηματοδότηση με σταθερό σκοπό. Μάθετε πώς να υπολογίζετε το δάνειο του αυτοκινήτου σας εδώ!
Μεταβίβαση της κυριότητας μέσω δανείου αυτοκινήτου με εγγύηση
Με τη χρηματοδότηση αυτοκινήτου, επιλέγετε μεταξύ ελεύθερης χρήσης και δέσμευσης. Λόγω της μεταβίβασης της κυριότητας ως εγγύηση με το δάνειο αυτοκινήτου με ειδικό προορισμό, το κόστος των επιτοκίων είναι συχνά πιο ευνοϊκό. Ο δανειστής παραμένει προς το παρόν ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.
Επαναπρογραμματισμός δανείου αυτοκινήτου
Στην Ελλάδα, σχεδόν κανένα αυτοκίνητο δεν πληρώνεται χωρίς χρηματοδότηση. Μετά από μια ορισμένη διάρκεια, μπορεί να έχει νόημα να επαναπρογραμματίσετε το δάνειο αυτοκινήτου. Στόχος είναι να επιτευχθούν ευνοϊκότερες συνθήκες. Μάθετε περισσότερα εδώ!
Ποιο αυτοκίνητο μπορώ να αντέξω οικονομικά
Ένα αυτοκίνητο είναι μια μεγάλη επένδυση. Συχνά η αγορά ενός οχήματος μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο με τη λήψη δανείου. Για μια υγιή χρηματοδότηση αυτοκινήτου, θα πρέπει να αναρωτηθείτε: Τι αυτοκίνητο μπορώ να αγοράσω;
Δάνειο αυτοκινήτου μετά από ατύχημα
Ένα τροχαίο ατύχημα είναι πάντα ενοχλητικό. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν το χρηματοδοτούμενο με πίστωση αυτοκίνητό σας εμπλακεί σε ατύχημα. Μάθετε πώς επηρεάζεται το δάνειο αυτοκινήτου από το ατύχημα σε αυτόν τον οδηγό!